Goed geholpen net als vorige keer
vriendelijk. gevoel dat ik goed ben geholpen
Zeer duidelijke uitleg over wat de kosten zijn en welke onderhoud mijn auto nodig heeft
Prima ervaring!!!!
Beste Sylvia, Heel erg bedank voor het achterlaten van een positieve review. We zien u graag weer terug bij Vakgarage Wals Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Wals
Professionele en vriendelijke mensen. APK keuring keurig op tijd in orde. Ben erg blij met deze garage
Beste Margaret, Super bedankt voor je mooie review. Hier worden wij blij van! We hopen u de volgende keer weer terug te zien en dan staan we ook weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Wals
Apk keuring vereiste meer handelingen dan afgesproken. Direct contact gelegd, goed gecommuniceerd. Duidelijk in wat er bij kwam, nog even overlegd met collega ivm mogelijkheden. Dat geeft vertrouwen. Ook prettig in contact.
Beste van der Louw, Wij willen u hartelijk bedanken voor het achterlaten van z'n mooie review. Vakkundig, eerlijk en meedenkend is hoe wij graag te werk gaan en dat beschrijft u in deze review. Hopelijk zien wij u volgend jaar terug voor de APK keuring. Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Wals
Vriendelijk personeel. Snel klaar tegen een redelijke prijs.
Na een schade vakkundig en snel geholpen.
Beste Vincent, Hartelijk dank voor het achterlaten van een positieve review. Een snelle vakkundige afhandeling is belangrijk en zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze service. Hopelijk zien wij u alleen nog terug in onze werkplaats voor onderhoud. Met vriendelijke groet, Team Vakgarage Wals
Snel, duidelijk en betrouwbaar
Wederom: top
Een betrouwbare, vriendelijke garage met deskundige mensen die weten waar ze mee bezig zijn.
Beste Albert, Wauw, bedankt voor het achterlaten van z'n mooie review. Onze monteurs zullen u ten alle tijden vakkundig en eerlijk helpen. Het is voor ons belangrijk om de klant vriendelijk, vakkundig en meedenkend op weg te helpen. De volgende keer staan we ook weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Vakgarage Wals
Uitstekende service, vriendelijk en zeer vakbekwaamd personeel
De auto werd opgehaald voor het plaatsen van een nieuwe accu. Tevens werd de wagen op oliepeil, bandenspanning, radio gecontroleerd. Ik kon de auto dezelfde dag nog ophalen. Heb eerst in een ander deel van de stad gewoond. Mijn topgarage was Vakgarage Van Laar. Nu ik ben verhuisd naar een andere wijk komt overstap naar Vakgarage Wals in zicht.
Ik had een lekke band, snel geholpen!
Goede ervaring
Ik kom hier al een aantal jaren en ze hebben me tot nu toe altijd uitstekend geholpen.
Heel goed geholpen, denken ook echt mee en natuurlijk heel belangrijk goed werk afgeleverd
Ben snel geholpen
Ik had hulp nodig met mijn auto en Wals heeft mij, ondanks dat ze het heel druk hadden toch tussendoor geholpen. Ook keurig tussentijds gebeld om te vertellen wat er was en of bepaalde reparaties gedaan mochten worden. Zoals het huurt vind ik.
Kundig. Snel. Vriendelijk!
Ik kende deze garage niet, maar ga zeker terug als ik iets moet laten doen aan mijn auto.
Goed geholpen,en reparaties goed naar wens uitgevoerd. Top!!!
Goede vakdeskundigheid. Ze kijken en denken mee. Snel en betrouwbare service.
Ik werd gelijk erg vriendelijk geholpen.
Vriendelijk personeel
Hasebroekstraat 5
2032 ZG Haarlem
Vakgarage Wals is erkend lid van BOVAG en de RDW en sinds 1907 een familiebedrijf in Haarlem. Het bedrijf is nu in handen van de 5e generatie Wals. Wij zijn een full service autobedrijf, u kunt bij ons terecht voor alle werkzaamheden aan uw auto, van onderhoud tot reparatie. Auto kopen of verkopen? Wij hebben een showroom met wisselend aanbod met nette en betrouwbare occasions. Kwaliteit en service staat bovenaan.