Filters

10

Boven verwachting mooi resultaat!

Hans heeft goed geluisterd naar onze wensen, een mooi plan gemaakt en samen met zijn team een prachtig resultaat geleverd! Professioneel, duidelijke communicatie, mooie materialen en snelle service. We genieten enorm van onze tuin!

 • Aanbevelen? Ja
10

Eindresultaat beter dan verwacht

Wij zijn heel blij met onze vernieuwde achtertuin en vinden het eindresultaat beter dan verwacht. We hadden zelf een idee, maar door de adviezen van Hans hebben we nu een mooie achtertuin die helemaal naar onze zin is. De hoveniers hebben hard gewerkt en alles werd iedere dag netjes opgeruimd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele klantvriendelijke, snelle dienstverlening en echte vakmannen met passie voor hun werk

Super goed geholpen, top prijs-kwaliteit en erg blij met onze tuin!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige vaklui

Zijn heel erg goed in het vertalen van je wensen naar een prachtig tuinontwerp en uiteindelijk in de praktijk een nog mooiere tuin. Denken heel erg mee, geven goede adviezen over de mogelijkheden maar ook de onmogelijkheden van je wensen, werken zorgvuldig en netjes, en zijn erg vriendelijk en netjes in de omgang. Wij raden kok hoveniers zeker aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtig plan, geweldige samenwerking en fantastische uitvoering!

Zowel onze voor-, zij- en achtertuin laten doen door Kok Hoveniers. Een behoorlijk project. Er werd in de planfase goed met ons meegedacht en snel gereageerd op onze ideeën en suggesties. Gelukkig kon de uitvoering ook vrij snel starten. De ‘mannen van de uitvoering’ werkten hard, nauwkeurig en met oog voor detail. Leuk om te merken dat ze er ze er zelf ook veel plezier aan beleefden om er een mooie tuin van te maken. En ook hoe flexibel ze omgingen met extra wensen van ons. Het hele project duurde 4 weken maar nu hebben wij ook iets om erg trots op te zijn! Wat een prachtige tuin is het geworden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Boven verwachting!

Vanaf de eerste minuut een goed gevoel bij kok hoveniers. En de verwachting van onze droomtuin is meer dan waargemaakt! Super tevreden. Goed advies gehad en eindresultaat is zo mooi!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden!!

Wij zijn ontzettend blij met de prachtige tuin geleverd door Kok Hoveniers. Van het eerste contact tot het eindresultaat is alles heel goed verlopen. Het ontwerp was mooi en de uitvoering boven verwachting. Alles stipt op tijd en keurig netjes. Hele aardige hoveniers; wij kunnen dit bedrijf zeker aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooie nieuwe tuin.

Wij zijn heel tevreden met het werk dat Kok Hoveniers heeft geleverd. De mannen zijn keiharde en beleefde werkers. Ze denken met je mee en geven aanvullende tips die we gelijk hebben opgevolgd. We hebben echt niets op te merken en zijn nu aan het genieten☀️☀️

 • Aanbevelen? Ja
9

Verrassend mooi resultaat

Erg tevreden met het resultaat, Jeroen heeft de tijd genomen om met ons de tuin te ontwerpen en de juiste materialen te kiezen. Verder fijn contact, vriendelijk en altijd meedenkend.

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal prima.

Van ons 5 sterrren en superblij met ons nieuwe dakterras! Vier dagen is er op 35 meter hoogte hard gewerkt door prettige en vakkundige hoveniers, prachtige plantenbakken, mooie verlichting, hardhouten vlonders en wandafwerking, helemaal top!!

 • Aanbevelen? Ja
8

Betrouwbare en professionele partij

Goede communicatie en professioneel team heeft daktuin aangelegd. Mooi resultaat en een prettige samenwerking.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Zeer tevreden over de aanpak en afhandeling van de tuinrenovatie. Reageert snel op vragen en werkt oplossingsgericht. Personeel vriendelijk en beleefd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima organisatie met keurig en vakbekwaam personeel

De mannen van Kok hebben onze tuin keurig opgeknapt met daarin een nieuwe blokhut met overkapping . Vakbekwame en keurige, maar ook erg aardige, mannen. Zij werken precies en netjes. Er was ook regelmatig overleg tijdens het project. Wij zijn dan ook meer dan tevreden en blij met dit mooie resultaat

 • Aanbevelen? Ja
10

We zijn heel erg blij met het eindresultaat

Zeer professioneel hoveniersbedrijf die ik iedereen kan aanbevelen! Vooraf een duidelijke offerte en uitleg over de werkzaamheden. De hoveniers zijn vakbekwaam en hebben liefde voor het vak. Ook erg prettig dat alles binnen de afgesproken tijd is gerealiseerd en dat de afspraken netjes worden nagekomen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Een hovenier in hart en nieren !!

