Laden reviews...
4 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd. Het was echter niet duidelijk dat we met 3, ipv 2 stappen te maken hadden. Stap 3 (aansluiting) moest nog apart worden afgesproken, dit was niet duidelijk uit de documentatie of uit de e-mails van Keukenkampioen. Dus dit nog even strakker afspreken zodat jullie een 10 krijgen !
21 June 2026
Rob
Wageningen
Beste Rob,
Dank je voor het delen van je positieve ervaring. Fijn om te vernemen dat je nu lekker kunt genieten van je nieuwe keuken, je punt van kritiek gaan we graag intern bespreken.
Inge Maas - Keuken Kampioen
Door onze verhuizing hebben wij binnen 3 jaar een nieuwe keuken aangeschaft en beide keren bij Keuken Kampioen. Allebei zeer tevreden. Betrouwbaar en meedenkend.
8 May 2026
Karin Verwoerd
Beste Karin,
Een prachtige review over jullie tevredenheid bij de aankoop van de beide keukens. Heel hartelijk bedankt hiervoor!
Twan Kok - Keuken Kampioen
Dacht mee over de indeling vriendelijk en voor vragen kan je altijd terecht.
1 May 2026
Heidekamp
Beste heer, mevrouw Heidekamp,
Goed om te horen dat je samen met de hulp en het meedenken van onze collega, jouw nieuwe keuken hebt kunnen samenstellen!
Twan Kok - Keuken Kampioen
De monteur die kwam was zeer vriendelijk, goede uitleg met wat er moest gebeuren. Probleem was snel opgelost. Werkte netjes en erg beleefd.
8 December 2025
Miranda
Beste Miranda,
Fijn dat we de service op je keuken snel en naar wens op konden lossen. Dank je voor het delen van je positieve ervaring.
Inge Maas - Keuken Kampioen
Afgelopen week een keuken uitgezocht die inmiddels besteld is. Heel fijn, deskundig door Brent geadviseerd en begeleid. Alle lof.!! Hopelijk, plaatsing tzt. ook voorspoedig. Wordt vervolgd. Vr. Gr. Nel Tamminga.
16 March 2025
Nel
Beste Nel,
Wij gaan zorgen dat je straks lekker kunt gaan genieten van je nieuwe Keuken Kampioen keuken! Dank je voor het delen van je positieve ervaring.
Inge Maas - Keuken Kampioen
Goede en vriendelijke medewerkers. Bij problemen word je goed en snel geholpen!!
24 October 2024
John
Beste John,
Zoals je van onze kampioenen kan en mag verwachten! Dank je voor deze positieve review.
Inge Maas - Keuken Kampioen
wat ik ongemakkelijk vond, wij hadden een afspraak gemaakt bij Brugman keukens. toen we naar binnen gingen, op het moment van hoosbui bleek dat we bij keuken kampioen binnen gestapt waren. Deze bedrijven zitten in een een en zelfde pand. het bleek toen we binnen waren dat ze niet wisten van afspraak, maar we waren welkom en er werd gewoon zaken gedaan. Ondertussen kwam een vrouw binnen en sprak met de verkopers dat haar afspraak er nog niet was en sprak even met de medewerker, waar wij meer aan tafel zaten. Later in de middag belde de verkoopster van Brugman dat er niet waren, en wilde een nieuwe afspraak maken. Inmiddels hadden we al zaken gedaan bij Keuken kampioen. Dat vond en vind ik vreemd. de verkoopster van Brugman had ons toch kunnen aanspreken, want ze vertelde dat ze ons zag lopen. Ik heb zeker geen buikpijn van de koop bij Keuken Kampioen, maar een beetje vreemd is het wel. maar ze legde het wel even bij me neer. vraag me af is dit iets wat met marketing te maken heeft ? Is Brugman ook van Keuken kampioen? en daar bij denk ik, als je graag een keuken verkoopt en je denkt je afspraak te zien lopen, ga je er toch op af/ Was gewoon wel even een niet fijne actie, die volgens mij niet aan mij lag ,....
9 October 2024
Ineke
Bennekom
Beste Ineke,
Gefeliciteerd met de aankoop van je nieuwe keuken, wat leuk dat wij deze voor je mogen verzorgen! Dat wordt straks heerlijk genieten!
Inge Maas - Keuken Kampioen
Wij zijn geholpen door uitstekende medewerkers, het ging allemaal TOP.
15 March 2024
Brandjan
Beste Brandjan,
Gefeliciteerd met jouw nieuwe keuken en dank je wel voor het delen van jouw positieve ervaringen met onze collega's!
Twan Kok - Keuken Kampioen
Afspraken zijn prima nagekomen en de keuken is in één keer compleet geleverd en geplaatst. Ook is goed geanticipeerd op de wat scheve muren.
31 December 2023
Bep
Beste Bep,
Dank je voor de mooie complimenten, fijn dat we je zo goed van dienst konden en mochten zijn.
Inge Maas - Keuken Kampioen
Alleen communicatie stoornis bij het aanrechtblad. Voor de rest goed geholpen.
9 December 2023
Serdal
Beste Serdal,
Ondanks het minpuntje over het aanrechtblad wel tevreden, en een mooie score van vier sterren. Dank je wel hiervoor!
vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg
24 October 2023
Rita Koogje
Harskamp
Beste mevrouw Koogje,
Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken. Super om te horen dat u zo tevreden bent.
We zijn tevreden
1 August 2023
Kees Mouthaan
Zwolle
Beste meneer Mouthaan,
Dat vinden we fijn om te horen, daar doen we het allemaal voor bij Keuken Kampioen!
Niet mauwen maar doen!
28 June 2023
Jan
Beste Jan,
Zo is dat! Fijn om te zien aan de 5 sterren review dat u zo tevreden bent over Keuken Kampioen.
Inge Maas - Keuken Kampioen
Op hemelvaartsdag een keuken uit gezocht, Jasper, uiteindelijk onze verkoper waar we erg blij mee zijn, vroeg ons of hij kon helpen maar we wilden eerst kijken, prima, liet ons lekker met rust, niks opdringen en met vragen gingen we naar hem toe, goede uitleg gehad, het klikte ook gelijk dat is echt heel erg fijn want je koopt niet zomaar iets, en we hebben dan ook een mooie keuken uitgezocht. Zeer Behulpzaam, denkt goed met je mee, zo ook bij het 2de gesprek keek de manager Dylan mee, ook goeie tips van gehad, moet zeggen dat we super zijn geholpen, mooie keuken hebben uitgezocht, reuze benieuwd hoe hij straks in ons huis zal staan. Alle lof ook aan Jasper, top verkoper kan niet anders zeggen!
6 June 2023
Inge
Beste Inge,
Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken, wat leuk dat Keuken Kampioen deze voor u mag verzorgen. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.
Inge Maas - Keuken Kampioen
Brent was erg aardig en dacht goed met ons mee! Iedereen was erg behulpzaam en nam rustig de tijd. Wij hebben een hele prettige ervaring gehad bij Keuken Kampioen in Ede!
5 August 2022
Dominique
Bennekom
Beste Dominique,
Dank u wel voor uw mooie complimenten voor onze collega! Fijn dat u samen met hem zo prettig uw keuken heeft kunnen samenstellen.
Twan Kok - Keuken Kampioen
we wilden eigenlijk alleen ons enigszins oriënteren, maar we werden zo prettig geholpen dat we de knoop maar meteen hebben doorgehakt.
5 July 2022
Rinus
Beste Rinus,
Gefeliciteerd met de aankoop van uw nieuwe keuken, wat leuk dat wij deze voor u mogen verzorgen. Dat wordt straks lekker genieten.
Inge Maas - Keuken Kampioen
In showroom Ede werden we bij het uitzoeken van de keuken plezierig en vooral deskundig geholpen door medewerker Brent. Het vervolgtraject verliep geheel vlekkeloos. Alle werkzaamheden (inmeten, voorbereiding door aannemer, levering en installatie) werden exact volgens de planning en zonder problemen uitgevoerd. De contacten met en de informatievoorziening door de klantenservice hebben we ook als zeer positief ervaren. Het eindresultaat mag er zijn: een schitterende keuken. Een pluim voor alle medewerkers van Keuken Kampioen!
27 June 2022
Gerrit
Beste Gerrit,
Wat heerlijk dat u nu lekker kunt genieten van uw nieuwe keuken, wij wensen u heel veel kook plezier toe!
