Prachtige keuken en zeer goede service van Keuken Kampioen

Bedankt Ernad voor alle goede zorgen!

Bijzonder goed

Wij zijn snel en goed geholpen. Keuken Kampioen heeft goed meegedacht en ons geattendeerd op leuke opties.

Goede samenwerking.

Goede samenwerking

Prettige mensen en kennis van hun vak

Prettige gesprek, kennis van het vak.

Heel goede ervaring.

Het is mij derde keuken bij de keukenkampioen, als ik geen vertrouwen in hun had zou ik dat natuurlijk niet doen.

Na wat strubbelingen is alles prima afgewerkt

De installatie verliep moeizaam. Na twee lange dagen was het " klaar". Tijdens de nacontrole, (met de ZZp-er) komen enkele verbeterpunten aan het licht. Daarop komt de teamleider van buitendienst van de Keukenkampioen zelf kijken. Hij vindt nog een aantal imperfecties. Deze zijn vakkundig en snel, nu door eigen monteurs, opgelost. Resultaat: De (prachtige) keuken zoals beloofd. "John, bedankt voor de uitstekende service."

Goede service en écht advies!

Wij zijn super goed geholpen! Een huisbezoek in deze corona tijd is een goede service. Aangegeven waar wij naar op zoek zijn en het nodige is meegenomen tijdens de afspraak. Als er iets toch niet naar wens was kwam ze gewoon nog eens langs met andere opties. Goede kennis van product en assortiment.

Fijne begeleiding tijdens dit aankoop traject

Verkoper Ernad is inhoudelijk goed op de hoogte van mogelijkheden, denkt enorm mee en geeft goede suggesties. Komt afspraken na.

Top service!

Erg servicegericht en meedenkend. Een volgende keuken en/of keukenapparatuur zou ik er zo weer kopen.

Chapeau

Zoals we zijn geholpen in Kaatsheuvel bij het begin van de aankoop tot levering telefonisch contact te hebben gehad daarna de montage en de service naderhand. Maken jullie het helemaal waar mijn droomkeuken is een feit en een beleving van jewelste. Bedankt het gehele Keukenkampioen team die hier heeft aan mee gewerkt. Bedankt namens Roberto en Hugo.

Duidelijke communicatie, goede service

Samen met de verkoper een mooie keuken samengesteld. Hierbij werd goed meegedacht over alle gemakken en extra mogelijkheden. Ook aanpassingen naderhand werden netjes verwerkt. Levering werd goed gecoördineerd en zonder enige schade te maken.

Deskundige en vriendelijke medewerkers

Zeer goed geholpen door de verkoopmedewerker in Kaatsheuvel bij de samenstelling va-van mijn keuken. Er werd goed meegedacht wat de mogelijkheden waren en het aanbod was groot. Heb alle medewerkers ervaren als zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook vind ik het zeer prettig dat je op tijd zowel telefonisch als schriftelijk op de hoogte gehouden wordt van de voortgang en leverdatum. Ook de aflevering verliep heel prettig en deskundig.

alles is volgens afspraak geleverd en gemonteerd

ik heb goede ervaring met de keuken kampioen ook het telefonisch contact na de montage

tevreden

goed advies gehad van verkoper

Tot nu toe tevreden

Heb mijn keuken bij Keuken Kampioen in Kaatsheuvel besteld. Mijn keuken werd afgeleverd op de dag zoals we van te voren hadden afgesproken. Werd ook van te voren netjes gebeld dat ze onderweg waren. Tot nu toe ben ik tevreden. Hoop dat ik nog vele jaren kan genieten van mijn droomkeuken. Anja van Hout jij ook bedankt voor je hulp.

Een goede meedenkende adviseur

Heel vriendelijk ontvangen en meedenkend in creatieve en praktische oplossingen.

Zeer snelle, adequate service.

Perfect geholpen door een vriendelijke en zeer bekwame vakman.

Zou iets beter gekund hebben

Ondanks het maken van afspraken over de te verwachte knelpunten, dreigde het niet helemaal volgens afspraak te gaan. Vervolgens is alles uiteindelijk in overleg met de klantenservice naar volle tevredenheid afgehandeld

Waterloop 6

5171 PX Kaatsheuvel

Over Keuken Kampioen Kaatsheuvel

Wil jij ook jouw droomkeuken voor een droomprijs, maak dan een afspraak met een van onze adviseurs in de showroom. We laten je graag de beste mogelijkheden tegen de beste prijzen voor uw keuken zien. Maar ook na de aankoop van jouw keuken gaat onze service verder. Wij leveren en monteren jouw keuken en mocht je daarna nog vragen hebben dan helpt onze klantenservice je graag verder. Hoe Keuken Kampioen scoort op deze punten kun je terugvinden; De reviews van onze klanten en hun ervaringen zeggen genoeg. Neem gerust eens een kijkje bij deze recensies.

Over Keuken Kampioen

Keuken Kampioen is de nummer 1 van Nederland en dat ben je niet zomaar. Met 50 showrooms is er altijd een Keuken Kampioen bij jou in de buurt. Bij Keuken Kampioen ontwerpen én produceren wij alle keukens zelf. Doordat alle keukens in onze eigen fabriek worden gemaakt en door onze eigen monteurs worden geplaatst, bespaar je kosten en ben je verzekerd van de beste kwaliteit voor een goede prijs. Ook voor A-merk keukenapparatuur tegen de laagste internetprijs kun je bij Keuken Kampioen terecht. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten 100% tevreden zijn en geven daarom 5 jaar volledige fabrieksgarantie en levenslange service op elke nieuwe keuken.