Snel en vakkundig
Bij spoed is er altijd iemand bereikbaar
Goede service. Alles onder 1 dak. En op het moment dat er bedrijfsmatig acuut een reparatie nodig is om verder te kunnen staan ze voor je klaar.
goede service, makkelijk bereikbaar en dicht bij.
Ik ben goed en snel geholpen
Ook goede service
Tevreden
Too bedrijf..
Ophalen banden
Zeer klantvriendelijk
Auto ophalen en terug brengen alles meteen geregeld, dit vanwege COVID-19.
Al jaren vertrouwen wij onze banden toe aan RIT Bandenservice. Een zeer gevarieerde vloot vraagt om een brede kennis van zaken en die is er dan ook. De snelle service op het land of onderweg is ook zeer goed, dat geeft een vertrouwd gevoel! We kunnen ermee lezen en schrijven.
Daarna een goed advies gekregen over de eventuele nieuwe banden aanschaf.
Valt niets te zeggen want het was gewoon goed
Altijd correct geholpen en goede uitleg over de losten en het werk.klantvriendelijk personeel
snel en goed
Al jaren een prettige samenwerking en goede service.
Probleem was snel gevonden en binnen De afgesproken termijn gerepareerd
Gewoon goed duidelijk en simpele communicatie
Goede service en goede afwerkingen van het probleem
Zelfs bij een collega- bedrijf in Lunteren binnen een half uurtje geholpen en weer weg
prima om afspraken te maken en een zeer goede service.
Witte Vennenweg 7
5807 EJ Oostrum
Bij RIT Bandenservice staan we met onze passie voor technische uitdagingen en praktische oplossingen voor je klaar wanneer het nodig is. Nog liever geven we eerlijk advies, voordat eventuele problemen ontstaan. We helpen je zoals we zelf ook geholpen willen worden: persoonlijk en zonder onvoorziene wendingen. Dankzij onze ruime ervaring zijn we gespecialiseerd in banden voor tal van voertuigen en zijn we in staat om onze klanten weer snel op weg te helpen. Van het uitlijnen van landbouwvoertuigen tot het laten uitvoeren van APK-keuringen en onderhouden van personenauto’s. Van zakelijke pechservice tot persoonlijk advies bij de keuze voor nieuwe banden en velgen. Meer lezen over ons? Kijk op: