Heel mooie keuken voor mooie prijs

Heel mooie keuken voor mooie prijs gekocht. Verkoper dacht prima mee met onze wensen en kwam met mooie oplossingen. Leveringstijd was zeer acceptabel en levering zelf verliep goed op twee verkeerd geleverde artikelen na. Monteur heeft puik werk geleverd en kwam zelfs in vrije tijd keuken afmaken na foute levering fornuis..

Voldoende

Jammer dat er geen vragen over de verkoop versus uiteindelijk product zijn. Ik heb nog wel een aantal punten te bespreken met de verkoper waar hij ons niet op gewezen heeft envwat anders uitpakte dan wij verwacht hadden en wilden. Jammer dat ik hieronder niet de optie " misschien" heb om te kiezen. Ik ben immers niet eenduidig over het hele proces. Maar ik zal het voordeel vd twijfel geven dus: ja, maar dat is geen 100% ja.

Echt prima geholpen met een mooie keuken. Maar…

Kundig geholpen bij de indeling van de keuken, apparatuur keuze en kleurcombinatie van kasten en werkblad. Communicatie met Keuken Kampioen is prima geweest, op tijd en nagekomen wat gecommuniceerd werd. Er is één maar, de aannemer met wie Keuken Kampioen samenwerkt om de voorbereidende werkzaamheden voor plaatsing van de keuken uit te voeren. Vol vertrouwen waren we bereid om €250 te betalen, omdat dit met de uiteindelijke prijs van het meerwerk verrekend zou worden. Toen we echter de offerte kregen, zijn we enorm geschrokken, want de prijs was waanzinnig hoog. Hierdoor we overschreden we ons budget voor de nieuwe keuken, het bedrag dat we tijdens het eerste gesprek hadden aangegeven, met meer dan €5000, ofwel 25%. Noodgedwongen zijn we op zoek gegaan naar een andere aannemer, die minder zou kosten en bovendien het werk op korte termijn kon uitvoeren. Het contact met de aannemer van de Keukenkampioen vond namelijk pas in januari plaats, terwijl de keuken in week 13 geplaatst zou worden. Gelukkig hebben we het kunnen regelen, voor het bedrag dat wij tot onze beschikking hadden, maar het heeft veel onrust gegeven en gewoon een hele vieze nasmaak, €250 zomaar voor niets betaald. Hierdoor zullen we de Keukenkampioen misschien niet aan vrienden of bekenden adviseren, of in ieder geval waarschuwen voor het meerwerk, waarvoor ze beter zelf een aannemer kunnen zoeken. Niettemin zijn we erg blij met onze keuken, want hij is apart en verrassend mooi.

Keurig opgelost

Wij hadden niet verwacht dat het probleem zo snel opgelost zou worden . Ook de servicemonteur heeft meer dan zijn best gedaan

Betrokken en professionele medewerkers. Topservice van het begin tot het eind

Vriendelijk ontvangst bij binnenkomst en professioneel advies van de ontwerper. Niks is teveel en elke wijziging wordt net zo makkelijk weer doorgevoerd op de tekeningen. De informatie is duidelijk en transparant en alle afspraken en tekeningen worden netjes bevestigd per mail. Ook bij levering zijn de medewerkers voorzichtig met zowel de keuken als met jouw eigen spullen en controleren ze alles nogmaals als het geleverd staat op locatie. Ook hierbij is de communicatie weer transparant en vriendelijk en ontvang je meteen de foto's en orderbevestiging per mail. Wat mij betreft zo doorgaan en bedankt voor de goede service!

Het enige wat wij vreemd vonden dat het verpakkingsmateriaal niet meegenomen werd Voor de rest dik tevreden op alle fronten

Een geweldige ervaring

Een hele mooie keuken. Verkoper Frans heeft een prachtig ontwerp gemaakt. De keuken is geleverd en gemonteerd door zeer ervaren mensen. We zijn zeer tevreden, een plaatje van een keuken.

mijn ervaring is top

goed dat we als konden vragen

Keurig geholpen.

