Ouderwets goede service en klantvriendelijkheid.
Altijd service gericht en oplossend
Een vriendelijke ontvangst, correcte prijsafspraak en prima nakomen van de afspraak.
Service, zoals het hoort!
Klantgerichte benadering en snelle afspraak en service
Snelle service, goed advies en dat voor een goede prijs!
Keurig op tijd banden gewisseld. Deskundig advies betreft versleten banden ,en aan te schaffen nieuwe banden.
Voor de eerste keer twee nieuwe banden besteld bij RIT op aanraden van een vriend. Erg handig dat op de website de prijzen al staan vermeld. Zo weet je meteen waar je aan toe bent. Een afspraak kon ook op zeer korte termijn gemaakt worden. Het wachten tijdens de wissel is een prettige ruimte.
Snel en vakkundig geholpen! Dank!
Al jaren breng ik onze auto. Prima service. Vriendelijke mensen
TOP BEDRIJF.
snelle service
goede ervaringen met dit bedrijf
nog meer service dan je verwacht
Prima bedrijf met vriendelijke werknemers
Alle keren, aardig aan de balie, duidelijk ik wanneer klaar. Zonder zeuren of rare toelichtingen het werk doen. Helaas laatst een keer te druk door volle agenda maar ja dat kan ook voorkomen. Handig.... ik blijf in ieder geval komen....
geweldige service
we zijn zeer tevreden en goed en snel geholpen
super bedrijf
Goede service afspraak klopt enz
Snelle, vriendelijke en goede service.
Witte Vennenweg 7
5807 EJ Oostrum
Bij RIT Bandenservice staan we met onze passie voor technische uitdagingen en praktische oplossingen voor je klaar wanneer het nodig is. Nog liever geven we eerlijk advies, voordat eventuele problemen ontstaan. We helpen je zoals we zelf ook geholpen willen worden: persoonlijk en zonder onvoorziene wendingen. Dankzij onze ruime ervaring zijn we gespecialiseerd in banden voor tal van voertuigen en zijn we in staat om onze klanten weer snel op weg te helpen. Van het uitlijnen van landbouwvoertuigen tot het laten uitvoeren van APK-keuringen en onderhouden van personenauto’s. Van zakelijke pechservice tot persoonlijk advies bij de keuze voor nieuwe banden en velgen. Meer lezen over ons? Kijk op: