Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Wij zijn super tevreden over het gehele proces. Ontvangst in de winkel was super, wensen en voorkeuren werden doorgenomen en er kwam een pracht keuken uit. Communicatie verliep goed. Bezorgen en montage ook enorm tevreden over.
1 November 2025
P
Beste meneer, mevrouw,
Wat fijn om te horen dat alles, van ontvangst tot montage, zo goed is verlopen! Geweldig dat jullie zo tevreden zijn met de communicatie én het eindresultaat. We wensen jullie veel plezier met de nieuwe keuken!
Nicole Koster - Keuken Kampioen
er loopt nog een garantie geval voor het granieten aanrechtblad, maar tot nu toe tevreden over de verkoper, minder te vrede over de de man die de keuken thuis kwam opmeten. zeer te spreken over de keuken bezorgers en een uitmuntende monteur. zeer blij met onze keuken.
29 September 2024
peter raaijmakers
Lepelstraat
Beste Peter,
Fijn om te horen, indien je in de tussentijd vragen hebt vernemen wij dit heel graag, we komen natuurlijk zo snel mogelijk bij je terug over het blad.
Geniet lekker van je nieuwe keuken.
Inge Maas - Keuken Kampioen
Het paneel op de vaatwasser raakte los, oorzaak te korte schroeven. De monteur heeft deze vervangen. Verder heeft hij nog nagekeken of de positie t.o.v. de andere kasten in orde is.
11 September 2024
Jan
Beste Jan,
Fijn dat wij je zo snel van dienst konden zijn! Dank je voor deze positieve review.
Inge Maas - Keuken Kampioen
Goede ervaring met aflevering en montage
26 July 2024
Willem
Baron
Beste Willem,
Alles met de levering en montage helemaal in orde. Dank je wel voor het delen van deze ervaringen!
Twan Kok - Keuken Kampioen
Goed mee denkende, geduldig, prijs van de keuken, super. Een minpuntje is dat er beter op geattendeerd mag worden op het feit dat de klant de order rustig en goed moet nakijken, voordat men tekent voor akkoord (je koopt niet elke dag een keuken) Bij ons ging er wat fout met de kleurkeuze. Maar het is top opgelost door KK. Kortom een tevreden klant. Super gelukkig met de nieuwe keuken.
18 April 2024
P.W van As
RILLAND
Beste meneer/mevrouw Van As,
Het is ten alle tijden van belang dat er goed gekeken wordt naar wat men aankoopt, ook bij een keuken want het is zeker niet zomaar een aankoop. Gefeliciteerd met de aankoop van je nieuwe keuken, dat wordt straks lekker genieten.
Fijn geholpen
9 April 2024
Adrienne
Beste Adrienne,
Dat vinden we super om te horen, dank je voor het delen van je positieve ervaring en gefeliciteerd met de aankoop van je nieuwe keuken.
Inge Maas - Keuken Kampioen
Ik zat in een lastige situatie waarbij de keuken 2 jaar in opslag moest staan hier veel begrip voor gehad en met goede communicatie tot oplossingen gekomen en hierbij een uitstekende resultaat gehad met nieuwe keuken super blij mee
5 February 2024
Thomas
Bergen op zoom
Beste Thomas,
Zoals je van ons kan en mag verwachten! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent, wij wensen je heel veel kook plezier toe!
Inge Maas - Keuken Kampioen
Ik zag erg tegen de plaatsing van de nieuwe keuken op! Stof, herrie, weken moeten behelpen, maar uiteindelijk viel het alles mee! Nu nog wat details afwerken in vertrouwen dat het goed komt.
2 November 2023
Angela
De Heen
Beste Angela,
Goed dat de plaatsing je heel erg is meegevallen, we gaan ervoor zorgen dat de laatste details ook goed worden afgewerkt. Bedankt voor deze mooie review en gefeliciteerd met jouw nieuwe keuken!
Twan Kok - Keuken Kampioen
Tot op heden al een aantal keren besteld en altijd goed geholpen met het oog voor onze wensen.
30 October 2023
Arjan
Beste Arjan,
Wat fijn dat u wederom uw vertrouwen in ons heeft gesteld, dank daarvoor!
Inge Maas - Keuken Kampioen
Prima zaak bovenal klantgericht handelen.
1 May 2023
Margré
Putte
Beste Margré,
Dank u voor deze mooie complimenten. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent.
Ridderkerk
Medewerker ( Valetijn) was zeer vriendelijk, meedenkend in opstelling van keuken en ik kon met vragen altijd bij hem terecht
19 August 2022
Marja
DeHeen
Beste Marja,
Dank u wel voor de mooie review en het delen van uw ervaring.
Thea Vermeer - Keuken Kampioen
medewerker was zeer klantvriendelijk, behulpzaam en je kon altijd met tussentijdse vragen bij hem terecht
5 July 2022
Marja
De Heen
Beste Marja,
Zoals u van ons kan en mag verwachten, dank u voor het delen van uw positieve ervaring.
Inge Maas - Keuken Kampioen
Klacht correct en zeer vakkundig opgelost zonder schade te veroorzaken. Prima gedaan.
23 December 2021
Theo Slaats
Beste meneer Slaats,
Dank u wel voor uw beoordeling, goed om te horen dat we uw klacht vakkundig hebben kunnen oplossen voor u.
Twan Kok - Keuken Kampioen
Goede duidelijke afspraken die ook nagekomen worden .Goed ontvangen in de winkel niet te opdringerig.Goed ondersteund gedurende traject van kijken tot kopen
17 December 2021
Frenk
Poortvliet
Beste Frenk,
Wat een mooie woorden voor de hulp van onze collega's tijdens het advies- en aankoopproces. Heel fijn om dat te horen van u!
Twan Kok - Keuken Kampioen
Ben echt helemaal top geholpen door Jeffrey, Sanne. Waren duidelijk over alles. Goede adviezen gekregen en mede door Jeffrey niet eens meer ergens anders gaan kijken voor een keuken, maar gelijk besteld
11 December 2021
Jeroen
Halsteren
Beste Jeroen,
Dank u voor het delen van uw positieve ervaring. Leuk om te horen dat wij u zo goed van dienst konden en mochten zijn.
Inge Maas - Keuken Kampioen
Vanaf het begin af aan goed geholpen door Jeffrey. Denken goed mee, behulpzaam en menselijk! Meer dan voldoende tijd vrijgemaakt om onze droomkeuken uit te zoeken. We zijn erg tevreden met het resultaat, welke wijzelf niet hadden kunnen bedenken. Waarom geen 5*? Die komt er zodra ook de keuken succesvol geplaatst is. Bedankt tot zover!
15 November 2021
Martijn
Tholen
Beste Martijn,
Dank u wel voor uw complimenten voor onze collega. Wat fijn om te zien dat u samen met hem uw nieuwe droomkeuken heeft kunnen samenstellen!
Twan Kok - Keuken Kampioen
werd goed geholpen en ingelicht en tamelijk veel keuze
13 November 2021
Jan Gijzen
Beste meneer Gijzen,
Wat een mooie beoordeling.
Dank u wel!
Nicole Koster - Keuken Kampioen
we werden prettig geholpen fijne en aardige verkoopster overige personeel was ook vriendelijk
26 September 2021
anja
sint maartensdijk
AAN IEDEREEN DIE ZICH AFVRAAGT OF ZE HUN KEUKEN MOETEN AANSCHAFFEN BIJ KEUKENKAMPIOEN? DOE HET NIET!! Geld verdienen willen ze wel maar service verlenen wanneer je bijna 20k weg legt kunnen ze niet.
Beveelt niet aan
8 September 2021
Van Tilburg
Bergen op Zoom
keer op keer super geholpen in filiaal bergen op zoom door jeffrey
14 August 2021
Pierre
Hoogerheide
Ben je op zoek naar keukeninspiratie? Dan zit je bij Keuken Kampioen goed. In onze ruime showroom in Bergen op Zoom bespreken we jouw ideeën en vind je gegarandeerd een keuken naar jouw wens; wat voor keuken je ook zoekt.
Bij Keuken Kampioen staat service hoog in het vaandel en helpen wij je graag, ook tijdens en na het plaatsen van jouw keuken. Jouw positieve beoordelingen maar ook klachten over ons zijn belangrijk. Eventuele klachten zijn er om opgelost te worden en om van te leren zodat we onze service verder kunnen verbeteren. Ook jouw review is van harte welkom!
Burgemeester van de Laarstraat 11
4615 PB Bergen op Zoom