Toppers

Zeer ervaren, klantvriendelijk en bij vragen en/of problemen: zei staan voor de klant klaar en lossen het naar tevredenheid op.Super Team!

Verrassend goed

Nieuwe woning en een nieuwe keuken nodig, nu ook weer (2e keer) bij keukenkampioen. Naam klinkt mij redelijk goedkoop iwas dan ook erg sceptisch. Ervaringen heel goed, kleine problemen zijn er altijd, maar het gaat erom hoe dit wordt opgelost. 8 jaar na aanschaf na een belletje een onderdeel ontvangen, werd niet eens gesproken over een factuur, heel netjes. 2e keuken ook gevonden bij keukenkampioen, besteld maar nog niet geleverd, tot nu toe weer een fijne ervaring.

Top ervaring

De adviseur heeft onze wensen perfect vertaald naar een tekening en de bijhorende frames van de kasten en apparatuur. Ook werd de advisering van de apparatuur toegelicht met voorbeelden in de showroom en werden verschillen uitgelegd. De prijzen van de verschillende apparatuur werden gedeeld.

Fijne kundige en klantvriendelijke benadering. Mooie keuken gekocht. Wij zijn super blij

Zeer klantvriendelijk, meedenkend en flexibel - naast ruim assortiment!

We gingen kijken voor een nieuwe keuken... en we zijn direct geslaagd, mede dankzij (1) de vriendelijke ontvangst, (2) het meedenken van de mensen in de winkel met onze wensen en (3) de flexibiliteit wat betreft het aanbrengen van wijzigingen en het finetunen tijdens het samenstellen van onze nieuwe keuken. Wij zijn zeer tevreden en kunnen Keuken Kampioen Heerlen daarom ook zeker van harte aanbevelen aan andere mensen die op zoek naar zijn naar een mooie keuken!

mooie keuken

mooie keuken en goede service na enkele kleine foutjes, ze zijn erna opgelost gelukkig.

Duidelijke afspraken en snelle en goede service

Keuken uitgezocht bij Keukenkampioen in Heerlen. Duidelijke uitleg bij alles. Wijzigingen bij laatste gesprek meteen aangepast. Plaatsing keuken prima. Er waren nog enkele kleine dingen die aangepast moesten worden en deze werden snel opgelost. Onze vragen werden door de klantenservice zeer serieus genomen en er werd vrijwel direct een afspraak gemaakt om een monteur langs te laten komen. Al met al zeker een zaak om aan te bevelen!!

Verrassend Goed

goede service in de winkel, vervolgens aangenaam verrast door de goede communicatie en service voorafgaand aan de levering en montage. Vriendelijke en kundige medewerkers, denken mee en het uiteindelijke resultaat is top, boven verwachting wat betreft kwaliteit en uitstraling. We hebben een heel mooie keuken geworden !

Professionele en vriendelijke verkoper met de focus op de wensen van de kopers

Zeer klantvriendelijk en vakbekwaam. Nadat ik de keuken had besteld nog een paar keer met de zaak gebeld. Men stond mij telkens vriendelijk te woord niets is teveel. Zelfs zijn ze voor de zekerheid bij mij thuis geweest om nog eens alles na te meten.

Zeer goed advies van de verkoper van onze keuken! Alles geregeld volgens afspraak. Zeer goede monteurs die de keuken hebben geplaats.

uitstekende service

Wij hebben onze aankoop van de keuken als heel positief ervaren. De verkopers nemen alle tijd voor je en denken goed mee. Alles wordt correct gepland en afgehandeld.

duidelijke afspraken

van verkoop tot levering waren er geen onduidelijkheden.

alles goed geregeld

de service als er iets niet goed is aan de keuken is heel goed en word correct gemaakt.

zeer goede en professsionele behandeling van de klant

De medewerker die ons geholpen heeft bij het uitzoeken van de keuken was zeer professioneel en was in staat onze wensen te vertalen naar concrete oplossingen. De verdere afhandeling en montage van onze keuken was ook professioneel.

