Super tevreden

Ik ben erg tevreden over vd Vaart Autobedrijf. Goed bereikbaar voor vragen. Altijd snelle service bij problemen. Erg betrouwbaar. Oplossingsgericht voor wat betreft problemen met bijvoorbeeld auto brengen door ziekte; hij zorgt ervoor dat de auto wordt gehaald en terug wordt gebracht. Super service toch!!

Ik zocht een auto die ze hier niet hadden staan, super geholpen om het vinden van de juiste auto en ze zijn mee geweest om de auto te bekijken op locatie. Goede adviezen en snelle communicatie!

Voltastraat 5

8801PL Franeker

Over van der Vaart auto

Full service autobedrijf voor alle merken. Uw vertrouwde mobiliteitspartner voor APK, onderhoud, reparatie en occasions