Autozenter is een zeer fijne garage, waar ik altijd goed wordt geholpen.

Al vanaf dat ik mijn eerste auto hier kocht, viel mij de hoge graad van service die ik hier krijg op. Er werken fijne mensen die graag een stapje extra willen zetten voor hun klanten. fijne garage, goede service!

Reactie van het bedrijf

Wat fijn dat u zo tevreden bent en wat een mooie beoordeling, we hebben het graag gedaan, hier doen we het voor, bedankt!

Zeer betrokken bij de cliënt.

Zeer duidelijke uitleg over de staat van dienst van mijn auto.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de mooie beoordeling! Volgende keer proberen we voor de 9 of zelfs 10 te gaan.

Vriendelijk en denkt mee.

Tevreden.

Reactie van het bedrijf

Dat is fijn om te lezen, bedankt voor de 10!

Zeer goede service!

Perfect ingelicht over de te verwachten reparaties en de kosten daarvan.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de 10! Fijn dat ook u weer zo tevreden bent.

Heel prettige en deskundige ervaring

Prettig en deskundig te woord gestaan. De problemen met de auto worden goed uitgelegd, waardoor de noodzaak van reparatie duidelijk wordt. Met deze garage ga je weer veilig de weg op!

Reactie van het bedrijf

Alweer zo'n mooie beoordeling, danku!

Betrouwbaar, goede service en correct !

Prettig contact, goede voorlichting en snelle service.

Reactie van het bedrijf

En fijn dat u altijd vanuit Limmen naar ons toekomt, bedankt!

Zeer klantvriendelijk en professioneel

Zeer professioneel en service waar de klant centraal staat. Leuk detail is de fototaart bij het ophalen van je “nieuwe” auto.

Reactie van het bedrijf

Enorm bedankt voor de mooie beoordeling, geniet van de prachtige nieuwe auto!

Heerlijke nieuwe auto; niks op aan te merken!

Onze nieuwe Megane Estate rijd heerlijk en voelt als een nieuwe auto! Alles is goed van te voren gecheckt waardoor we nu voorlopig geen omkijken hebben naar onderhoud, zodat we volop kunnen genieten van de auto.

Reactie van het bedrijf

Mooie review die laat zien dat we ons werk weer naar volle tevredenheid hebben gedaan, bedankt en nogmaals veel veilige en comfortabele kilometers gewenst!

Betrokken,Deskundig en gastvrij.

Mijn auto werd opgeroepen voor software update. alles weer keurig geregeld. En toegelicht met duidelijke uitleg.

Reactie van het bedrijf

Bedankt Frans! We hebben het als altijd weer graag voor jullie gedaan!

Net bedrijf met vriendelijke medewerkers

Twee weken geleden voor het eerst binnen gestapt bij Autozenter voor een proefrit in een Renault Clio. De auto stond glimmend in de showroom en we konden er gelijk een stukje mee rijden. De eigenaar (Eric) weet duidelijk alles tot in de details over de auto. Gelijk een goed gevoel bij de auto, en na kort overleg met het thuisfront besloten de auto te kopen. Ik mailde hierover in de avonduren en de eigenaar antwoordde vrijwel direct met alle informatie over hoe het nu verder ging. Op het afgesproken moment stond de auto voor ons klaar, netjes gepoetst. Alles zeer duidelijk uitgelegd en nog een leuke attentie gekregen. Overige medewerkers die ik aan de telefoon heb gekregen waren ook zeer vriendelijk. De auto is inmiddels een week in mijn bezit en bevalt vooralsnog prima. Als ik dan 1 'min'puntje moet opnoemen....dat ze het Top Afleverpakket een paar dagen na de koop van mijn auto gratis aanbieden als actie voor Pinksteren en ik nog 695 euro heb betaald een paar dagen eerder zonder van de komende actie te weten ;-)

Reactie van het bedrijf

Wat een mooie uitvoerige beoordeling! Bedankt hiervoor. Een actie heeft een begindatum en dat was afgelopen dinsdag ad hoc besloten, bijna 2 weken na de aankoop. U heeft ook een extra korting gehad die we nu natuurlijk niet nog extra geven, dat beperkt het voordeel wel. Maar ik begrijp uw gevoel en dat ga ik goedmaken, hou uw mail in de gaten… nogmaals bedankt en ik ga er zeker vanuit dat het plezier met de nieuwe auto zeker niet minder gaat worden.

vlot geholpen

Zoals altijd: vlot geholpen en leenfiets stond klaar

Reactie van het bedrijf

Wat fijn dat u het weer zo goed heeft ervaren, bedankt voor de mooie 10!

