Correct, geduldig, en streng
Ik wil alle mensen van fury bedanken heb sinds gisteren mijn rijbewijs behaald waar enorm. Blij voor ben ik raad iedereen aan om de fury. Te nemen
Professionele begeleiding, en doelgerichte tips en tricks. Op een korte tijd de kneepjes van het vak geleerd.
Teleurgesteld
Super goede begeleiding Luisteren goed naar de persoon die ze opleiden Heel vriendelijke mensen
Mijn zoon krijgt één op één les. Dat vind ik geweldig.
Fijn en goede voorbereiding op examen.
Offertes en inschrijvingen worden snel behandeld.
Fury voorziet een totaal pakket op maat van de kandidaat en zorgt voor een vlot verloop ervan.
De spanning die ik voelde bij mijn eerste aanmelding verdween snel door de vriendelijke onthaalmedewerkster en de kalme uitstraling van de instructeur. Stap voor stap werd ik begeleid naar het praktische examen toe. Ik ben de instructeurs zeer dankbaar voor het behalen van het rijbewijs
alles is duidelijk en word goed uitgelegd.
Als het niet goed wordt het ook gezegd en als het goed is krijg je een goede bevestiging
Aangename dienstverlening
Goede communicatie, vriendelijke mensen een aanrader
Niks dan positiefs over de Fury!
Ik heb mijn motorrijbewijs behaald daar. En nu bezig met mijn vrachtwagen rijbewijs de lesgevers zijn top. Leggen alles rustig uit en nemen. Hun tijd Ik zou iedereen deze rijschool aanbevelen. Ook de vrouwen de de lessen in plannen. Zijn ook heel vriendelijk Mvg Jordy
Warm onthaal door vriendelijke mensen. Zeer goede begeleiding en tips.
Ze proberen zo snel mogelijk de lessen in te plannen, ze zijn zeer geduldig en enorm lief zodat je veel motivatie krijgt om te blijven proberen uw lessen te volgen en goede rijles kunnen volgen. Ik had geen ervaring met een brommer of auto rijbewijs en door hun goede hulp heb ik mijn voorlopig rijbewijs 1ste keer gehaald. fury is echt een vertrouwbare rijles. Ik raad het zeker aan.
Vriendelijk, behulpzaam gewoon prima rijschool
Alles vlot en vriendelijk verlopen
Alles word op een ontspannende manier uitgelegd en aangeleerd. Recente voertuigen. Er word ook gevraagd of je nog vragen hebt. Je gaat met een zeer ontspannen en goed gevoel naar huis en naar de les
Het was voor mij een pittige ervaring. De instructeurs helpen je zo goed mogelijk zowel voor theorie als praktijk. De mensen waar ik mee samen gewerkt heb waren 1 voor 1 gedreven instructeurs die je vooruit willen helpen.
Ik ben zeer tevreden over de rijschool fury het zijn allemaal toffe instructeurs die het jou echt gunnen! Maar het ook echt op en top uitleggen de vrachtwagens waar ik mee gereden heb waren ook zeker een dikke 10/10 waard
Lammerdries 2
2440 Geel
Waarom kiezen voor Fury? Een gespecialiseerde rijschool voor vrachtwagens, bussen en motoren Een team van gemotiveerde en zeer bekwame instructeurs Een eigen oefenterrein vlak naast het examencentrum Lessen op een kopie van het examenparcours Individuele afspraken voor rijbewijsopleiding op maat van uw agenda Aandacht voor veiligheid, behendigheid, maar ook ecologisch rijden Nascholingen en opfrissingscursussen beschikbaar Tot 30% terugbetaling van de opleidingskost via de KMO-portefeuille De perfecte mix tussen voorbereiding op een examen en voorbereiding op het beroepsleven