Vriendelijk en deskundig personeel. Snel en zonder mopperen
Waren keurig op tijd, en zijn heel zorgvuldig te werk gegaan! Al met al veel gelachen ook, was gezellig te noemen ☺️
Op welke manier kun je aan het predicaat “erkende verhuizer” komen? Voor een flink bedrag werd een zorgeloze verhuizing beloofd. Op de verhuisdag zelf was het fijn en hadden de verhuizers het onderling gezellig. De kratten zijn probleemloos verhuisd. Echter achteraf bezien zijn de meeste van de te demonteren en monteren meubels onbruikbaar of flink beschadigd. Hierover heb ik telefonisch contact gehad met het bedrijf. Vervelend maar ik zou nog teruggebeld worden. Na 6 weken heb ik nog niets gehoord Inmiddels 3 pogingen gedaan om de verhuiskratten weer op te laten halen, maar ook dat is na 7 weken nog niet gebeurd. Ik denk dat er genoeg bedrijven zijn die je wel een zorgeloze verhuizing kunnen bieden.
Goed geregeld, fijn geholpen, prima service.
Hartelijk dank voor uw review!
Top ervaring gehad! Mijn inboedel is via opslag van A naar B verhuisd. Twee keer fijne, hardwerkende mannen over de vloer gehad die mijn spullen behandelde alsof het hun eigen spullen waren.
Goedemiddag Thalita, Onwijs bedankt voor het vertrouwen, we hebben het graag gedaan! Tot snel!
Alles ging zoals dat heet, van een leien dakje. De mensen waren vriendelijk en erg professioneel. Zo is verhuizen wel prettig. Alles netjes gedaan. De kasten en Tv eerst verpakt met dekens en daarna nog een keer geseald. Petje af.
Deze mannen weten hoe er verhuisd moet worden! Ze gaan met respect om met je woning, meubels en eigendommen. Op een warme benauwde dag hebben deze mannen zich niet laten kennen en er verder ook voor ons een aangename ontzorgde dag van gemaakt. De voorman bleef tot laat in de avond om nog lampen te hangen. Voor wat nog niet af was kwam er iemand binnen twee dagen na verhuizing om het laatste meubel te monteren waar deze meneer ook maar even de electriciteit heeft bekeken en gefixt (wat niet op de lijst van werkzaamheden stond overigens). Kortom is dit verhuisbedrijf ten zeerste aan te bevelen.
Op aanraden van vrienden deze partij uitgenodigd voor een offerte, Bas kwam langs en verzorgde een prima heldere offerte. Op de dag van de verhuizing liep alles een beetje uit en kwam de eigenaar zijn medewerkers nog een handje helpen, onder het motto, samen uit, samen thuis. Waar vindt je dat nog?
Hartelijk dank Maurice, Al te graag gedaan en tot gauw bij het lossen van de inboedel!
Duidelijke en snelle offerte. Keurig nette medewerkers. Zorgvuldig met de aan hen toevertrouwde spullen.
Beste Hans, Heel graag gedaan! Bedankt voor de review!
Na wat vertraging is de verhuizing snel, professioneel en efficiënt uitgevoerd. Prima!
Verhuizen is een lastig klusje. Echter met de support van de VH butler is het erg goed te doen! Leuke gasten, goede afspraken en op zaterdagavond terugkomen om een kast af te maken getuigd van grote klasse! Aanrader.
Beste W, Heel graag gedaan! Geniet vooral in uw nieuwe woning! :) Tot ziens, DVB
Het Butler verhuisteam heeft op een deskundige en adequate wijze onze verhuizing verzorgd. We waren zeer te spreken over de correcte vriendelijk wijze waarop het verhuisteam ons bejegende.
Beste Frank, Onwijs fijn en dank voor de mooie review. Hartelijke groeten, DVB
Iets te laat begonnen ivm onvolledigheid collega’s. Wachten tot dat iedereen er was. Een groot gedeelte met 2 mensen aanwezig (een collega vanwege ziekte vrouw weg gegaan, andere gehele dag afwezig).
ondanks dat de verhuiskisten niet helemaal schoon waren, hebben we de verhuizing als heel plezierig ervaren. Super aardige en nette mensen. Werkten snel en netjes. Zeker een aanrader !
Alles liep gesmeerd tijdens onze verhuizing. Vooraf duidelijke taxatie met prijsopgave en een praktische to do lijst ontvangen. Leuk team aan verhuizers, gezellig en vol humor. Maakt zo’n stressvolle dag net even wat leuker! De kasten zijn goed in elkaar gezet, er werd bij alles gevraagd waar je het wilde hebben, kortom top!
Niets anders dan lof. Mailtjes en telefoongesprekken waren duidelijk en efficient. Vriendelijke en kundige verhuizers. Ook de pooltafel die vanuit kelder en naar ons nieuwe huis naar zolder moest hebben ze netjes gedemonteerd en weer perfect gemonteerd. Ik ben van mening dat De Verhuis-Butler terecht een zeer goede reputatie heeft in de verhuis business. Ik hoop niet nog eens te moeten verhuizen over een aantal jaar, maar ALS het gebeurt bel ik met De Verhuis-Butler!
Prettig in het voorcontact en bij het ophalen vd boedel voor de opslag. Als de aflevering vanuit de boedel nu ook goed verloopt, ben ik gelukkig.
Wij zijn al verschillende keren internationaal als nationaal verhuisd en zijn zeer te spreken over de diensten van De verhuisbutler. Van zeer deskundige verhuisadviseur tot een geweldig en professioneel verhuisteam. Zeer tevreden over het gehele proces. Zeker aan te raden!
Ze denken goed mee en weten van aanpakken! Zeker aan te raden!
Al vaker gebruik gemaakt van De VerhuisButler, zeer tevreden!
Snelle reactie op het eerste contactmoment. Deskundig advies bij de de inventarisatie tijdens het huisbezoek. Afspraken duidelijk en goed nagekomen. Correte verhuisploeg die netjes met onze spullen om zijn gegaan. Dezelfde dag nog een telefonische reactie van de account manager of alles naar de zin was verlopen
Voor de 2e keer gebruik gemaakt van de verhuis butler ! Wederom weer super tevreden!
Gelukkig alles goed gegaan Was een lange dag met 5 adressen
Duidelijke afspraken en deze komen ze ook na. Van te voren word je bericht over de verhuisdag. De medewerkers zijn heel behulpzaam, gaan keurig met je spullen om en je huis. Gedragen zich rustig en dat geeft een heel goed gevoel.
Burgemeester Schalijlaan 32
2908LS Capelle aan den Ijssel