geweldige service en vakmanschap

problemen met starten, is keurig opgelost en kreeg prima uitleg wat er aan de hand was. naar alle tevredenheid opgelost.

Werkzaamheden zijn naar tevredenheid uitgevoerd

Werkzaamheden volgens afspraak en correct uitgevoerd

Vakwerk. Duidelijk aangegeven wat er moet gebeuren

Heel duidelijk een omschrijving van de ‘problemen’ en duidelijk uitleg gekregen hoe deze worden hersteld.

service zoals je mag verwachten

pico !

Prima met zorg en de tijd nemen

Prima zorg voor mijn auto en uitleg over wat er gebeuren ging

Goede service!

Altijd goede service.

ik ben tevreden

Prima geholpen en snelle afspraak.

Had plotseling op een zaterdagochtend brandend lampje en in de display dat ik onderhoud moest laten doen. Direct langs garage. Werd serieus opgepakt en naar gekeken. Advies was dat ik kon doorrijden tot afspraak 2 werkdagen later. Dit noem ik goede service.

Gedeeltelijke uitleg gekregen ivm de nieuwe knoppen en navigatie, kunnen binnenkort een afspraak maken om verdere uitleg. Het advies was.....niet te veel tegelijk uitleggen! Die meneer heeft gelijk, we zijn er nog niet uit met alle nieuwigheid.

Gewoon perfect.

Ik werd goed geïnformeerd zowel voor de onderhoudsbeurt als daarna. Ik werd vriendelijk geholpen. En een prima prijs kwaliteits verhouding.

Tijdens onderhoudsbeurt gewacht en genoten van een kopje koffie, na een uurtje was de auto weer gereed.

Altijd vriendelijk geholpen

We worden altijd vriendelijk geholpen, en we komen nooit voor een verrassing te staan als de auto terug komt van een beurt oid

Top service en super betrouwbaar.

Ik ben al jaren klant, en zou ook iedereen Autozenter Schagen aanbevelen. Zeer kundige garage en heel betrouwbaar. Ze denken graag met de klant mee, en geven goed advies.

Altijd weer goede, persoonlijke service

Hoewel ik ruim een uur rijden van Schagen woon, kom ik graag jaarlijks langs voor de servicebeurt waar ik niet alleen een kenteken ben.

Er wordt goed werk geleverd.

De monteur die dit werk heeft verricht is een topper. Daar mag zijn baas wel zuinig op zijn!

Klant gericht denken en handelen.

Zoals afgesproken

Er wordt alle tijd voor je afgenomen zowel tijdens het verkoopgesprek als bij de afname van de auto. De gemaakte afspraken tijdens de verkoop worden volledig nagekomen. Zeer nette garage met vriendelijke medewerkers.

Snel en vakkundig geholpen

zie boven

goede uitleg, duidelijk, vriendelijk, correct, service.

Prima.

Snel, vriendelijk en goed

Gemakkelijk!

Heel het aan en verkoopproces verliep gemakkelijk en probleemloos. Fair en duidelijk .

klantvriendelijk en stipt

anticiperend op klantwensen goede alternatieven besproken, ruimte gevend aan de klant om een eigen mening te vormen. uiterst correcte afhandeling van de transactie na goede voorbereiding en dus alles naar tevredenheid en vlot verlopen.

ALLES PRIMA GEREGELD !

Precies op tijd werden wij geholpen , naar onze volle tevredenheid .

De Fok 8

1742PD Schagen