ondanks de grote drukte snel en goed geholpen bij pech

Helaas had ik pech tijdens mijn rit (kapotte waterpomp), omdat er nog garantie op zit (van een andere garage waar ik de auto kocht) gebeld met garage om het te laten maken. Auto werd ondanks de drukte toch snel en netjes gerepareerd. Garantie werd intern via Renault ook netjes geregeld. Toppers !!!

Heel erg goed.

Ons bezoek bij Autocenter Schagen hebben wij als zeer prettig ervaren. De ontvangst,uitleg over de auto en de afhandeling van het geheel was en is heel goed. En het telefoontje een week later hoe de.auto bevalt.KLASSE. Al met al een hele fijne garage met aardige mensen.Het bevalt uitstekend. Onze hartelijke dank. Klaas en Evelyne Horst.

Een mooi en verzorgd bedrijf.

Leuke verkoper, die zich aan zijn woord houd. Auto stond klaar voor een proefrit. Bij aflevering een leuk ontvangst, en de kadjar werd in stijl onthuld. We kregen een goede uitleg van de diverse functies op en aan de auto. En dan niet te vergeten de heerlijke taart, met een foto van onze auto.

Ouderwetse topservice.

Ook deze keer zeer tevreden over de communicatie, de service en de ontzorging van de werkplaats. Keurig de melding " de auto is weer klaar". Als kers op de taart kreeg ik mijn auto van binnen en buiten schoon gemaakt weer overhandigd. De leenauto was ik minder tevreden mee dan andere keren. anders was er zeker weer een dikke 10 gescoord.

Uitstekend, wordt goed mee gedacht naar de wensen van de klant.

Ik had een wensenlijst voor een Captur met opties. Daar is uitstekend aan voldaan door Dhr. Zentveldt om voor ons te zoeken naar de perfecte Captur die aan onze wensen voldoet en hopen hier net zoals onze oude Captur nog vele jaren plezier van te hebben. De aflevering, werkplaats en nazorg waren wederom uitstekend.

Zeer klantvriendelijk in alle opzichten.

Het hele proces van de inruil van mijn auto tot en met de aflevering van een jongere Captur is zeer plezierig en professioneel verlopen. Het aankoopgesprek met Eric Zentveld en de uitgebreide uitleg bij aflevering waren zeer relaxed en verhelderend.

Mijn ervaring was goed met de dacia,maar mijn keuze is nu een kia automaat geworden.

Wij zijn zeer tevreden over de rol van Renault Zenter bij de aankoop van onze Renault Captur. Uitleg en afhandeling vonden in duidelijk en uitvoerig en in alle rust plaats. Er was tijd en aandacht voor vragen en opmerkingen. Fantastisch!

Fijne betrouwbare Garage.

Onze trouwe Ford Taunus uit 1979, al geruime tijd in onderhoud bij deze garage, heeft weer z'n tweejaarlijkse onderhoudsbeurt en APK gehad. Het benodigde omtrent de betrouwbaarheid en veiligheid is vervangen, met complementen aan de wagen, waar de garage overigens in het verleden zelf veel aan heb bijgedragen. Kan op zonnige dagen weer genieten van klassieke eenvoud. Bedankt voor de goede zorgen.

Super fijne ervaring met de verkoper

De verkoper was/is super vriendelijk legt alles goed uit, blijft relaxt neemt zijn tijd voor alles. Wanneer je vragen heb gaat Eric er rustig op in. Ik heb me nooit zo op me gemakt geweest als bij Eric eerlijk waar een TOP/GOUD EERLIJKE auto dealer koop hier je auto.

Uitstekend geholpen en zeer tevreden over onze aankoop

Recent hebben wij bij Autozenter Schagen een Renault Clio occasion gekocht. Bij het kopen van een 2e hands auto ben je toch altijd extra alert en op zoek naar een betrouwbare partij. Vanaf het eerste contact was ons gevoel bij Eric direct goed en zijn wij zeer tevreden met onze aankoop en de geleverde service! Eric nam uitgebreid de tijd om eerst telefonisch vragen te beantwoorden gezien het voor ons toch een flinke rit was naar Schagen van dik 2 uur. Hierna hebben we een afspraak gemaakt voor een proefrit en werden we bij aankomst vriendelijk ontvangen waarbij alles rustig en duidelijk werd uitgelegd. We mochten de auto uitgebreid testen en waren al snel overtuigd. Als attentie kregen we tevens nog een heerlijke taart cadeau. Op basis van onze ervaring kunnen wij Autozenter Schagen absoluut aanbevelen.

Klantvriendelijk, àlles wordt netjes uitgelegd en hele goede service. Top!

Klasse!

We zijn absoluut tevreden met onze aankoop, zeer vriendelijk geholpen. Onze renault megane kunnen inruilen voor de renault Senic vanwege gezinsuitbreiding. Fijne en veilige kilometers gereden tot nu toe. Top ervaring! Heel erg blij met onze keuze voor Autozenter Schagen.

Goed en vakkundig

De reparatie is goed gerepeteerd geen water meer in mijn auto na een hoosbui . Verstopping verholpen .

Fantastisch en professioneel geholpen

Na een overstap van werkgever mocht ik een jong gebruikte auto uitzoeken. Na een online zoektocht kwam ik uit bij Autozenter Schagen. Hier werd een nette en goed uitgeruste Renault Austral mild hybrid aangeboden. Het contact vooraf was prettig en duidelijk, dit gaf het benodigde vertrouwen om ruim anderhalf uur naar Schagen te reizen voor een proefrit. Ik werd gastvrij ontvangen door Eric, de eigenaar. Na een rustige, duidelijke uitleg mocht ik een uitgebreide proefrit maken. Ik was verkocht en de auto dus ook. Enkele weken later mocht ik de auto ophalen, de ontvangst was weer even hartelijk en er werd uitgebreid de tijd genomen voor de overdracht en wat extra uitleg. Tot slot kregen we een heerlijke taart met daarop een afbeelding van de gekochte auto mee naar huis.

TOP

Goed contact en service

Positieve ervaring, prima geholpen en n heerlijke taart op de koop toe.

Zie boven

Ik ben tevreden over het contact met de garage medewerker.

De auto werd op tijd onder handen genomen. De werkzaamheden werden duidelijk uitgelegd.

Tevreden

Altijd goede service en klantvriendelijk

Zoals altijd prima!

Netjes, fijne koffiehoek om te wachten. Keurig te woord gestaan, altijd vriendelijk.

Klantgericht

Vriendelijk, klantgericht en efficiënt

Goede Service

Vriendelijk vakkundig personeel Goede koffie

Keurig

Uitstekend gehopen

Heel vriendelijk, heel duidelijk verhaal, no nonsens.

helemaal goed

Voldoende tijd voor overdracht en afleveren Zelfs de telefoon werd gekoppeld aan het navigatie system Ook de uitleg was ruim voldoende

De Fok 8

1742PD Schagen