Inge Maas - Keuken Kampioen
prima geholpen en leveren en plaatsen allemaal naar wens verlopen
16 June 2022
Willy van Roekel
bennekom
Beste Willy,
Prima geholpen in de winkel en de levering en montage helemaal naar wens, dat zien we graag. Bedankt voor uw review en gefeliciteerd met uw nieuwe keuken!
Twan Kok - Keuken Kampioen
Ik ben zeer goed geholpen door de verkoper die meedenkt in de aankoop die we gedaan hebben. Ook zijn wij samen tot een zeer goede prijs gekomen!
21 February 2022
Maikel
Heelsum
Beste Maikel,
Wat fijn om te horen dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn. Dank u voor het delen van uw positieve ervaring.
Ik ben tevreden
3 February 2022
Rob
Wageningen
Beste Rob,
Als u dat bent dan zijn wij dat ook, dank u wel voor uw beoordeling!
Twan Kok - Keuken Kampioen
Kwamen bij de keuken kampioen Ede binnen en Brent was eigenlijk vanaf minuut 1 top bezig. Hebben een zeer prettig gesprek gehad en ook het meedenken in onze wensen ook daar was niets te gek ! Uiteindelijk een keuken uitgezocht die we altijd al wilden Met dank aan Brent
2 February 2022
Martin en Karin
Beste Martin en Karin,
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het advies van onze collega met als resultaat een keuken helemaal naar uw wensen. Gefeliciteerd hiermee en bedankt voor uw review!
Twan Kok - Keuken Kampioen
Met veel plezier hebben we onze nieuwe keuken uitgezocht bij Keukenkampioen Ede. Hierbij zijn we goed geadviseerd door Dennie en Brent. Heel fijn dat onze wensen vertaald zijn in een prachtige keuken, we hebben er zin in!
28 January 2022
Christiaan en Michelle
Beste Christiaan en Michelle,
Gefeliciteerd met uw prachtige nieuwe keuken! Fijn om te horen dat onze collega's u zo naar tevredenheid hebben kunnen helpen bij het samenstellen ervan.
Twan Kok - Keuken Kampioen
Goede vakman die de keuken monteert. Voortraject, ook prima, alles aangedaan om het goed te doen, echter is er toch wat misgegaan. We zijn dus nog in afwachting van een goede oplossing. Dus daar kunnen wij nog niets over zeggen!
28 January 2022
C Groeneveld
EDE GLD
Beste meneer/mevrouw,
Voor nu alvast bedankt voor uw positieve woorden over het voortraject en de montage. We gaan er alles aan doen om de service op dezelfde manier te laten verlopen.
Twan Kok - Keuken Kampioen
Wij zijn onwijs fijn en goed geadviseerd door Dylan bij Keuken Kampioen Ede. Hij dacht heel goed mee en heeft super geluisterd naar onze wensen. Een echte aanrader!
19 December 2021
Eline
Beste Eline,
Dank u voor uw aanbeveling, leuk om te horen dat wij uw nieuwe keuken mogen verzorgen!
Inge Maas - Keuken Kampioen
geheel volgens mijn wensen ontworpen. fijn dat alle werkzaamheden van zowel de demontage van de oude keuken als de montage van de nieuwe keuken onder één noemer uitgevoerd konden worden, inclusief het werk van de loodgieter en de stucadoor. dat was voor mij regelrecht ontzorgen van mijn keukenproject en daar ben ik De Keukenkampioen in Ede en alle medewerkers van De Keukenman dankbaar voor! graag wens ik iedereen fijne feestdagen en een succesvol 2022 toe.
14 December 2021
Marian
Beste Marian,
Hetzelfde voor u! Wat fijn dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn! Dank u voor het delen van uw ervaring.
Inge Maas - Keuken Kampioen
Ook in onze showroom in Ede heten we je van harte welkom. Kom langs en ontdek zelf welke keuken wij samen met en voor jou kunnen samenstellen. We bespreken samen jouw persoonlijke wensen en zetten deze samen om in een ontwerp op maat. Naast dat we jou graag de beste service bieden in onze showroom doen we dat ook graag bij de montage van uw keuken en bij onze klantenservice. We stellen het daarom ook zeer op prijs als je jouw ervaring met ons wilt delen en hierover een review plaatst. We zien jouw recensie graag tegemoet.
Galvanistraat 59
6716 AE Ede