Een keuken kopen in een lockdown was lastig. Keukenkampioen Ahmet kwam bij me thuis en heeft alles goed laten zien en doorgesproken. Ook na de koop altijd goed en snel contact gehad met Beverwijk of het hoofdkantoor. Klantvriendelijkheid ten top. Jammer dat ze zo duur zijn, anders hadden ze een 10 gekregen. Ook de bezorging ging heel netjes. Keurig op de afgesproken tijd en er werd goed meegedacht. De montage werd super gedaan door twee hele sympathieke mannen die alles in goed overleg plaatsten. De dag er na kwam er iemand om de apparatuur aan te sluiten. Al met al erg tevreden over mijn aankoop bij Keukenkampioen Beverwijk.

goede geholpen goeie advies

wordt goed geluisterd naar de klant

De details moeten nog afgemaakt worden.

We hebben bij plaatsen besproken dat de plint niet boven het losstaande deel hoeft. Vervolgens is uit eigen beweging ook de plint boven de bovenkastjes niet geplaatst. In overleg gaan ze dat nu doen bij monteren onderplint die was beschadigd. Wij kwamen er ‘s avonds achter dat er een vuiltje zit tussen het glas van de combimagnetron. Dit had de monteur moeten zien. Het werkblad kan beter ingemeten worden als nieuwe muren zijn gezet. Nou moet er nog een extra plint worden geplaatst om kieren op te vangen. Hier zou een offerte voor gemaakt worden. Wij gaven daarvoor akkoord en dat we dan afhankelijk van de offerte zouden beslissen. Hieruit maakte de monteur op dat we geen spatrand willen. Dit is gelukkig uiteindelijk nog recht gezet. We wachten op een offerte voor een rand van 5cm hoog.

Frans Noijen is de Kampioen van Keukenkampioen!

Wij hebben tenminste 6 keukenfirma’s bezocht. De benadering van deze verkoper, meedenken, goede suggesties doen en gedegen kennis van zaken, trok ons over de streep. Strak afgehandeld en een goede deal.

Goed advies en snel geplaatst

Prettige verkoper die tijd neemt voor advisering en breed meedenkt. Levering is vlot gegaan en installatie in 1 dag. Alleen nog nalevering van hoeksysteemkast welke niet bij de aflevering zat maar wel uitgebreid op alle eerdere orderbevestigingen vermeld was. Dat laatste is dan toch wel weer bijzonder en ga nog voor een verklaring vragen waar in het aan- en bestelproces dit mis gaat. Apparatuur AEG is behalve afwasmachine prima (inruimlades zeer ielig en deur wat zwaar dicht, geen topaanrader), Vandaar geen 5 maar 4 sterren.

Tja

Goed advies maar: 1 Verkoper probeert prijsverhoging werkblad door te voeren na geplaatste order. 2 Bij levering incomplete hoekkast en geen snelle replays hierop. Ach het gaat maar om EUR 20.000,-. Dus wees alert met dit soort bedrijven!

betrokken maar lijkt onderbezet

Diverse keren gesprekken gehad en gekomen tot een mooi resultaat. Echter zaten er in het proces ernaar toe wel wat foutjes in het advies dat achteraf herstelt diende te worden. Ik ervaarde dat ik zelf goed scherp diende te zijn over de haalbaarheid van het ontwerp. Maar op basis van betrokkenheid en gun factor een kleine voldoende

mooie winkel met fraaie opstellingen

met plezier hier rondgekeken en hebben uiteindelijk een keuken gekocht.

Een nachtmerrie

Voor ons nooit meer Keuken Kampioen! Na montage van de keuken begon het al direct, de oven zat veel te laag, ik lag zowat op de grond om erin te kijken. Dit aangegeven aan de verkoper die zei dat er niets meer aan te doen was! Geen poging gedaan om te helpen. De herrie van de koelkast en de vriezer was om gek van te worden, 3 keer een monteur voor geweest kon het niet oplossen. Bleek gewoon slecht merk te zijn die ons door de verkoper is verkocht. Na navraag bleek dat geen enkel keukenkampioen dit merk nog verkocht alleen Beverwijk wel! Gaf veel te veel decibel en dat in een open keuken. Verkoper weet niet wat voor ellende hij ons hierdoor heeft gebracht. (Frans) Nu na 1 jaar getouw trek met de klantenservice, de winkel heeft totaal geen medewerking verleend, en met een hoop geld bijbetalen is het eindelijk opgelost. De oven is omhoog gegaan, wat heel simpel was, terwijl de verkoper hier een probleem van maakte, niet willen helpen! We hebben een jaar in de herrie gezeten, mensen weten niet hoeveel invloed dat kan hebben. Denk niet dat dit geplaatst word, we zullen zien!

Uitstekend geholpen bij onze keuze voor een keuken!

De keuken moet nog geplaatst worden, dus op dit moment kunnen wij alleen een beoordeling geven over onze ervaring van het aankoop-proces. Dit is naar volle tevredenheid verlopen. Ahmed is een prettige, betrokken en deskundige verkoper van Keukenkampioen. Wij kijken vol spanning naar onze nieuwe keuken uit.

Heel goed op tijd en snel

Magnifique

was in eerste instantie goed.

Jammer dat ik niet een uitgebreide keuze kreeg over bv de gasbranders, (gasfornuis) en ook over andere mogelijkheden. Ik had nl gebeld of een blad voor het raam 10cm breder kon, dat kon zei de verkoper en toen de vroeg ik nog of ik daarvoor nog naar de winkel moest komen, dat was niet nodig. Mijn teleurstelling was groot toen ik dus bij het plaatsen zag dat het toch de kleinere maat was. Ik had liever niet over zijn "goede" financiële situatie gepraat maar over de mogelijkheden die er waren. Maar verder bevalt de keuken erg goed. groet

Een uit stekende verkoper( Frans)

Van uit het filiaal, tot aan levering toe begeleidt. Top verkoper.

Super blij mee!

Wij hadden zelf al een beeld van wat we wilden, de verkoper heeft goed met ons meegedacht en we zijn super blij met het eindresultaat. Het duurt nog even , maar we hebben er reuze zin in om straks aan de slag te gaan

Ik ben heel fijn en netjes geholpen.

Ik werd keurig geholpen in de winkel en ik werd van elke verandering in de keuken op de hoogte gehouden en dat vond ik erg prettig.

gewoon top nee, niet gewoon maar hartstikke top

ik stap er blanco in de winkel wist nog niet wat ik wilde en met de goede service van de verkoper kom ik met een mooie betaalbare luxe keuken uit .

Parallelweg 106

1948 NM Beverwijk

Over Keuken Kampioen Beverwijk

Wil jij ook jouw droomkeuken voor een droomprijs, maak dan een afspraak met een van onze adviseurs in de showroom. We laten je graag de beste mogelijkheden tegen de beste prijzen voor uw keuken zien. Maar ook na de aankoop van jouw keuken gaat onze service verder. Wij leveren en monteren jouw keuken en mocht je daarna nog vragen hebben dan helpt onze klantenservice je graag verder. Hoe Keuken Kampioen scoort op deze punten kun je terugvinden; De reviews van onze klanten en hun ervaringen zeggen genoeg. Neem gerust eens een kijkje bij deze recensies.

Over Keuken Kampioen

Keuken Kampioen is de nummer 1 van Nederland en dat ben je niet zomaar. Met 50 showrooms is er altijd een Keuken Kampioen bij jou in de buurt. Bij Keuken Kampioen ontwerpen én produceren wij alle keukens zelf. Doordat alle keukens in onze eigen fabriek worden gemaakt en door onze eigen monteurs worden geplaatst, bespaar je kosten en ben je verzekerd van de beste kwaliteit voor een goede prijs. Ook voor A-merk keukenapparatuur tegen de laagste internetprijs kun je bij Keuken Kampioen terecht. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten 100% tevreden zijn en geven daarom 5 jaar volledige fabrieksgarantie en levenslange service op elke nieuwe keuken.