Mijn auto rijdt weer als een zonnetje op z’n zomerbanden!

Reactie van het bedrijf

Dankjewel, dat hebben je collega's weer top geregeld!

Goede en snelle communicatie. Zowel over de afspraak als over wat er gedaan moest worden en de kosten hiervan. Mijn auto rijdt weer als een zonnetje en glimt zelfs weer.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de mooie woorden, wij hebben het met plezier voor u gedaan, graag tot de volgende keer!

Uitermate goede service

Na de wielenwissel (winter naar zomer) problemen gehad met mijn wielbouten zodoende was er wat schade ontstaan. Na onderzoek bleek geen er geen aanwijzing te zijn waar het vandaan kwam. Door goed en adequaat handelen van de mensen van dit bedrijf is alles opgelost en kunnen we weer veel veilige kilometers maken.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de mooie beoordeling en veel veilige kilometers weer gewenst!

lekker fris

airco beurtje voor de zomermaanden

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor de mooie score en fijn dat u zo tevreden ermee bent! Geniet van de airco

Het kon niet beter. Een fantastische service.

Na de schrik van een defecte motor door een niet werkende hoge drukpomp was de service zo snel dat ik de volgende dag met de auto en een nieuw geplaatste pomp naar het AVL kon rijden. Fantastische. Bedankt

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor de mooie review, fijn dat we het snel konden oplossen zodat u op uw belangrijke afspraak kon komen. En... nogmaals bedankt voor het heerlijke gebak!

Alles volgens afspraak

Had via internet een afspraak gemaakt kon een mooie fiets lenen en 2 uur later de auto weer klaar

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de mooie score en fijn dat de nieuwe fietsen zo goed bevallen, we krijgen er veel complimenten over en dat draagt ook weer bij tot nog meer tevreden klanten!

Prima werd erg goed geholpen

Prima ervaring

Reactie van het bedrijf

Fijn dat u zo'n mooie ervaring met een 10 waardeert, bedankt!

Goede service en betrouwbaar bedrijf

Altijd snel aan de beurt en een goede service.

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor deze mooie score, we doen het altijd graag!

Deskundig, goed overleg, ervaren en zeer klantvriendelijk

Helaas is er geen mogelijkheid om een 100% score te geven. Anders zeker verdient dit na aanleiding van een grote en dure reparatie van mijn Renault Master camper bus . Na goed overleg wat de mogelijkheden waren deze klus naar volle tevredenheid laten uitvoeren.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de mooie beoordeling en een fijne vakantie gewenst met de camper, hoop geld maar hij is er helemaal klaar voor!

tevreden

ik ben zeer tevreden over de Renault garage in Schagen.

Reactie van het bedrijf

Fijn om te horen en wij zijn blij met u!

Betrouwbaar

Ik ontvang altijd 100% service.

Reactie van het bedrijf

Wat een mooie beoordeling, hartelijk dank!

Tevreden

Al 25 Renault Rijder bij Dealer Autozenter Schagen !

Reactie van het bedrijf

Een hele mooie tijd is dat al en wij gaan voor een nog veel langere periode van volle tevredenheid! Bedankt

Fijne service

De auto opgehaald en terug gebracht voor de APK. Was daar erg blij mee.

Reactie van het bedrijf

Graag gedaan en bedankt voor de mooie review!

ik ben goed geholpen bij het kopen én ophalen van mijn nieuwe auto

Ik ben goed geholpen bij het vinden van een nieuwe auto. Bij het ophalen van de auto was er voldoende tijd om de belangrijkste zaken uit te leggen.

Reactie van het bedrijf

Bedankt en nogmaals veel fijne kilometers gewenst!