Zowel met voor oplevering als de opleverdatum verliepen foutloos, hier en daar kleine puntjes die gelijk werden opgelost wat wel zo fijn is, over het algemeen een super toffe ervaring gehad met ABB en de uitvoerder Jason.
Veel informatie gekregen tijdens de verschillende contact momenten en ook prima bouw kwaliteit
Goed ervaring. Goede communicatie en tijdsplanning
Goede informatie
ABB heeft ons goed geholpen van begin tot eind. We zijn heel tevreden over het proces en de service t/m de oplevering
Vanaf de eerste stap duidelijkheid, klantvriendelijk en behulpzaam. Na een lang proces onze sleutel gehad van mooi afgewerkt huis.
Wij zijn zeer tevreden over ABB.
Communicatie goed, rest punten bij opleveren werden netjes opgelost. Het is een schitterend huis geworden!
Bouw is erg snel gegaan. Er werd veel meegedacht en goed geholpen bij puntjes die miste/niet klopte.
Goede. Snelle communicatie en prima begeleiding. En een mooi huis.
Goede communicatie. Alles werd snel geregeld en de bouw was eerder klaar
ABB heeft ons zeer goed geholpen. Wel hadden we achteraf wat betere advies verwacht voor de badkamer en dakkapel. Uitvoerder heeft ons zeer goed geholpen.
We zijn goed geholpen en de beschadigingen, kleine werkzaamheden zijn bij oplevering gelijk verholpen. Telefonisch goed bereikbaar en met vragen konden we bij ze terecht.
Het was allemaal duidelijk. Genoeg ruimte voor vragen en opmerkingen
De bouw verliep voorspoedig. De informatieavonden en kijkdagen waren ook goed georganiseerd. We zijn heel erg blij met de oplevering. Weinig punten om te herstellen. Heel netjes afgewerkt door ABB.
Kijkt alles heel goed na. Alle punten werden ook meteen opgelost. Ik ben zeer tevreden met de service.
Super goed begeleid in het hele proces.
Fijn vooroplevering. Alles goed geregeld
Fijn vooroplevering. Alles goed geregeld
Super fijne ervaring gehad met ABB. Ze zijn flexibel, denken met je mee en hebben oog voor de klant en diens situatie. We zouden ABB zeker aanraden! Zeker in samenwerking met onze uitvoerder Ron, is alles super goed verlopen. Bedankt!
Vanaf start verkoop tot aan oplevering super geholpen en voorzien van alle informatie ook de uitvoerder op het terrein van ABB bouwgroep hielp elke keer weer keurig als wij met vragen kwamen nogmaals super
Snel antwoord op vragen en meedenkend. Weinig tot geen punten bij oplevering. Alles verliep soepel.
Bij tegenslagen werd dit open verteld. Hierdoor zijn we heel de bouw op de hoogte geweest. De bouw is zeer snel voor bij gegaan.
Van begin tot eind goedgeïnformeerd, duidelijke communicatie ook tijdens de kijkdagen de mogelijkheid tot vragen en opmerkingen. Kortom, overal werd over meegedacht.
Stationspark 1000
3364 DA Sliedrecht