Fiat Ducato laten chiptunen. Direct merkbaar resultaat en toch soepel koppel. Nam ongeveer 1,5 tor 2 uur in beslag. Alles op tijd vlgs afspraak.
Ga zo door!!
Super service en vakbekwaam
Vlotte service en ondertussen lekker koffie
Snelle en correcte behandeling
Wist niet dat ze al zo lang in deurne zitten ... raad deze garage zeker aan
Ik werd netjes te woord gestaan en goed geholpen
Maakt niet uit waar je bent, ze komen altijd met een oplossing.
Had een probleem met de camper,garage spreeuwenberg denkt mee om het probleem op op te lossen. Ben erg tevreden met de oplossing. Bedankt Carlo en team!
Perfect gemaakt, en nog goede uitleg over het gebruik ervan.
Altijd zeer goede ervaringen met Carlo en zijn team. Kom hier al jaren met zowel personenauto als campertje van 36 jaar oud. Beide worden vakkundig onderhouden
Professionele uitstraling en denkt mee met de cliënt. Erg prettige communicatie Kortom uitstekend bedrijf
Ik ben klant vanaf het eerste uur en zoals altijd met grote tevredenheid geholpen.
Mijn auto gaf laat in de middag een storing. Gebeld en kon meteen komen. Storing meteen opgelost. Ik kon meteen weer door. Echte super service !!
We hebben de westzijde laten keuren en net zoals andere keren weer top gedaan Superservice Wij zijn weer dik tevreden Ed en Carine
netjes geholpen en zeer goed behandeld gebeld om te vragen of ze iets mochten vervangen wat ze tegen waren gekomen wat stuk was.
Snel Goede service Vriendelijke mensen Ontzorging van de klant Altijd koffie en praatje Denken mee met de klant Betrokken
Goed overleg over uit te voeren werkzaamheden.
Kom er al jaren, fijne mensen , behulpzaam en vriendelijk , goede service , geen verassingen achteraf
Deskundigheid staat hier hoog in het vaandel. Goede communicatie.
Na dat mijn vrouw en ik een Volvo kochten bij vakgarage Spreeuwenberg hadden we enkele kleine zaken aan de auto die we graag opgelost zagen. Deze werden met een super service aangepakt, het vertrouwen in het verkoop en service team is dan ook groot.
Carlo en personeel is altijd positief , kundig, vriendelijk en zeer klantgericht. De engelsman zegt zo mooi " Know how to serve your customers". Maar dat implementeren jullie als een wereldkampioen.
Prettig goede service vriendelijk bekwaam personeel
Yeps
Doctor Huub van Doorneweg 26 F