Na 25 jaar,de 9e occasion gekocht bij Autozenter. Hier voel ik me echt"thuis" als klant. Iedereen doet zijn/haar uiterste best,om wensen en noden te verwezenlijken. Ik zou iedereen, die een betrouwbare Renault occasion zoekt,dit bedrijf van harte aanbevelen. Tot de volgende.
Super bedankt deze prachtige review, blij dat alles na aankoop van de inmiddels negende (!) auto weer volledig naar wens is verlopen!
Super service, betere bestaat niet
Als iemand die jaren hoofd van de techniek van Renault Nederland is geweest ons zo beoordeeld… top Erwin, bedankt!
Het voelt altijd goed bij de beurten van mijn auto. Bij duurdere beurten wordt er meegedacht om de kosten niet de pan uit te laten rijzen!
Bedankt voor de mooie beoordeling, fijn dat u na al die jaren nog steeds zo tevreden bent!
Zoals gewoonlijk, alles picobello bello!
Hartelijk dank voor de mooie 10, tevreden klanten houden we van!
Deskundig, klantvriendelijk, gastvrij en goede service. Ik ben zeer tevreden en zou Renault Autozenter aan iedereen aanbevelen!
Wat fijn dat alles wederom zo goed is bevallen, bedankt voor de mooie 10, de beoordeling én de aanbeveling!
Als het buiten 30 graden is en de info van de auto geeft aan -36 graden is er een probleem welke na goed overleg uitstekend is opgelost.
Blij dat we de temperatuur van binnen (die door de afwijking van de buitentemperatuur) weer op een "koel" niveau hebben gekregen, bedankt voor de mooie 10 en de beoordeling!
Ruim voor afloop van mijn garantieperiode kreeg ik een mail of er nog klachten waren die verholpen moesten worden. Mijn multimedia scherm bleef af en toe hangen en de omgevingsverlichting in de deuren van mijn Renault Captur ging af en toe spontaan uit. In combinatie met de servicebeurt is er nieuwe software op het multimedia systeem geladen en alles is onder garantie opgelost. Dat zijn dan weer de voordelen van aanschaf van een occasion bij een Renault specialist. Tot nu toe een uitstekende ervaring met Autozenter Schagen. Als extra service is mijn auto vroeg in de morgen door Marc thuis opgehaald voor een servicebeurt en 's avonds weer netjes thuis gebracht. Ik zou zeggen je kan hier met een gerust hart een auto kopen.
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling en fijn dat onze service u zo goed bevallen is!
Onderhoud volgens afspraak en auto snel weer gereed.
Volledig tevreden klanten daar houden we van, bedankt voor de mooie beoordeling!
Heel prettig te woord gestaan Alles prima uitgelegd er werd echt de tijd voor genomen Na een paar dagen gebeld of alles goed was en of er nog vragen waren Prima ervaring
We zijn blij dat de aankoop zo stemt tot tevredenheid, we doen altijd ons best onze klanten een zo goed mogelijke ervaring te geven en ook u weet dat met een hele mooie 10 te waarderen. Hartelijk dank hiervoor en nogmaals veel plezier met de prachtige auto gewenst!
Geholpen door Eric, fijne en duidelijke man.
Dat vind Eric zelf ook :-) Heel erg bedankt voor de mooie 10 en heel veel rijplezier met de nieuwe auto daar in Nieuwergein, hopelijk tot een volgend bezoek!
Bedankt voor de mooie 10 en belangrijker dat u zo tevreden bent!
Megane, 7 jaar oud, Diesel, ruim 200.000 km. Onderhoud ( 1 per jaar) altijd bij deze garage, nooit problemen gehad. Heel vriendelijk geholpen bij de balie, de monteurs spreek ik niet.
Hartelijk dank voor deze beoordeling, fijn dat onze dienstverlening u zo goed bevalt. Tot de volgende onderhoudsbeurt!
Ben goed steeds goed geholpen door vriendelijk personeel
Bedankt voor de mooie beoordeling, fijn dat u tevreden bent en de volgende keer gaan we er alles aan doen om hier minimaal een 9 voor te krijgen!
Alles tot in de kleinste details verzorgt.
Die details, de vriendelijke maar toch ook zakelijke gesprekken, het klaarmaken van de auto, de aflevering waar we altijd een feestje van maken én de nazorg. Eigenlijk normaal maar we weten dat dit bijzonder is en daar blijven we altijd ons best voor doen. Fijn dat u alles zo waardeert, bedankt voor de mooie beoordeling en nogmaals heel veel plezier met de prachtige auto!
Mijn evaring is echt goed bevallen de auto is netjes afgeleverd en de hulp is ook echt top ben er echt blij mee en zou zo weer nieuw auto kopen
Dankje Jasper! Fijn dat alles naar wens is verlopen. Eerst maar eens een tijdje goed genieten van je fraaie auto en daarna ben je uiteraard van harte welkom om weer zo'n Autozenter topper te komen kopen!
Mijn Clio floot, even naar een Renault dealer/Expert gezicht afspraak gemaakt binnen 2 en een half was hij klaar. Een nu fluit hij niet meer. Aardige mensen denken met je mee en versterken in mooi time een prijsopgave dat hou ik van. Een echte aanrader!!!
Wat fijn om te horen dat je zo’n positieve ervaring hebt gehad! We vinden het geweldig dat we je Clio snel en vakkundig konden helpen, en dat je onze duidelijke communicatie en meedenkende houding waardeert. Dank je wel voor je vertrouwen en deze sublieme aanbeveling – daar doen we het voor!
Niets te klagen, vriendelijk en duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren en men gaat in overleg met mij als er iets vervangen moet worden.
Zoals wij vinden hoe het hoort is het dus wederom allemaal naar wens verlopen, bedankt voor de mooie 10!
Prima geholpen, de leen fietsen en koffie stonden al klaar.
We zijn blij dat u zo tevreden bent, bedankt voor de mooie beoordeling!
Wij zijn ontzettend blij met onze nieuwe aanwinst Hij rijd fantastisch (maar wij moeten wel nog aan alle technische snufjes wennen hoor) dat is de leeftijd zullen we zeggen haha Tevens werden wij na een aantal dagen gebeld door Erik of de auto ons beviel en of wij nog vragen hadden ergens over ( dat hebben wij nog nooit meegemaakt , wat een service ) Onze dank daarvoor ( super )
Wat fijn dat alles omtrent de aanschaf zo goed is verlopen, bedankt voor de mooie beoordeling en nogmaals veel plezier met de prachtige auto!
Bij een mechanisch en een netelig probleem ben ik uitstekend geholpen. Ik ben vooraf van duidelijke informatie voorzien. Er werd op een plezierige en respectvolle manier met mij mee gedacht, waardoor er meer mogelijk was dan ik in eerste instantie veronderstelde. Daar ben ik blij mee!
Zie zin hierboven.
En al 15 jaar zijn wij blij dat u onze service zo waardeert, bedankt!
Je komt met een vraag of er op zeer korte termijn een auto geleverd kan worden. Eric luistert naar wat je wil en denkt mee, adviseert, is eerlijk en hierdoor hebben wij de juiste keuze kunnen maken. Een prachtige Clio gekocht en wat rijd hij fantastisch. Mensen zeggen wel eens, jullie merk is wel Renault hè. Dan zeggen wij; nee, wij rijden Autozenter. Dat zegt genoeg, lijkt mij.
Een klant van het eerste uur en een klant voor het leven mits wij het maar goed blijven doen, we zijn heel blij met jullie! Mooie woorden en als altijd doen we het graag, ik ben ook blij dat we de auto in onze collectie hadden en door de "speciale omstandigheden" hem ook binnen 2 dagen konden leveren. Bedankt weer voor de mooie woorden en de 10 en nogmaals vele fijne kilometers met de nieuwe!
Accu vervanging snel geregeld. Altijd lekker als t zo snel moet en kan.
Het is al vervelend genoeg dus als wij u dan maar goed en snel helpen verzacht dat de "pijn" misschien een beetje en dan doen we het natuurlijk graag. Bedankt voor de mooie 10!
Ook deze keer weer perfect en vakkundig geholpen door Autozenter. Mark en medewerkers werkplaats, bedankt voor de vakkundige uitleg en service.
Bedankt voor de mooie woorden en voor al die jaren trouw zijn! Fijn dat u na al die tijd nog steeds zo tevreden bent over onze service.
Een eerste ervaring met dit familiebedrijf met een lange (en dus vertrouwen wekkende) historie. De eigenaar zoekt naar 'de snoepjes' onder de Renault occasions. Eén daarvan (b)leek helemaal bij onze wensen te passen. Proefrit geregeld en nadien in een zeer aangenaam gesprek tot een prima deal gekomen. De auto werd als nieuw aangeboden en zo mogelijk nog nieuwer opgeleverd toen we die twee weken later konden ophalen. Uiterst correct en vriendelijk personeel in dienst. Kortom een super bedrijf die de klant absoluut op de eerste plaats zet en in geval van 'er is iets mee' altijd tot een voor beiden goede oplossing zal zorgen. Nu nog even wennen aan het (voor het eerst in 50 jaar) rijden met een automaat.
Wij doen altijd ons best om al onze klanten een goede en unieke ervaring te geven, iets wat eigenlijk gewoon normaal zou moeten zijn maar dat terzijde. In ieder geval fijn dat u dat ook zo heeft ervaren, bedankt, voor deze mooie beoordeling maar zeker ook voor de prettige gesprekken en natuurlijk voor de aankoop van uw prachtige auto! Veel fijne kilometers nogmaals en dat wennen aan de automaat heb ik alle vertrouwen in. Mochten er nog vragen zijn of als nadere uitleg gewenst is horen we dat altijd graag.