Heeft een totaal van 36 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Review overzicht
Positief sentiment96%
De ingezonden reviews laten zien dat klanten tevreden zijn met goed advies, vriendelijk personeel en een vlotte afhandeling. Er wordt benadrukt dat er duidelijke informatie gegeven wordt en meegedacht wordt, met eerlijkheid over prijs. Consistentie in service en vakkennis wordt genoemd als sterke punten. De ervaringen richten zich op een klantgerichte aanpak gedurende het hele proces vanaf advies tot levering.
Sterke punten
Goed advies
Vriendelijk personeel
Top verlopen
Gebaseerd op 5 reviews
Prima! Wel wat schoonheidsfoutjes
Tevreden met Keukenkampioen, van plattegrond tot montage prima maar waar mensen werken worden helaas ook foutjes gemaakt. Dit wordt goed opgepakt door Keukenkampioen!
14 December 2021
Raf1
Reactie van Keuken Kampioen Hoorn
Beste Raf,
Dank u voor het delen van uw ervaring. Fijn dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn.
Met vriendelijke groet,
Inge Maas - Keuken Kampioen
Aardig team die je niets opdringt.
Ze zijn alle afspraken nagekomen en het hele traject tot plaatsing was zoals ze voorstelden.
28 June 2021
Bert
Middenmeer
Totale proces is niet optimaal
Verkoopproces ging prima. De technische latere invulling ging zeer traag en niet optimaal. Ligt niet aan de persoon in kwestie, denk ik, maar aan de situatie dat geen gebruik gemaakt wordt van de al ingebrachte informatie. Er wordt geen tekenprogramma gebruikt maar er wordt NB met de hand en een liniaal getekend. Dit duurt zo ontzettend lang en geeft kans op fouten. Omdat het zo lang duurt verslapte onze concentratie waardoor er weer meer kans op fouten ontstaat. Het huidige proces kost jullie te veel tijd, kost de klant te veel tijd en vergroot de kans op fouten.
Ik vul hieronder ja in, aar met de opmerking dat ik mijn relaties zal vragen of het proces geoptimaliseerd is, anders niet doen.
LET OP: u mag mijn naam en e-mail alleen gebruiken voor correspondentie over deze enquête.
12 June 2021
René Offringa
HARDENBERG
prima behandeling
22 March 2021
DJ
Komt betrouwbaar over
Prima communicatie en goede uitleg over de keuken.
15 March 2021
Rina
BOVENKARSPEL
In deze moeilijke tijd geweldig geholpen!
Het communiceren via e-mail was lastig, maar nuttig. We konden door deze werkwijze snel een keuze maken.
6 March 2021
wim dekker
Hoorn
Een goede keuken voor een goede prijs, uitstekende kwaliteit/prijsverhouding
waren een paar kleine dingetjes, prima opgelost en een zeer fraai resultaat.
22 February 2021
Antoinette Kuiper
Hoorn
Uitstekende service. Van het moment van uitzoeken tot en met montage/oplevering
21 January 2021
Jm Van der Linden
Zeer goed dus...
Als ik in een showroom kom, wil ik eerst even rondneuzen en hou ik er niet van als zo'n verkoper te agressief op je af komt om je direct al van alles te vertellen. Hier had ik echt het gevoel dat ik rustig kon kijken en niet werd achtervolgd. Na een half uurtje drie kwartier kwam de verkoper beleefd vragen of we vragen hadden of info wilden. Was metten een prettig gesprek en we maakten meteen even een eerste opzet. Paar weken erna weer heen gegaan en de puntjes op de i gezet. Tot dusverre was het een prima ervaring...
21 December 2020
Johan
Onderdijk
Super!
Goed geholpen door Patrick, al onze wensen voor onze nieuwe droomkeuken kunnen voldoen! Goed mee gedacht en ingeschat wat we wilden!
14 December 2020
Monica
Hoorn
In de showroom prima ervaring.
De totale ervaring kan ik nog niet geven, de keuken is nog niet geplaatst.
12 December 2020
Rina
BOVENKARSPEL
Review overzicht
Positief sentiment96%
Heeft een totaal van 36 beoordelingen met een gemiddelde score van 9
Over Keuken Kampioen Hoorn
Wil jij ook jouw droomkeuken voor een droomprijs, maak dan een afspraak met een van onze adviseurs in de showroom. We laten je graag de beste mogelijkheden tegen de beste prijzen voor uw keuken zien. Maar ook na de aankoop van jouw keuken gaat onze service verder. Wij leveren en monteren jouw keuken en mocht je daarna nog vragen hebben dan helpt onze klantenservice je graag verder. Hoe Keuken Kampioen scoort op deze punten kun je terugvinden; De reviews van onze klanten en hun ervaringen zeggen genoeg. Neem gerust eens een kijkje bij deze recensies.