Een prettige manier van samenwerken. Als iets niet gaat dan wordt het duidelijk gemaakt en oplossingen aangeboden. Een nette manier van werken. Een hovenier die zijn sporen nalaat in de vorm van een mooie tuin.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service en prijs, zeer tevreden met onze nieuwe achtertuin!

Op aanraden van verschillende familieleden, heb ik Kok Hoveniers uitgenodigd voor het ontwerpen van onze achtertuin. Vanaf minuut 1 werd er goed meegedacht en begon Hans met het schetsen van een tekening/plattegrond. De tuin is schitterend geworden! Daarnaast zijn de jongens die in de tuin werken vriendelijk, werken hard, en zijn heeel nauwkeurig. Wij zijn heel tevreden met het eindresultaat!

 • Aanbevelen? Ja
10

Oplevering volledig volgens afspraak door een goed team

Zeer tevreden met het eindresultaat van de tuin en een goed en gedreven team die zeer netjes werken

 • Aanbevelen? Ja
9

Topmensen maken een Toptuin

Via vrienden zijn wij gewezen op Kok Hoveniers. Snel hebben wij een gesprek gepland met Hans Kok. In dat eerste gesprek waar wij onze wensen aangaven kwam hij al snel tot een mooie tekening. De tekening is inmiddels 1 op 1 omgezet in een schitterende tuin. Waar we de komende jaren heerlijk van kunnen genieten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Tuin netjes aangelegd door prettige tuiniers

Geen klachten

 • Aanbevelen? Ja
10

Doen wat ze beloven!

Van begin tot eind zijn wij perfect geholpen. Werken heel erg netjes. Geven regelmatig een update met de status en overleggen even met je indien nodig. Kok Hoveniers stijgt hoog boven onze verwachtingen uit terwijl de lat al erg hoog lag. Toppers!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Topkwaliteit!

In korte tijd een prachtige voortuin gelegd door 2 hoveniers, op basis van een getekend ontwerp. De communicatie verliep soepel en we zijn goed geholpen en geadviseerd. We kijken tevreden terug op het verlopen proces en zijn bovenal erg blij met onze nieuwe voortuin!

 • Aanbevelen? Ja
9

Ontwerp en uitvoering boven verwachting!

Bij onze zoektocht naar een geschikte hovenier voor de aanleg van onze voor- en achtertuin zijn we als eerste met Jeroen in contact gekomen en was voor ons wellicht de keuze al gemaakt. Na een bezoek op de werkplaats waren we overtuigd. Helaas bleken onze stenen een week voor plaatsing niet leverbaar. Dat was goed balen, maar samen met Jeroen hebben we naar een oplossing gezocht. En het resultaat mag er zijn. Zeker door de beide hoveniers. Rustige jongens, netjes en zeer prettig in de omgang. Natuurlijk gaat het om de uitvoering en die was top! Kok Hoveniers dank voor de prachtig opgeleverde tuin. De voortuin is een echte eye catcher.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wij gingen voor een 10 en wij kregen een 10 !!

Wij hebben onze voortuin laten renoveren. We gingen voor iets wat je niet in elke voortuin ziet en Kok dacht hier prima in mee. De datum konden we op korte termijn inschieten en zijn werknemers waren zeer vriendelijk. Nadat de tuin was gelegd zagen we nog wat kleine puntjes die in dezelfde week al werden verholpen. Want Hans zei: jullie wilden een 10 en dan krijg je een 10! Super goede service, zeer vriendelijke personeel en er wordt goed meegedacht met de klant. Wij zijn super blij met onze tuin!

 • Aanbevelen? Ja
10

Enorm blij met onze tuin en de service

Na het maken van een mooi tuinontwerp werd onze tuin in November aangelegd. Alles was tot in de puntjes geregeld en overal was aan gedacht. We zijn enorm Blij en tevreden met het eindresultaat!

 • Aanbevelen? Ja
7

Vooral pluspunten

Kok hoveniers blonk voor ons vanaf het begin al uit in het tuinontwerp dat ze voor ons maakten. En het resultaat mag er zeker zijn! We zijn echt tevreden met onze nieuwe tuin! Ondanks dat geven we geen 5 sterren, want in de communicatie, voorbereidingen en afronding zijn wat steken laten vallen.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd