Maar na het monteren een enorme berg afval die moest je zelf wegbrengen naar de stort. Een aanhanger vol. Een aanhanger heb ik toevallig zelf als je die niet hebt heb je een probleem.
5 February 2021
Review overzicht
5 February 2021
Tonnie
Oldenzaal
Zeer tevreden,alle afspraken nagekomen.
26 January 2021
Wim
Enschede
Keukenkampioen heeft tot nu toe steeds zeer klantvriendelijk gehandeld bij vragen en/of problemen/reparaties. In de contacten is altijd erg vriendelijk en oplossingsgericht gereageerd en snel gehandeld. De communicatie tussen Keukenkampioen en de montagebedrijven lijkt verbeterd, er wordt nu sneller gereageerd door de montagebedrijven dan eerder het geval was.
20 January 2021
Yvonne
Enschede
gastvrij team, met ruimte voor overleg, er wordt goed meegedacht
24 December 2020
Jan
Heb geen opmerkingen
11 December 2020
Bert
Enschede
Goed geholpen met de indeling van de keuken. Mooi resultaat (Shauni) bedankt.
10 December 2020
Jouri
Nijverdal
Wil jij ook jouw droomkeuken voor een droomprijs, maak dan een afspraak met een van onze adviseurs in de showroom. We laten je graag de beste mogelijkheden tegen de beste prijzen voor uw keuken zien.
Maar ook na de aankoop van jouw keuken gaat onze service verder. Wij leveren en monteren jouw keuken en mocht je daarna nog vragen hebben dan helpt onze klantenservice je graag verder.
Hoe Keuken Kampioen scoort op deze punten kun je terugvinden; De reviews van onze klanten en hun ervaringen zeggen genoeg. Neem gerust eens een kijkje bij deze recensies.
Hengelosestraat 125
7514 AE Enschede