Goed aan afspraak gehouden Snelle afhandeling
Na het opnemen van de wensen en het gebruiksdoel wordt er gewogen en gemeten om tot een praktijk gericht advies te komen. Fijne samenwerking en afspraken worden na gekomen.
Volgens afspraak
In het verleden kon ik wachten op het wisselen van winter en zomer banden. Ik had een tijd via internet afgesproken, maar nu bleek dat het niet kon en dat ik gebeld zou worden wanneer het klaar was. Misschien bij telefonische afspraak wel. Omdat het bedrijf buiten de stad ligt moest ik extra ophaal en weer brengen regelen.
ik kan altijd een afspraak maken, en hoef nooit lang te wachten. Onder het genot van een lekkere kop koffie is wachten overigens geen probleem. Bij de factuur krijg je altijd een overzicht van de profieldiepte van je banden.
Snelle service en goede uitleg mbt kwaliteit banden. Vriendelijk
bestelling winterbanden ging vlot. Het er opleggen was een mooie aanvullende service.
vriendelijk en accuraat
Altijd vriendelijk, vakkundig en snel geholpen!!
snel en correct geholpen. vind persoonlijk voor zo’n grote mooie nieuwe locatie de parkeervakken aan de krappe kant. als het goed is hoef je daar natuurlijk ook niet lang en met veel tegelijk te staan
Goede service!
Na een online afspraak betreft het wisselen van zomer naar winterbanden, werd ik gebeld over het vervangen van 2 banden.Hier was ik na een deskundig advies snel uit. Het wisselen was enkele dagen hierna. Na genoten te hebben van een lekkere kop koffie kon ik de sleutel weer in ontvangst nemen. De banden waren gewisseld en 2 hiervan waren nieuw. Kortom een prima bedrijf zeer aan te bevelen, met een prima prijs kwaliteit verhouding. Met vriendelijke groet, Pierre en Henny Sassen.
Gewoon super snel duidelijke service
Op korte termijn toch afspraak voor nieuwe winterbanden incl. montage kunnen maken :-)
Bellen / product afgeven / op de afgesproken dag een bericht ontvangen dat het product klaar is / bij het ophalen ligt het klaar. In een woord " TOP "
afspraak wordt correct en op afgesproken tijdstip uitgevoerd met een vriendelijke receptie
heel netjes en goed geholpen. bandenwissel in goed half uur klaar. top kopje koffie tijdens wachten en krantje lezen! top
Ik kom al jaren bij RIT Bandenservice; in eerste instantie alleen voor de bandenwissel (zomer-/winterbanden), maar nu ook voor onderhoudsbeurten en APK keuring. Prima service, oplossingsgericht meedenkend.
niet altijd nieuw materiaal gebruiken . oorzaak zoeken waarom stuk.
Goede ervaring, veel kennis en goede prijzen. Service is prima, net als de koffie.
Top!!
Bellen, aanrijden en repareren!
Witte Vennenweg 7
5807 EJ Oostrum
Bij RIT Bandenservice staan we met onze passie voor technische uitdagingen en praktische oplossingen voor je klaar wanneer het nodig is. Nog liever geven we eerlijk advies, voordat eventuele problemen ontstaan. We helpen je zoals we zelf ook geholpen willen worden: persoonlijk en zonder onvoorziene wendingen. Dankzij onze ruime ervaring zijn we gespecialiseerd in banden voor tal van voertuigen en zijn we in staat om onze klanten weer snel op weg te helpen. Van het uitlijnen van landbouwvoertuigen tot het laten uitvoeren van APK-keuringen en onderhouden van personenauto’s. Van zakelijke pechservice tot persoonlijk advies bij de keuze voor nieuwe banden en velgen. Meer lezen over ons? Kijk op: