Al bijna 30 jaar zeer tevreden

Autozenter is al jarenlang de garage waar ik koop en kom voor onderhoud. Ik ben nog nooit teleurgesteld. Service altijd prima en de kwaliteit ook.

Combinatie van klantvriendelijkheid, vakkundig en oplossingsgerichtheid

Tijdens bezoeken aan Autozenter, voor een vraag of probleem, maar vaak ook op aangeven van Autozenter zelf, wordt je snel geholpen en is de inzet van de medewerkers altijd gericht op een goede en efficiënte oplossing. En het maakt daarbij niet uit of je te maken hebt met de directeur, hoofd onderhoud of de baliemedewerkers.

Prima garage

Prima garage waar je welkom bent en op een vriendelijke wijze te woord wordt gestaan. Ook evt reparatie/ vervanging van onderdelen worden met je besproken en je wordt ook gewezen op een goedkoper alternatief in onderdelen. Kortom zeer tevreden klant

Goede snelle service !

Een betrouwbare garage waar snelle én goede service hoog in het vaandel staat.

wat raar dat je als klant vooraf moet betalen

Altijd prima service. Bij het laatste contact i.v.m. een probleem met het stuurslot zegt de ene medewerker dat hij eerst wil kijken of ze het kunnen repareren. Een ander zegt later dat je een nieuw slot moet nemen. En dan moet er vooraf betaald worden, wat ik als klant raar vind. hier spreekt wantrouwen naar de klant uit.

aandachtig, professioneel en klantgericht !

zie boven

Zoals wij gewend zijn van de mensen van Autozenter: hartelijke ontvangst, prima service en vakmanschap

Alles verliep naar verwachting.

Zoals het hoort.

Zeer vriendelijk en behulpzaam

Alle contacten verliepen op zeer aangename wijze. Je wordt direct teruggebeld en vriendelijk te woord gestaan

Altijd duidelijk en afspraken worden nagekomen met een glimlach, top dus

Snel en makkelijk een afspraak kunnen maken en vervolgens word alles altijd netjes volgens afspraak uitgevoerd. En als het eens tegenzit word en snel een passende oplossing geboden.

Zeer betrouwbaar autobedrijf,ter zake kundig, persoonlijke benadering

Afgelopen december mijn 8e auto aangeschaft bij dit bedrijf. Wordt altijd tot grote tevredenheid geholpen. Iedereen in dit bedrijf is op service gericht,technisch personeel zeer goed onderlegd. Kortom een aanrader.

Zoals altijd: zeer goed.

Klantvriendelijk geholpen met veel aandacht voor mijn wensen en ideeën.

Super service

Beide auto's weer een onderhoudsbeurt, perfect advies inzake vervangen all-seasons banden en voor beide auto's advies voor het toevoegen van Perton Petrol Treatment reinigingsmiddel voor het brandstofsysteem. Niets voor niets al tientallen jaren klant.

professioneel ,goed en klantvriendelijk

Zoals altijd zeer goed en vakkundig. En als klant krijg je 100 % waardering behandeling.

Goeie service beurt met netjes aangeven wat er de volgende beurt aan zit te komen. Ben ik alvast gewaarschuwd.

Eerlijk advies en goede service!

Altijd tevreden.

Renault 8, bij Manshanden in Den Helder. Daarna Renault 18, 21 twee keer, Renault classic twee keer, Renault scenic twee keer. Altijd tevreden.

tevreden

Goed advies en snel geholpen.

Prima echt geweldig

Staan altijd voor je klaar

Van reserveren tot uitvoeren en mijn auto weer meenemen was (wederom) top geregeld.

Prima, super

Kan er altijd terecht met vragen en staan altijd klaar

De Fok 8

1742PD Schagen