Fijne, klantgerichte mensen, persoonlijke service en duidelijke communicatie!

Super!

• Service N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • Reden bezoek N.v.t.

Extreem klantgericht en flexibel

Permanente positieve communicatie in casu onderhoudsbeurten en wat niet meer zij. Flexibel in het maken van afspraken Plezierige omgangsvormen. N.B. T.a.v. de deskundigheid en kwaliteit kan ik, als onwetende geen oordeel geven. Alle werkzaamheden werden tot tevredenheid uitgevoerd, in die zin dat ik daarna probleemloos met mijn auto heb gereden.

• Deskundigheid N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.
  • Klantvriendelijkheid
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Service en afspraken op nr. 1 ,en verstandig meedenken

Autobedrijf dat zich onderscheid door drie belangrijke punten goed te combineren, nl; service, afspraken nakomen en adviserend meedenken zonder de kosten uit het oog te verliezen

• Kwaliteit
  • Klantvriendelijkheid
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goede ervaringen en kontakten.

Word altijd prima geholpen.

gr=ewoon weg goed

Professioneel geholpen voor een goede prijs en alles in overleg echt top.

Goed meegedacht met de vraag om andere banden.

Goed voorstel gekregen en vlot de afspraak kunnen plannen. Zoals afgesproken afgehandeld.

Transparant en helder over de verwachte kosten.

Aardige mensen, betrouwbare reparaties en transparant en helder in de te verwachte kosten. Leenauto wordt altijd netjes geregeld. Goede kwaliteit/prijsverhouding!

Weer een prima onderhoudsbeurt uitgevoerd , fijne contact en service!

Vriendelijk, deskundig, klantgericht

Of je nu komt voor een onderhoudsbeurt of een lampje verwisselen, altijd een goede en snelle service.

Ik ben uiterst tevreden.

Ik ben uiterst tevreden.

Goede service, probleem gelijk opgelost.

Ruitensproeier deed het niet. Na controle gelijk een nieuw motertje besteld en geplaatst.

was gewoon goed

snel en degelijk geholpen.

Staan altijd voor je klaar en word naar alle tevredenheid geholpen. Problemen worden opgelost naar deo mogelijkheden die er zijn.

Goede en snelle service!

Fijne en zorgvuldige garage. Denken met je mee en ze geven een eerlijk advies.

Goede prijs en service

Eigenaar komt betrouwbaar over en is dat ook.

Goed gegeholpen

Fijne gerage

Klasse!!!

Eerlijk, meedenkend, klantvriendelijk!

Lampje motorolie brandde. Even bij van Brenk langs gegaan, werd direct olie bijgevuld en afgehandeld. Heel fijn!

We hadden binnen de 3 maanden na aanschaf van onze nieuwe auto wat kleine problemen. Die hebben ze keurig gemaakt en we kregen een super goede service van de jongens van de werkplaats. Wij zijn tot nu toe erg blij met deze garage van Brenk!

Snelle service

Goed personeel. En....staan direct voor je klaar als er wat aan de auto mankeert.

fantastisch bedrijf

gewoon top garage

Het is een top bedrijf snellen service en super leuk personeel

Ze kunnen het altijd maken en netten jongens

Goede service en fijn kontakt!

Auto had een grote beurt nodig. Fijn kontakt netjes afgehandeld!

fijn bedrijf

we werden goed geholpen, aardige eigenaar. bij het rijden naar huis hoorde ik wel n bijgeluid in uitlaat en de volgende dag bemerkte ik n scheurtje in de bestuurderstoel bekleding, op n naadje . vriendelijke groet Piet

Afspraak is afspraak

Audi ging naar garage voor grote beurt. Enkele zaken aangegeven. Voor aanvang beurt/reparatie een telefoontje. Hierin gemeld de aangegeven zaken.(zijn dus goed opgenomen). Ook werd een gespecificeerde prijs gegeven. Deze kwam volledig overeen met telefonisch contact. Ook de aangegeven zaken zijn prima verholpen. Dit vind ik kwaliteit.

Spoorstraat 59

4041 CL Kesteren

Over Autobedrijf van Brenk

Autobedrijf van Brenk heeft u veel te bieden. U kunt bij ons terecht voor onderhoud, reparatie, APK keuringen, accessoire installatie, airco service en occasions. Wij beschikken over een moderne werkplaats, uitgerust met alle benodigde apparatuur om uw auto optimaal te verzorgen. Persoonlijke service, korte lijnen en heldere communicatie vinden wij belangrijk. Hierdoor weet u als klant precies wat u kunt verwachten. Deze werkwijze wordt door onze klanten ervaren als een prettige samenwerking tussen klant en garage. Graag nodigen wij u uit om onze service eens te komen ervaren. U bent van harte welkom op Spoorstraat 59 in Kesteren.