Zeer fijne overdracht met een goed oor naar wensen.
Vanaf het begin van het proces hebben wij een erg goede ervaring gehad: klantvriendelijk, helder in communicatie, goed bereikbaar en altijd in de meedenkstand.
Nette aflevering. Afspraken zijn allemaal nagekomen en anders werd dit alsnog hersteld.
Goede communicatie tijdens gehele bouwproces. Alles loopt volgens planning. Woning wordt super opgeleverd.
Alles zag er altijd heel netjes uit gedurende de bouw en goede begeleiding
Van begin tot eind fantastisch gedaan. Fijne communicatie en veel kijkdagen. In 1 woord top!
altijd goed bereikbaar voor vragen.
De bouw is erg snel gegaan, de verwachtingen van het project waren duidelijk. Het verloop is erg prettig gegaan en we zijn meer dan tevreden met het eindresultaat!
De gehele team van ABB heeft ons goed geholpen en advies verleend. Ook goed bereikbaar geweest en altijd open en eerlijk. Prachtig opgeleverde woning!
Mijn ervaren met Abb groep is zeer positief. Abb groep komt zijn afspraken na en zijn zeer snel en werken efficiënt. Ik ben ze er dankbaar voor mijn nieuwe woning.
Alles is goed geregeld. Alles wordt duidelijk verteld van begin tot eind. Goede communicatie. Als je vragen heb dan kan je altijd goed terecht bij je contact persoon.
Fijne samenwerking, snelle oplevering. Alles wordt snel opgepakt en opgelost.
We zijn heel blij en tevreden met alles.
Vanaf begin tot het einde zijn ze nooit beroerd geweest ons te woord te staan of ons te helpen. Cor is een prettige uitvoerder en was tijdens de voor en na inspectie meedenkend en alert. Dit maakt het dan ook dat wij tevreden hierop terug kijken.
Met de inspectie en oplevering heeft Cor ons goed geholpen. Hij keek goed met ons mee en zag zelfs puntjes die wij niet zagen. Hij dacht goed met ons mee
ABB was altijd bereikbaar en dacht mee. Fijn dat we zo vaak mochten kijken. Cor is een vriendelijke man, die klaar stond om onze vragen te beantwoorden.
Alles netjes afgeleverd zoals behoren. De bouw is super snel gegaan en de communicatie was zeer goed.
Heel erg blij met onze nieuwe woning. Fijne ervaring gehad met ABB!
Fijn bedrijf, vriendelijke medewerkers. Er wordt snel gereageerd op vragen die we hebben en er wordt meegedacht wat wel kan. Tijdens de oplevering ook keurig alles nagelopen en wordt er meteen actie ondernomen om te herstellen wat nodig is.
We hebben een fijne ervaring gehad bij ABB. We zijn goed geholpen bij al onze vragen die we hadden en alles is goed opgelost.
We konden altijd alles vragen en alles was duidelijk uitgelegd
Goed en vakkundig geholpen
Prettig, fijn en redelijk snelle reacties op vragen
Met ABB ben je verzekerd van duidelijke communicatie. Je wordt op de hoogte gehouden van alle vordering en ook wanneer er wat is, zijn ze er ook.
Prettige ervaring
Stationspark 1000