Gister mijn Renault Clio occasion opgehaald die in de etalage heeft staan pronken. Er werdt echt werk gemaakt van de aflevering, de auto stond klaar onder een doek en de onthulling kon plaats vinden. Voelde me als een koning te rijk. Alles werdt netjes uitgelegd hoe alles werkt en als klap op de vuurpijl een taart met een foto van de auto er op...fantastisch toch. Die dikke 10 is verdiend.

Auto is opgehaald door een medewerker

Perfect!

Zoals altijd alles perfect geregeld. Precies volgens afspraak! Heerlijke koffie, vriendelijk personeel en goeie WiFi!

Zoals je wil dat een garage is, dat is Autozenter Schagen.

De vorig jaar aangekochte Clio laten voorzien op een vrijdag van de winterset die daar lag opgeslagen, ideaal dat het in het afleverpakket zat wat erbij de hoorde. Rondje door de showroom tijdens het wachten en aan de lekkere Cappuccino staat er een prachtige Captur, onderhandelt, proefgereden ,gekocht. Zo snel kan het gaan. Goed is goed ! Monteurs en Mark luisteren en regelen het voor je.

Deskundige zorg voor mijn auto en professioneel en behulpzame medewerkers

Bij telefonisch de afspraak voor de beurt maken, kreeg ik al goed advies. Auto werd thuis op gehaald en weer terruggebracht. Beschadiging aan deuren werd weggewerkt zonder een dure spuitbeurt. Dank daar voor! Auto rijdt weer als nieuw.

Prima altijd vriendelijk, meedenkend.

Het bevalt me prima, ze zijn meedenkend, vriendelijk en klant gericht.

Alles prima uitgevoerd zoals afgesproken.

Service is perfect

Beide renault auto's weer een onderhoudsbeurt. De gemaakte afspraken zijn weer perfect nagekomen, daarom al meer dan 20 jaar klant. Eric en zijn team weer bedankt.

contact prettig verlopen

kan altijd terecht voor vragen als ik langskom

Duidelijke afspraken en goede service

Eerste bezoek en goed bevallen. Telefonisch een en ander afgestemd en dat is tijdens de onderhoudsbeurt uitgevoerd.

Fijne ervaring, goede service!

Fijne ervaring, goede service! Storing in mijn twizy keurig en vakkundig verholpen

Altijd een gevoel van respect voor klant en voertuig

Omdat we weten dat we de beste service krijgen bij Autozenter rijden we graag vanuit het midden van het land naar Schagen. Na toch alweer heel wat jaren is er geen bezoek geweest, waarover we een slecht gevoel bij overhielden. Het tegenovergestelde is waar: we gaan steeds met een goed gevoel weg. Gemoedelijk, eerlijk en deskundig.

Fijne ervaring, goede service!

Prettig contact bij afspraak, ook bij ophalen auto na afspraak goede service

Altijd pro actief, bieden voldoende service.

APK snelle service.

Mijn APK kleine reparaties en vloeistoffen bijvullen was zeer snel geregeld. Kreeg een mooie elektrische fiets mee waar ik zo mee thuis was. Na het brengen waren zij meteen begonnen en kon hem niet lang erna meteen weer ophalen. Door snelle service kon ik meteen door naar mijn werk en geen tijd verloren. Top.

Prima, alles goed geregeld.

Zie boven

Vertrouwen in goede zo4g voor auto

Top service

Aankoop goed, garantie perfekt, absoluut geen spijt van aanschaf auto bij dit bedrijf.

we zijn geweldig geholpen met de aankoop van onze auto

we kwamen in Schagen werden hartelijk ontvangen door de verkoper na wat zaken geregeld te hebben zoals auto inruilen en een leuk gesprek zijn we met de auto een proef rit gaan maken bij terug komst heeft de verkoper alles uitgelegd hoe alles werkt alle tijd werd er voor genomen het was een mooie ervaring bij dit bedrijf

Top service en wederom vriendelijk geholpen

Zoals gewend weer een top service. Volgens gemaakte afspraak stond de auto op tijd klaar na de uitgevoerde onderhoudsbeurt.

Altijd goed!

Auto was eigenlijk voor het wisselen van de banden van zomer naar winter. Na een telefoontje werd gevraagd de auto voor de zekerheid een dag te laten staan voor wat updates en een check vanuit Renault. Voor een klant erg prettig en blij dat vrijgegeven updates ook worden uitgevoerd. Ik als klant heb geen idee! Ron bedankt daarvoor! Dit geeft vertrouwen en rust. Daarom ga ik niet naar een vrije werkplaats en blijf bij een betrouwbaar adres. Doorgaan zo!!!!

ik word altijd keurig en vakkundig geholpen

Zoals altijd, en dat is al meer dan 30 jaar, een super garage

Altijd eerlijk, altijd vriendelijk en vakwerk!

Prima bedrijf en vriendelijk personeel

Ik heb pas een occasion Renault automaat gekocht bij Autozenter. Had nog nooit automaat gereden dus was wel een beetje spannend. Alles werd heel duidelijk uitgelegd en samen met Erik een proefrit gehad. Toen ik de auto op kwam halen en na nog wat informatie werd de auto prachtig onthuld. De auto stond te blinken, zo mooi gepoetst, als nieuw. Tot slot nog een lekkere taart met een foto van de auto erop cadeau. De auto rijdt geweldig stil en ontspannen. Heb er een heel goed gevoel bij. Blij dat ik naar Autozenter ben gegaan.

fantastisch geholpen

professioneel een nieuwe accu gemonteerd

De Fok 8

1742PD Schagen