Fijne service

Klantvriendelijk en komen afspraken na

wij worden altijd vriendelijk ontvangen en er worden goede afspraken gemaakt om tot een oplossing van evt. problemen te komen

Zeer tevreden over aankoop

Wij hebben bij auto bedrijf bedrijf Jansen één Volvo V60 gekocht deze is netjes volgens afspraak geleverd. Ze nemen alle tijd voor je

Fijn bedrijf

Fijn garage met normale prijzen en fatsoenlijke inruilprijzen. En prettig contact.

Geweldige garage

Super mensen staan altijd voor je klaar en er is altijd koffie of chocolademelk gewoon ‘ garage waar je graag naar toe gaat.

Altijd goed

Alles word opgelost, mijn 9e Mercedes hier zegt genoeg

Plezierige mensen.

De communicatie met de klant kan beter. Het is soms niet duidelijk hoelang een onderhoudsbeurt of reparatie duurt.

Vriendelijk, behulpzaam en verstand van zaken. Goede service.

Hier voel ik mij echt klant. Inmiddels al de 5e auto bij Jansen gekocht

Goed meedenkend bedrijf voor oplossingen.

Door ruim mee te denken wat de klant wil en in staat zijn om anders te denken vindt ik dit een top bedrijf.

Vriendelijk en uitstekend geholpen!

Bij aanschaf nieuwe auto goed voorgelicht en goede nazorg.

Perfect bedrijf om zaken mee te doen.

De ervaring bij autobedrijf is zeer goed. De organisatie zit goed in elkaar. Heel prettig zaken doen. Een gastvrij bedrijf de koffie staat altijd klaar en er is altijd tijd voor een praatje, niet altijd over auto's, ook over de dagelijkse dingen die worden meegemaakt. Betreft aankoop van een auto, nieuw of gebruikt ik raad de mensen aan om daar eens binnen te stappen voor een goed gesprek. Wij doen zowel privé als zakelijk al jaren zaken met autobedrijf Jansen en voelen ons serieus genomen in de onderhandeling van het kopen van auto's.

Een topbedrijf!!

Ze komen hun afspraken na. Ze staan achter hun produkt! Zeer coulant! 100% klantvriendelijk! Vandaar dat wij al ruim 20 jaar klant zijn!

uitstekende service

Degelijk, verkopen geen onzin!

Goede ervaring

Mooi en net bedrijf met aardig personeel. En goede service . Tip top voor elkaar .

top

fijne bedrijf gemaakte afspraken worden gedaan ,

Betrouwbaar bedrijf, aardige mensen

Met mijn laatste drie Mercedessen van de gebr. Jansen prima ervaringen. Ik ga er van uit dat het met de laatste aankoop net zo gaat.

No nonsens.

Je wordt snel geholpen. Uitstekende service.

Auto gekocht niet gedaan wat afgesproken

Proefrit gemaakt stuur stond niet recht bij middel punt spoor banden dit zou opgelost worden bij aflevering niet gebeurt

Onze Zoekopdracht uitgevoerd

Wij hadden een zoekopdracht gegeven met onze voorkeur wensen Jansen heeft nog mooie tips gegeven waar wij bij stil hadden gestaan, prachtige auto opgezocht en afgeleverd Uitleg gehad over alle extra’s en wij rijden weer heerlijk

Fijne samenwerking

Degelijk advies en vertrouwde handel.

Bijna 30 jaar klant

Al bijna 30 jaar klant en ik ga hier nooit meer weg. Altijd goede service en een werkplaats die meedenkt om je weer zo snel mogelijk op de weg te krijgen en daarvoor niet de hoofdprijs hoeft te betalen. Recentelijk hier een 2de hands C-class gekocht. Perfect geholpen. Ze komen altijd de afspraken na. Hoeveel positiviteit wil een mens nog meer... ?

Vriendelijk en meedenkend.

Neemt de tijd en staat open om mee te denken met de klant. Wij hebben het als erg prettig ervaren!

Fantastisch

Goed overleg, goede afspraken en alles keurig verzorgd. Vriendelijk bedrijf zonder nonsens.

Gewoon super

Ik kom helemaal uit limburg dus zegt al genoeg hoe goed dit bedrijf is

Zwolseweg 197

7707AG Balkbrug