Fijn dat uw ervaring zo positief is, daar doen we het voor. Bedankt voor de genomen moeite en de hoge score!
Bedankt voor de mooie woorden en de beoordeling, we doen ons best het zo te houden, nogmaals heel veel plezier met de prachtige auto!
Bedankt Willem voor de maximale score en nogmaals heel veel plezier met de prachtige auto!
Kijk! Voor die 10 doen we veel :-)) Bedankt voor de mooie beoordeling
Wat fijn dat u ons zo’n mooi cijfer geeft, bedankt!
Fijn dat u zo tevreden bent, we hebben het graag voor u gedaan. Bedankt voor de genomen moeite en de mooie 9!
Bedankt, blij dat u zo tevreden bent!
Bedankt voor de mooie beoordeling en geniet van de airco deze zomer!
Wat een mooie review! Heel erg bedankt en nogmaals veel plezier met de prachtige Grand Scenic Initiale Paris.
Bedankt voor de mooie score en wat bijzonder dat u de moeite neemt om vanuit Oss naar Schagen te komen, waarderen we ten zeerste!
Wat een mooie en complete beoordeling, worden we weer heel blij van, bedankt!
Bedankt voor het compliment en de genomen moeite, zijn we erg blij mee. De volgende keer proberen we een nog hogere score te halen!
Enorm bedankt! We zijn zeker zuinig op ons top team, de volgende keer proberen we het nog beter te doen en hopen dan op een 9 of 10!
Bedankt voor deze mooie beoordeling, nog vele fijne kilometers gewenst!
Hartelijk dank voor de beoordeling, we hebben het graag gedaan en proberen de volgende keer voor de 9 te gaan!
En daar zijn wij super blij mee, tevreden klanten dát is onze drijfveer, bedankt voor de uitgebreide beoordeling!
Hartelijk dank voor de review maar ook dat andere ;-) Het ga u goed!
Hartelijk dank voor deze mooie score, nogmaals veel fijne kilometers gewenst!
Mooie beoordeling! Bedankt en nogmaals veel plezier met de prachtige auto!
Wat fijn dat u zo tevreden bent en wat een mooie beoordeling, we hebben het graag gedaan, hier doen we het voor, bedankt!
Bedankt voor de mooie beoordeling! Volgende keer proberen we voor de 9 of zelfs 10 te gaan.
Dat is fijn om te lezen, bedankt voor de 10!
Bedankt voor de 10! Fijn dat ook u weer zo tevreden bent.
Alweer zo'n mooie beoordeling, danku!
En fijn dat u altijd vanuit Limmen naar ons toekomt, bedankt!
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.