Prima bedrijf

We werden vakkundig geholpen. Kregen goede voorlichting,op zeer vriendelijke wijze.

Mooie auto gekocht waar we erg blij mee zijn

We waren meteen verkocht van deze prachtige zwarte Captur, hij zit heerlijk, fijne hoge instap, en ziet er nog als nieuw uit, ondanks dat hij al 6 jaar oud is. Dank u wel voor de prima service en de heerlijke taart.

Klantvriendelijk en verstand van zaken

Prettige sfeer, alles in goed overleg en netjes, vlot en volgens afspraak geregeld. Ook bij calamiteiten altijd bereid om te helpen.

Ik rijd sinds twee weken en plug in hybride Captur 1.6. Wat een fantastische opvolger van de “gewone” Captur die ik al jaren rijd. Zuinig, stil en met de allernieuwste snufjes. Ook nog goed betaalbaar vergeleken bij andere hybride auto’s. Neem daarbij de klantvriendelijkheid, service en betrokkenheid van de mensen van Autozenter in Schagen en u zult begrijpen dat hier een tevreden klant zit/loopt/rijdt.

Goed en deskundig

Snelle diagnose gesteld en daarover goede communicatie gehad

Klantvriendelijk en professioneel bedrijf.

Wij hebben onze bedrijfswagens APK laten keuren en een onderhoudsbeurt laten doen. Wij hebben beide keren als heel prettig ervaren. Communicatie is duidelijk en klantvriendelijk. Kortom; aan te bevelen bedrijf!

Plezierig, persoonlijk, deslundig

Gewoon een kwalitatief goed bedrijf. Persoonlijk contact een meerwaarde.

Perfect.

Zoals altijd klantvriendelijk, en keurig werk geleverd.

De service en aandacht is zoals altijd bijzonder goed.

De service en aandacht is zoals altijd bijzonder goed.

Zowel de verkoper, baliemedewerker en of monteurs geven een ervaren en goede indruk

Wij hebben het ontvangst voor de proefritten en daarna de aankoop van onze Renault Espace als plezierig ervaren. Ook het eerste defect aan onze band werd zonder problemen gelijk opgelost. Wij kunnen melden dat zover we nu hier zijn geweest dat het klantvriendelijke en gedreven medewerkers zijn die de ambitie hebben de naam hoog te houden en als je het ons vraagt lukt dat zeer zeker.

Stabiel uitstekend

Alles voelt goed. De service, voorlichting en geen ‘verzonnen’ reparaties. Heb ik weleens anders meegemaakt. Uitermate klantvriendelijk. Je bent er bepaald geen nummer

Gunstige inruil, klantvriendelijk, oplossingsgericht, dat schept vertrouwen!

Voor het eerst bij Autozenter vanwege het ruime aanbod mooie en jonge occasions en de informatieve website. Het bedrijf ziet er keurig uit en je wordt door iedereen zeer prettig ontvangen en te woord gestaan. Het aankoopproces wordt professioneel uitgevoerd zonder tijdsdruk en met aandacht voor klantspecifieke aspecten, je koopt immers niet iedere week een andere auto. De aflevering verliep eveneens voortreffelijk. Een klein misverstand tijdens het proces waarbij de oorzaak zowel bij een medewerker als de klant lag werd ruimschoots in het voordeel van de klant opgelost. Hulde! Ik kom hier zeker terug!

Duidelijke afspraken en zeer prettige contacten

zie boven

contact goed

Juiste uitleg en keuzes laten maken over het onderhoud.

super garage met de juiste auto voor mij

Heb nu 1 jaar geleden mijn tweede auto bij deze garage gekocht. En ben nog steeds dik tevreden over mijn auto. Zeer professioneel bedrijf en komen afspraken zeer goed na. Zie mijn eerdere reviews niet staan. Dus vandaar dat ik er maar weer een op zet. Prima garage, met zeer breed aanbod aan auto's en perfecte service. Omdat de eerste auto van hun zeer goed bevallen was, zijn we er weer vanuit Vught heen gereden om de tweede auto daar te kopen die precies bij mijn zoekopdracht hoorde.

Uitstekende service!

Zeer goed bedrijf met super kennis. Altijd een prijsopgave. Alles binnen de gestelde termijn klaar. Kosten vielen zelfs nog mee! Echt een aanrader!

Snelle en prettige service

Na een telefoontje met Mark dat de ANWB constateerde dat de accu stuk was ,direct actie zodat ik na een uurtje weer verder kon rijden.bedankt voor de snelle service

In een word fantastisch

Dit is al onze 6de Captur bij Autozenter.Dat zegt op zichzelf al genoeg.De aflevering is altijd in de puntjes verzorgd.ze nemen er alle tijd voor. Koffie ☕️ is prima .En voor het weggaan kregen we een heerlijke taart mee met de foto van de Nieuwe Captur 2

Op adequate wijze is de APK keuring en aanvullend onderhoud uitgevoerd.

Ik ben goed geïnformeerd over de kosten van het onderhoud van mijn op leeftijd zijnde kampeerbus om weer veilig de weg op te kunnen.

Aandacht voor mijn wensen

Ik heb duidelijk kenbaar gemaakt mijn wensen. Er was tijd een aandacht daarvoor. Zeer tevreden.

Van (in)ruilen komt huilen.. VAN BLIJDSCHAP!!

Vanaf Barendrecht naar Schagen maakte ik mijn laatste rit in de Matiz Breeze, mijn oude scheurbakkie, naar Autozenter. Huilen omdat ik geen afscheid kon nemen werd later huilen van blijdschap!! Daar stond ie dan, de allermooiste Renault Twingo Dynamique van heel Nederland! Ik kon niet geloven dat deze van mij werd en het onbegrip is er na 1 week nog steeds. Hij rijdt op wolkjes, heeft veel voorzieningen en maakt mij tijdens én na elk ritje ontzettend gelukkig. Autozenter heeft mij ontzettend goed geholpen bij de aankoop van een nieuwe auto. Het vertrouwen is goed, de service is uitstekend en in het speciaal bedankt ik Eric. Wat een topper!! Mijn dank is ongeveer groot.

Professioneel service gerichte dealer !

Prima service na fout in software radio en navigatie. Nu opgelost !

Perfect!

goede ontvangst met zinvolle suggesties, snel en goed uitgevoerd werk!

Blij verrast met de uitstekende inruilprijs, service en klantvriendelijkheid.

Op zoek naar een mooie gebruikte Grand Scenic Initiale kwamen we na een teleurstellend rondje Zuid-Holland, via ViaBovag, bij Autozenter Schagen terecht. Eerste contact met inruilofferte was vriendelijk en zeker financieel verrassend. Het was ons meteen duidelijk. Daar hadden we wel een ritje Schagen voor over. En het bleek een schot in de roos. Vriendelijke ontvangst en no-nonsense eerlijk verhaal en uitleg. Fijne proefrit kunnen maken. Hoe anders dan de ervaringen bij ons in de regio. Een mooie deal was dus snel beklonken. En de taart bij aflevering was helemaal super.

Probleemloos en klantvriendelijk.

Snel en volgens afspraak geholpen. Vriendelijk en oplossings gericht.

De Fok 8

1742PD Schagen