prima service, snel geholpen op locatie.

Beter een eerlijker kan niemand zijn dan Ernad.

Zeer prettige man, eerlijk, mooie keuken samengesteld. In 1 woord het was top.

heel heel goed

de eerste keuken van ben was voor dat hij thuis begon.nu 3jaar terug voor de tweede keuken in een andere woning en ook geen enkel probleem.

Verkopen kunnen ze goed. Keuken zonder fronten geleverd

Wij hadden een fijn en goed verkoop gesprek gehad. Totdat de levering komt. We missen 6 fronten bevestiging onder plint en schade kastje. Dan kom je bij de klantenservice. Wat vervelend blablabla maar we weten niet wanneer we komen leveren. Ik heb gezegd dat ze 2 weken de tijd krijgen om het op te lossen of ze komen het maar ophalen. Helaas, lukt beide opties niet. Waarschijnlijk komen de fronten op 19 November. 6 weken na levering. Dan ga je naar de verkoper. Die eest meegaand was. Is het nu ach je hebt geen lekkage en je kan koken... WTF Ik heb 100% betaald en geen 90% toch?

Tevreden en fijne organisatie

Eerder al een keuken bij de keuken kampioen in Kaatsheuvel gekocht. Door het fijne advies en ruime assortiment hebben wij weer gekozen om daar een keuken te kopen.

Samen een mooie keuken samengesteld.

Zeer content met het huisbezoek en het vervoer naar de showroom. Goed geluisterd naar mijn wensen. Advisering en oplossingen voor moeilijke hoekjes was heel fijn. Er samen uitkomen tot iets moois waar ik jaren plezier van ga hebben.

zeer goed geadviseerd en goed meegedacht.

zeer prettig

Van verkoopgesprek tot en met montage zeer vakkundig

Keuen op maat en naar onze wensen.

Er wordt voldoende tijd voor de klant genomen en alles in de showroom te zien met eventuele alternatieven.. De verkoper is goed op de hoogte van wat er te koop is en gaf daarbij adviezen naast onze eigen keuzes vooraf. Hier hebben we dan ook dankbaar gebruik van gemaakt. Helaas 1 werkdag te vroeg de keuken besteld waardoor wij de gratis TV misliepen. Waren ook totaal niet op de hoogte van de actie en enige coulance was er niet.

Top service. Beveel ik iedereen aan!

Ik heb al twee vriendin gebracht naar keuken kampioen. En dat blijf ik doen.

We zijn bij Keuken Kampioen Kaatsheuvel prima geholpen

De verkoper, Wesley, was eerst bij ons thuis. Daar hadden we een heel prettig gesprek. Fijn dat hij voortdurend meedacht om de beste en mooiste opstelling te vinden. De week erna gingen we naar de showroom waar we uitgebreid en in alle rust konden rondkijken. Veel keuzemogelijkheden. We werden goed geadviseerd en kwamen uiteindelijk dezelfde middag al tot een keuze. Beide keren nam Wesley uitgebreid de tijd voor ons.

Goede ervaringen

Kleine klacht die goed en vakkundig is opgelost.

Wij zijn heel goed geholpen en geadviseerd!

Winkel Kaatsheuvel is overzichtelijk en het personeel is heel aardig. De deskundigheid van de verkoper waarderen wij zeer.

Alles is top verlopen.. Maar 1 punt: wij hebben een granieten spoelbak die loodzwaar is, hierbij was geen rekening met het gewicht gehouden om deze te bevestigen in het keukenkastje.. De monteur Roy Jansen heeft het opgelost, maar het ziet er niet fraai uit wanneer je het keukenkastje open doet. Misschien is dit nog op te lossen, ondanks dit kleine puntje is alles goed verlopen. Wij zijn super tevreden: TOP

prima, dik tevreden

gewoon hs goed

Goede service en aardig personeel

Geweldig geholpen

Mijn reparatie aan de keuken is volgens afspraak gemaakt en perfect door de monteur afgehandeld.

Altijd goed

Onze 5de keuken altijd tevreden geweest dus zal nu ook wel goed komen

Van begin tot eind super geholpen.

Vanaf uitzoeken van de keuken bij Keukenkampioen Kaatsheuvel door Ernad super geholpen tot en met de levering en de service bij de aflevering. Alles keurig op tijd en een goede communicatie.

mijn ervaring is oke

goed werk geleverd.

Zeer slecht

Wij hebben bengin oktober 2020 en keuken gekocht en laaten plaatsen door keukenkampioen Kaatsheuvel .2 dagen naar het plaatsen kwamen wij er achter dat er in het keukenblad en kras in zat en bijgewerkt met een zwarte stift dit door gegeven dat dit een foutje van de monteur was . Maar helaas is door keukenkampioen dit al 3 keer afgewezen bij de 4e keer hebben ze wel gezegd dat ze het op willen lossen hun fout maar we moesten wel 4weeken wachten en zouden met meerdere oplossingen voor leggen naar eindelijk 5 maanden wachten kreeg ik een mail met een oplossing u krijgt 150€ echt schandalig we vragen dat het op gelost wordt en dit is de oplossing naar 5maanden en we hebben zélf nog de monteur geholpen met de keuken plaatsen omdat er veel zieken waaren.zo gaan ze met hun klanten om denk goed naar Alje híer een keuken koopt

top

alle tijd, goed luisteren, prima advies

zeer positief

erg klantvriendelijk en snelle probleem oplossing

Waterloop 6

5171 PX Kaatsheuvel

Over Keuken Kampioen Kaatsheuvel

Wil jij ook jouw droomkeuken voor een droomprijs, maak dan een afspraak met een van onze adviseurs in de showroom. We laten je graag de beste mogelijkheden tegen de beste prijzen voor uw keuken zien. Maar ook na de aankoop van jouw keuken gaat onze service verder. Wij leveren en monteren jouw keuken en mocht je daarna nog vragen hebben dan helpt onze klantenservice je graag verder. Hoe Keuken Kampioen scoort op deze punten kun je terugvinden; De reviews van onze klanten en hun ervaringen zeggen genoeg. Neem gerust eens een kijkje bij deze recensies.

Over Keuken Kampioen

Keuken Kampioen is de nummer 1 van Nederland en dat ben je niet zomaar. Met 50 showrooms is er altijd een Keuken Kampioen bij jou in de buurt. Bij Keuken Kampioen ontwerpen én produceren wij alle keukens zelf. Doordat alle keukens in onze eigen fabriek worden gemaakt en door onze eigen monteurs worden geplaatst, bespaar je kosten en ben je verzekerd van de beste kwaliteit voor een goede prijs. Ook voor A-merk keukenapparatuur tegen de laagste internetprijs kun je bij Keuken Kampioen terecht. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten 100% tevreden zijn en geven daarom 5 jaar volledige fabrieksgarantie en levenslange service op elke nieuwe keuken.