keuken nog niet compleet,kan pas sterren geven als alles klaar is
Kan pas eind oordeel geven als keuken compleet is
Kan pas eind oordeel geven als keuken compleet is
28 January 2021
Erik Poortvliet
Rotterdam
Ook na 20 jaar weet Keuken Kampioen nog precies hoe mijn keuken er uit ziet, Hierdoor kan ik telefonisch vertellen waar het probleem zit en lost K.K. het probleem op met de juiste materialen in de juiste maat en kleur.
22 January 2021
L. De Vries
CAPELLE AAN DEN IJSSEL
volgens ons ervaren alles is goed gegaan...
8 January 2021
M.J. Monteiro martins
Spangesekade 50b
Wil jij ook jouw droomkeuken voor een droomprijs, maak dan een afspraak met een van onze adviseurs in de showroom. We laten je graag de beste mogelijkheden tegen de beste prijzen voor uw keuken zien.
Maar ook na de aankoop van jouw keuken gaat onze service verder. Wij leveren en monteren jouw keuken en mocht je daarna nog vragen hebben dan helpt onze klantenservice je graag verder.
Hoe Keuken Kampioen scoort op deze punten kun je terugvinden; De reviews van onze klanten en hun ervaringen zeggen genoeg. Neem gerust eens een kijkje bij deze recensies.
Stadionweg 33 A
3077 AR Rotterdam