Vriendelijk, goed advies, kundig.

Uitstekende service

Vriendelijke behandeling en prima service.

Prima goeie service

Prima vaklui kundig en zeer behulpzaam

Klasse gedaan!

Was een grote klus, maar de bus loopt weer als een zonnetje, kan weer jaren mee :)

Goed geregeld bij deze vakmannen

Alles weer dik in orde

Professionele service.

Helemaal blij met de garage

• Would you recommend us? Yes

zeer goed geholpen, overlegd als er meer kosten aan de beurt kwamen als gedacht top

zeer goed geholpen

duidelijke comminucatie

Hartelijk en kundig

Mijn ervaring is gewoon goed! Wordt correct geholpen

Laagdrempelig, aardige lui, goed overleg, goede prijs/kwaliteit!

Laagdrempelig, aardige mensen, goed overleg aangaande de diagnose en de verwachte reparatiekosten , goede prijs/kwaliteit!

prima .

Aardige mensen . perfecte service . goede overleg over de kosten een aanrader

Ik ben heel goed en zeer snel geholpen

Ik hoorde een vreemd brommend geluid aan mijn auto die snelheidsafhankelijk was en niet toerentalafhankelijk. Ik heb gebeld en kon direct terecht. We zijn een stukje wezen rijden en daarna op de brug. Hier bleek het rechtervoorwiellager versleten te zijn. Ik kon de auto achterlaten, kreeg een leenauto mee en de volgende morgen om 10 uur werd er gebeld dat de auto klaar was. Storing verholpen en super snel, geweldig.

Meer dan een superiore garage

Zeer klantgericht en aan de hand van eerdere ervaringen, deskundig,

Correcte communicatie

Klantvriendelijk en altijd voor af prijs opgave waardeer ik.

Alles naar wens verlopen.

Korte lijnen

Eerlijk en duidelijk

Wordt goed gecommuniceerd

Open en eerlijke communicatie

Altijd in overleg worden werkzaamheden uitgevoerd.

Open en eerlijke communicatie

Altijd in overleg worden werkzaamheden uitgevoerd.

Wij hebben er een auto gekocht en zijn perfect geholpen zeer gastvrij en klantvriendelijk helemaal top

Vakbekwaam personeel

Leuk, vriendelijk en vakbekwaam personeel. Kom mij auto’s elk jaar keuren en onderhoud klaar maken zowel mijn zakelijke als mijn privé auto. Ben zeer tevreden over hun bedrijf.

Hier zijn duidelijk vakmensen. Doen wat we hebben afgesproken.Die het het werk leuk vinden. En het met enthousiame het ook voor je willen uitleggen. Ik ben zeer tevreden. Een aanraader om hier je auto te brengen.

Goeie service! Bedankt !

Auto gekeurd ! Goed voor elkaar !

Zeer goede service!

Auto gekocht bij autobedrijf van Brenk. Helaas bleken de automatten niet zo mooi meer toen ze onder een beschermhoes uitkwamen. Ook misten we 2 afdekdoppen op een wiel. Geen probleem, er werden nieuwe besteld en binnen een aantal dagen al geleverd!

Spoorstraat 59

4041 CL Kesteren

Over Autobedrijf van Brenk

Autobedrijf van Brenk heeft u veel te bieden. U kunt bij ons terecht voor onderhoud, reparatie, APK keuringen, accessoire installatie, airco service en occasions. Wij beschikken over een moderne werkplaats, uitgerust met alle benodigde apparatuur om uw auto optimaal te verzorgen. Persoonlijke service, korte lijnen en heldere communicatie vinden wij belangrijk. Hierdoor weet u als klant precies wat u kunt verwachten. Deze werkwijze wordt door onze klanten ervaren als een prettige samenwerking tussen klant en garage. Graag nodigen wij u uit om onze service eens te komen ervaren. U bent van harte welkom op Spoorstraat 59 in Kesteren.