Goed geholpen aan een andere auto , goede service! Duidelijke uitleg!

Fantastische auto gekocht met goede uitleg en uitstekende service

Eric en zijn team doen er alles aan om zaken goed te regelen Bij de aflevering goede uitleg gekregen.. zelfs werd nog even bekeken of de verlichting van de aansluiting met onze fietsendrager het goed deed Daarna ook nog een heerlijke taart meegekregen.. Hier kun je met een gerust hart een goede auto kopen

uitstekend

goede uitleg over alle functies van de auto.correcte aflevering met op alle punten nagekeken punten zoals beschreven bij aankoop.en zelfs meer zoals beschreven!!!

goede service

ervaren en vriendelijk personeel

Een positieve ervaring en uitstekende service.

Mijn ervaring met de aankoop van mijn nieuwe auto kan ik alleen maar als positief bestempelen. Vanaf het moment dat ik de showroom binnenliep tot het moment dat ik de sleutels van mijn auto in handen kreeg.

top!! Kan niet beter.!!

Het personeel is eerlijk en betrouwbaar. Bij reparaties of onderhoud weet je gelijk wat de kosten zijn. Wel zo prettig. Bij aflevering is er zelfs aandacht besteedt aan het interieur. TOP!!

uitstekend!

De afhandeling van de aankoop van mijn andere auto was uitstekend, daarom ben ik al jaren een tevreden klant bij Autozenter,

prachtige clio V

Voor een zeer redelijke prijs minus inruilwaarde een prachtige, zo goed als nieuwe, Renault Clio met weinig kilometers gekocht. Zeer netjes afgeleverd en de Vision pure led verlichting is zeker voor iedereen aan te raden.

Deskundig en goed advies

Meteen was er de klik met de Capture hybride in de showroom. Na een weekend afspraak gemaakt, onze wensen kenbaar gemaakt en….. een week later RIJDEN… Top

Erg blij met de auto

Fijne uitleg gehad, en rijd goed!!

helemaal goed

Het betrof vervanging van de besturingschakelaar voor de zijspiegels. Besteld, geïnformeerd beschikbaar, afspraak gemaakt, snel geplaatst.

Perfecte service

Vriendelijk, en reageert snel op een probleem

onderhoud auto is prima gegaan

onderhoud auto prima, voorlichting hierover goed

The Best

Duidelijk in verkoopprijs en teruggave inruilauto. Altijd bereid om voorlichting te geven over gebruik aan geschafte auto. Altijd vriendelijk te woord staan van de medewerkers garage.

Goed geholpen met een duidelijke uitleg

Fantastisch

Prettig ontvangen, een eerlijk verhaal, vlotte. Levering, uitstekende uitleg en weet dat ik altijd even langs mag komen als ik. Nog vragen heb. Fijne auto

Zeer vriendelijk ontvangen

Bij binnenkomst een hartelijk woord, naar het hoekje voor een lekker kopje koffie en vlotte service!

Goed werk

Vakkundig personeel, snelle service

vriendelijk, luisterend en meedenkend

Zoals altijd, ondanks het geen "Renault " meer rijden kan ik met mijn huidige auto ook terecht. Zeer fijne benadering en oplossingsgericht meedenken.

snel geholpen

Kon snel geholpen worden, probleem en geboden oplossing uitgebreid besproken. Euvel daarna snel opgelostl

Eerste indruk is goed

Nog te weinig met de auto gereden (is tweede auto) om goede indruk te verkrijgen maar eerst indrukken zijn goed.

Goede snelle service en duidelijke uitleg.

Ik vond de service erg snel en goed. Ik heb de auto op woensdag proefgereden en op zaterdag kon ik hem al ophalen. Erg goede duideljke uitleg over de auto na de aankoop. En ik ben een week na de aankoop nog een keer gebeld om te kijken of ik nog vragen had etc.

Blij met onze auto!

Wij zijn happy met onze ´nieuwe´auto! Goed geholpen, prettig en laagdrempelig contact. Snelle afleverdatum mogelijk, auto netjes en alles naar volle tevredenheid verlopen! Nog ´n heerlijke taart als ´kers op de taart´ toe.

Vriendelijk vakkundig geholpen. Alles werd duidelijk uitgelegd. Uiteraard hoop ik dat ik niet terug hoef te komen, maar het dat toch gebeurt, heb ik er vol vertrouwen in dat het goed wordt geregeld. Top

Je wordt vriendelijk te woord gestaan, je krijgt direct te horen wat de te verwachten kosten kunnen zijn. De auto wordt gecheckt en je hoort via een telefonisch contact wat er gerepareerd moet worden en wat de te verwachten kosten zullen zijn. Ook de afhandeling wordt goed gecommuniceerd. Prima garage!

De Fok 8

1742PD Schagen