Zeer behulpzame klantenservice

Alles was prima

Zelfs een camper!!

Veelzijdig bedrijf! Zelfs onze camper doen ze goed onderhoud en APK. Hoge camper kan gewoon op de brug. Koffie was uiteraard weer heerlijk. En tijdens het wachten op de elektrische fietsen, die ze hebben, een boodschap gedaan. Top bedrijf!

Fantastisch geholpen!

Vriendelijke mensen. Goed geholpen bij het kopen van onze nieuwe auto. Nog een belletje gehad na een paar dagen hoe de auto bevalt. Heel fijn!

Onderhoud conform afspraak uitgevoerd

Onderhouds beurt en inspectie laten uitvoeren. Kon er op wachten en zelf lekker aan het werk , door de goede WIFI en ingerichte werkplek. Vergeet bijna te vermelden goed geadviseert in het uit te voeren onderhoud.

altijd snel en accuraat. Bij met de service van Autozenter

meerdere autos in onderhoud bij Autozenter. Altijd snel geholpen. Prima service !

Eerlijk en duidelijk verhaal bij inruil en aankoop auto

Hartelijke ontvangst en rustige uitleg bij de aflevering van de auto. Na een aantal dagen gebeld worden hoe de nieuwe auto bevalt. Heel fijn!

Zoals gebruikelijk prima geregeld

Grote deskundigheid, eerlijke verkoper

Fijne vriendelijke verkoper. Eerlijk en deskundig. Doet wat hij zegt en gaf ons een reële offerte. Auto gekocht en zeer blij mee. Goede service! Dank je wel Eric!

jaarlijkse onderhoudsbeurt gedaan, daarna behoorlijk gerammel. dit is een dag later prima verholpen.

geweldig

Vriendelijk, meedenkend, het klopt gewoon.

Niets dan lof.

Auto 's morgens gebracht, keurig gebeld wat de mankementen waren en hoe deze te verhelpen. Op de afgesproken tijd stond de auto weer gereed.

Gedaan wat afgesproken was.

Alles netjes. Van tevoren laten zien welk onderhoud nodig is en wat dat kost. De factuur was dan ook precies als afgesproken.

na lange tijd geen bezoek door ander automerk voelde dit nu weer als "thuiskomen

Zoals ook in het verleden nu weer plezierig en prettig ontvangen. Ook vrijwel direct een afspraak om de gevraagde werkzaamheden ui te voeren. Kortom: top

Zeer goed geholpen en alle fijne uitgelegd van de auto.

Ontvangen met een kopje koffie en een relaxte sfeer. Rustig uitgelegd hoe alles werkt en wat is handig is welke instellingen aan te hebben. Weinig over te klagen. Waren snel geholpen en in no-time onderweg.

Blij en tevreden met verleende service

Garantiewerkzaamheden: Bediening van inklapbare achterstoelen gangbaar gemaakt en eindelijk nieuwe (ic andere) navigatiekaart geleverd.

Wat een service!

Topservice, alles in overleg. Uitstekende communicatie. Zij DOEN wat ze zeggen, ..... plus een beetje extra.

APK keuring

Vriendelijke ontvangst. Advies gesprek voor onderhoud gehad. APK was in de gestelde tijd gebeurd.

Altijd prettig contact en duidelijk in de afspraken

Hier voel dat je als klant gewaardeerd wordt

Uitstekende service

Na een uitgebreide proefrit heb ik gekozen voor deze auto. De oplevering en afhandeling was uitstekend, en ik geniet nu met volle teugen van mijn nieuwe Twingo.

Mijn ervaring is al vele jaren uitstekend.Zeer kundige en vriendelijke mensen .Je voelt je begrepen en gewaardeerd als klant.

goede oprechte verkoop

goede en snelle behulpzame autodealer! die nog eens na belt of alles wel in orde is en je blij bent met je aankoop!, zo zie je ze niet meer!

Uitstekende service

Altijd goede service en duidelijke uitleg.

Mooie Clio perfect afgeleverd.

Zeer vriendelijk en attent geholpen bij Autozenter Schagen. Alle afspraken nagekomen en de auto stond bij aflevering te glimmen! Kortom een garage om te onthouden!

Prima ervaring en duidelijke uitleg

We gingen voor de montage van een reservewiel onder de auto. Veel auto's hebben dat niet meer maar hier kon dat nog wel. Na de montage prima uitgelegd door Ron hoe een en ander in z'n werk ging. Nadat Ron het een keer had voorgedaan heb ik alle handeling zelf ook gedaan, dan blijft het beter hangen en dingen die niet duidelijk zijn komen dan meteen naar voren. Beter nu dan bij een lekke band. Maar alles ging prima. Verder heeft Ron ook nog wat andere dingen voor ons nagekeken en daar een bevredigend antwoord op gegeven.

De Fok 8

1742PD Schagen