Afspraak maken ging soepel en kon flexibel worden ingericht, werkzaamheden kon ik op wachten en er is een werkplek beschikbaar met wifi.

Reactie van het bedrijf

Fijn dat uw ervaring zo positief is, daar doen we het voor. Bedankt voor de genomen moeite en de hoge score!

Betrouwbaar en vriendelijk.

Mooie zaak, vriendelijke mensen meet een duidelijk verhaal. Komt zeer betrouwbaar over.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de mooie woorden en de beoordeling, we doen ons best het zo te houden, nogmaals heel veel plezier met de prachtige auto!

Al jarenlang goed

Kom er al jaren meer dan 7 auto’s gekocht, gewoon goede service

Reactie van het bedrijf

Bedankt Willem voor de maximale score en nogmaals heel veel plezier met de prachtige auto!

Zeer vriendelijk en ook meedenkend en meehandelend

Door omstandigheden had ik die dag mijn auto om 14.00 uur al nodig. Dat wist ik pas 2 dagen van te voren. Dat was geen probleem. De auto was klaar.

Kijk! Voor die 10 doen we veel :-)) Bedankt voor de mooie beoordeling

Netjes

Prima geholpen

Reactie van het bedrijf

Wat fijn dat u ons zo’n mooi cijfer geeft, bedankt!

prima en netjes geholpen

De auto ging voor onderhoud. Dit onderhoud is netjes verricht, ik ben goed van informatie voorzien en netjes geholpen

Reactie van het bedrijf

Fijn dat u zo tevreden bent, we hebben het graag voor u gedaan. Bedankt voor de genomen moeite en de mooie 9!

Goed tot zeer goed

Wordt goed en correct geholpen ,soms ook naar dekens van de klant geluisterd.

Reactie van het bedrijf

Bedankt, blij dat u zo tevreden bent!

Snelle behulpzame service

Wegens een probleem met mijn airco bleek na controle dqat de airco compressor stuk was. Binnen 2 dagen een nieuwe afspraak gemaakt en binnen 3 dagen gerepareerd/ vervangen. Top service.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de mooie beoordeling en geniet van de airco deze zomer!

Bij het ophalen van de auto een goede uitleg gegeven over de vele touchscreen mogelijkheden!

Het gehele proces is plezierig verlopen. Het ging hier om het inruilen van 1-stuks Captur 1.2 Tce Xmod van 28-02-2017 en 1-stuks Grand Scenic 1.2 Tce Intens 7P van 29-06-2018. Nu hebben we aangekocht een Grand Scenic IV Initiale Paris Tce 160 EDC automaat van 22-09-2020. Deze met een KM stand van 19112.

Reactie van het bedrijf

Wat een mooie review! Heel erg bedankt en nogmaals veel plezier met de prachtige Grand Scenic Initiale Paris.

Deskundig onderhoud en klantvriendelijk

Jaarlijks onderhoud + uitlijning van de voorwielen is deskundig uitgevoerd.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de mooie score en wat bijzonder dat u de moeite neemt om vanuit Oss naar Schagen te komen, waarderen we ten zeerste!

Vriendelijk en snel geholpen

Ik word altijd vriendelijk en snel geholpen. Kan de afspraken plannen voor wanneer het mij het best uit komt. Bij schade of pech word alles goed geregeld.

Reactie van het bedrijf

Wat een mooie en complete beoordeling, worden we weer heel blij van, bedankt!

Vakkundig personeel

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor het compliment en de genomen moeite, zijn we erg blij mee. De volgende keer proberen we een nog hogere score te halen!

Klasse

Als we zien en horen hoe snel, handig en vakkundig hij zijn vak uitoefend : petje af. Daar hebben wij respect voor. Wees zuinig op jullie hardwerkende team in deze toch wel hectische tijd.

Reactie van het bedrijf

Enorm bedankt! We zijn zeker zuinig op ons top team, de volgende keer proberen we het nog beter te doen en hopen dan op een 9 of 10!

vriendelijke en duidelijke communicatie

Er was even niemand beschikbaar, dat werd snel en op een voor iedereen passende wijze opgelost. Auto werd snel geleverd en dat had ik op dat moment nodig.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor deze mooie beoordeling, nog vele fijne kilometers gewenst!

perfect

problemen worden verteld,na opdarcht verholpen.

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor de beoordeling, we hebben het graag gedaan en proberen de volgende keer voor de 9 te gaan!

Super goed geholpen

Mijn auto deed heel raar hij stotterde bij het optrekken, heb gebeld en mocht gelijk komen, auto is nagekeken het bleek een olie probleem te zijn, Olie werd vervangen, en kon weer rijden, na een paar km ging het toch niet meer zo lekker, heb weer gebeld en kno de volgende dag gelijk weer terecht, olie weer vervangen want er bleek toch nog wat vuil in te zitten, ik kon er weer op wachten onder het genot van een bakkie koffie. na een uurtje kon ik weer heerlijk rijden en nergens meer last van. ben weer erg goed geholpen ben erg blij met deze garage en personeel

Reactie van het bedrijf

En daar zijn wij super blij mee, tevreden klanten dát is onze drijfveer, bedankt voor de uitgebreide beoordeling!

Compleet, snel en vriendelijk

En dat is al ruim 20 jaar zo

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor de review maar ook dat andere ;-) Het ga u goed!

Duidelijke informatie over auto

We werden vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Duidelijke informatie over de auto’s die we op het oog hadden.

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor deze mooie score, nogmaals veel fijne kilometers gewenst!

Heerlijk nieuwe auto, volop aan het genieten!

Vriendelijke ontvangst, goede testrit. Daarna duidelijke afspraken. Bij ophalen goede duidelijke uitleg van de auto. Navraag na een kleine week van de garage zijn kant of auto naar wens is en of er nog vragen waren. Goede na service dus!

Reactie van het bedrijf

Mooie beoordeling! Bedankt en nogmaals veel plezier met de prachtige auto!

Autozenter is een zeer fijne garage, waar ik altijd goed wordt geholpen.

Al vanaf dat ik mijn eerste auto hier kocht, viel mij de hoge graad van service die ik hier krijg op. Er werken fijne mensen die graag een stapje extra willen zetten voor hun klanten. fijne garage, goede service!

Reactie van het bedrijf

Wat fijn dat u zo tevreden bent en wat een mooie beoordeling, we hebben het graag gedaan, hier doen we het voor, bedankt!

Zeer betrokken bij de cliënt.

Zeer duidelijke uitleg over de staat van dienst van mijn auto.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de mooie beoordeling! Volgende keer proberen we voor de 9 of zelfs 10 te gaan.

Vriendelijk en denkt mee.

Tevreden.

Reactie van het bedrijf

Dat is fijn om te lezen, bedankt voor de 10!

Zeer goede service!

Perfect ingelicht over de te verwachten reparaties en de kosten daarvan.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de 10! Fijn dat ook u weer zo tevreden bent.

Heel prettige en deskundige ervaring

Prettig en deskundig te woord gestaan. De problemen met de auto worden goed uitgelegd, waardoor de noodzaak van reparatie duidelijk wordt. Met deze garage ga je weer veilig de weg op!

Reactie van het bedrijf

Alweer zo'n mooie beoordeling, danku!

Betrouwbaar, goede service en correct !

Prettig contact, goede voorlichting en snelle service.

Reactie van het bedrijf

En fijn dat u altijd vanuit Limmen naar ons toekomt, bedankt!

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.