Keuken met een maand vertraagd
Onze keukenlevering was zonder enige communicatie met een maand vertraagd. We ontdekten deze vertraging toevallig toen we zelf contact opnamen met een vraag. Tot onze verbazing probeerden zowel de verkoper als zijn manager de verantwoordelijkheid voor deze situatie bij ons neer te leggen, wat zeer teleurstellend was. Tijdens de installatie moesten de monteurs inventief omgaan met verschillende afwijkingen in het meetrapport, terwijl er geen aanpassingen aan de muren of pilaren waren gedaan. Dit was bijzonder frustrerend, vooral omdat we een steenblad hadden besteld dat nauwkeurig moest passen. Daarnaast ontdekten we dat onze wens om de afzuigkap naar buiten te laten koppelen in plaats van recirculatie niet was genoteerd. Hoewel de monteurs gelukkig bereid waren om mee te werken, moesten ze alsnog terugkomen voor een vervolgafspraak omdat ze, zonder deze informatie, niet alle benodigde materialen hadden meegenomen. Tot slot was ons nooit uitgelegd dat het opruimen van puin optioneel was (tegen een extra vergoeding), waardoor we aan het einde van de werkzaamheden alles zelf moesten opruimen.
Beveelt niet aan
22 July 2025
Anoniem
Delft
Reactie van Keuken Kampioen Delft
Beste heer, mevrouw,
Heel erg vervelend om te horen dat u het bovenstaande heeft ervaren. Over uw meldingen hebbben we intern contact opgenomen met onze collega's in Delft. Van daaruit is getracht om u telefonisch te bereiken maar dit is helaas niet gelukt. Hierover wordt u nog per mail bericht en we verzoeken u vriendelijk aan de hand hiervan contact met ons filiaal op de nemen wanneer het u uitkomt. Bij voorbaat dank.
Met vriendelijke groet,
Twan Kok - Keuken Kampioen