Zeldzame service

De naam Keukenkampioen blijft een beetje vreemd, echter klopt die wel 110%. Goede service, garantie en begeleiding.

comforn afspraken geleverd en gemonteerd

Alles netjes geleverd en gemonteerd, tijdens montage ondekt dat er verschillende items verkeerd waren. Dit is 5 weken later alsnog netjes geleverd en gecorrigeerd. totale oplevering netjes en correct.

100% positief

Wij zitten momenteel nog in het voortraject en hebben akkoord gegeven voor de bestelling van onze nieuwe keuken. Wij hadden ook de recensies bekeken maar wij konden ons gelukkig niet terug vinden in de negatieve recensies. Super uitleg en aanbevelingen van onze verkoper Karim gekregen. Hij nam ruim de tijd voor ons om al onze wensen en voorkeuren! Maar alles vooral vrijblijvend en 0% druk. Nu nog de levering en plaatsing van de keuken vertrouwend ook dit in goede afhandeling.

Erg positief

Positief

Communicatie / Consequent / Controle

Perfect service winkel Heerlen Perfecte levering Perfecte installatie

Vreemde ervaring

Een keuken kopen is een hele aparte ervaring. De prijzen schieten van hoog naar laag. Jammer dat ik het idee heb dat dit niet helemaal eerlijke prijzen zijn maar dat weet ik niet zeker ben er namelijk niet in thuis en heb me er nooit echt in verdiept. Tip om dit wel te doen want als je eenmaal binnen stapt laten ze je niet gaan zonder keuken. Aan te bevelen ja maar verdiep je er eerst in.

Redelijk positief

Positieve houding maar bij de technische mogelijkheden viel het tegen en hebben wij onze eigen mogelijkheden moeten aandragen en de verkoper overtuigen dat dit mogelijk was

Uitstekend!

In eerste instantie in de showroom niet tevreden over de prijsberekening van de keuken. Week wel heel erg af van de prijs op het kaartje (bijna het dubbele). Na veel overleg toch tot mekaar gekomen en de keuken gekocht. Administratieve afhandeling, levering en montage allemaal perfect. Er zijn nog een paar kleine puntjes die open staan maar die worden nog opgepakt.

super tevreden

alles liep zoals het hoort, bestelling geheel compleet fijn op tijd bezorgd op de plaats gezet en betaald per pin heel goed en dan als klapper een monteur die ondanks zijn jonge leeftijd perfekt zijn vak beheerst en een prima oplevering heeft gedaan. houd deze monteur in ere Met Vriendelijke Groeten Wiel en Jose Kathagen

Zeer goede service met kundige specialisten in dienst.

Zeer goede service gaan tot het uiterste om er het beste uit te halen, zowel verkoop als levering en montage.

Na een telefoontje met de klantenservice werd een afspraak met de monteur ingepland. Deze heeft alles netjes gemaakt!

In de Cramer 146 B

6412 PM Heerlen

Over Keuken Kampioen Heerlen

Ook in onze showroom in Heerlen heten we je van harte welkom. Kom langs en ontdek zelf welke keuken wij samen met en voor jou kunnen samenstellen. We bespreken samen jouw persoonlijke wensen en zetten deze samen om in een ontwerp op maat. Naast dat we jou graag de beste service bieden in onze showroom doen we dat ook graag bij de montage van uw keuken en bij onze klantenservice. We stellen het daarom ook zeer op prijs als je jouw ervaring met ons wilt delen en hierover een review plaatst. We zien jouw recensie graag tegemoet.

Over Keuken Kampioen

Keuken Kampioen is de nummer 1 van Nederland en dat ben je niet zomaar. Met 50 showrooms is er altijd een Keuken Kampioen bij jou in de buurt. Bij Keuken Kampioen ontwerpen én produceren wij alle keukens zelf. Doordat alle keukens in onze eigen fabriek worden gemaakt en door onze eigen monteurs worden geplaatst, bespaar je kosten en ben je verzekerd van de beste kwaliteit voor een goede prijs. Ook voor A-merk keukenapparatuur tegen de laagste internetprijs kun je bij Keuken Kampioen terecht. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten 100% tevreden zijn en geven daarom 5 jaar volledige fabrieksgarantie en levenslange service op elke nieuwe keuken.