Netjes afgeleverd en duidelijke uitleg ivm eventuele klachten.

Correcte afhandeling van klacht mbt lekkende kraan.

Correcte telefonische afhandeling, met snelle toezending van onderdeel

Kooktastische keuken

Erg prettig geholpen. Er wordt met de meegedacht waardoor de keuzemogelijkheden overziet en je keuken naar smaak en budget kunt samenstellen. Erg blij met het eindresultaat!

Afspraak is afspraak, nagekomen tot en het eind.

Een keuken kopen doe je niet elke dag. In Amersfoort alwaar we uiteindelijk terecht kwamen zaten er vier op een blok. De Keukenkampioen is het geworden daar zij zonder toneelstukje wel aandacht hadden voor de (potentiële) klant. Van tekening en diverse wensen tot en met de levering en -in eigen hand gehouden- montage kan ik niet anders zeggen dan dat het geheel naar 100% tevredenheid is afgerond. De deal m.b.t. de afroep en betaling van mocht twee jaar duren, hetgeen slechts een maand of drie was, maar toch... Controle op offerte, welke een hiaat toonde, is door vakogen eruit gefilterd en ik geniet nog elke dag van onze aanschaf!

Prachtige, uitstekend gemonteerde keuken

Uitstekende service bij uitzoeken keuken. De keuken geleverd op de afgesproken datum. De montage werkelijk geweldig. Resultaat een prachtige keuken

zeer tevreden van aankoop tot montage

keuken gekocht in Amersfoort vathorst medewerker André denkt goed mee zo als eventuele kleur samenstelling en inbouw apparatuur ook met de levertijd heeft hij zijn best voor ons gedaan in verband met het eerder opleveren van onze woning , ook de aflevering van de keuken is zeer netjes verlopen door de vakkundige chauffeur en bijrijder die alles netjes binnen hebben gebracht en ook het leiding werk nog hebben gecontroleerd of het op de goede plaats zat . over de monteur die de volgende dag de keuken heeft gemonteerd een en al lof zeer vakkundig rustig en netjes iemand die zijn vak verstaat Raimond bedankt . keuken kampioen ga zo door

Melle is een zeer fijne verkoper!

Ondanks bij een andere winkel geweest te zijn van keuken kampioen, was Amersfoort een soort van thuiskomen. Melle die ons hielp was erg fijn om mee samen te werken. Dacht mee en zag ook meteen als iets niet mogelijk was en bood de juiste oplossing aan. Snel kunnen schakelen en dankzij zijn hulp hebben wij onze nieuwe keuken voor de kerst gekregen.

Laagdrempelig en vriendelijk personeel

Uitstekend geholpen, werd meegedacht en we werden in onze waarde gelaten, heel plezierig.

Euroweg 93

3825 HB Amersfoort

Over Keuken Kampioen Amersfoort

Wil jij ook jouw droomkeuken voor een droomprijs, maak dan een afspraak met een van onze adviseurs in de showroom. We laten je graag de beste mogelijkheden tegen de beste prijzen voor uw keuken zien. Maar ook na de aankoop van jouw keuken gaat onze service verder. Wij leveren en monteren jouw keuken en mocht je daarna nog vragen hebben dan helpt onze klantenservice je graag verder. Hoe Keuken Kampioen scoort op deze punten kun je terugvinden; De reviews van onze klanten en hun ervaringen zeggen genoeg. Neem gerust eens een kijkje bij deze recensies.

Over Keuken Kampioen

Keuken Kampioen is de nummer 1 van Nederland en dat ben je niet zomaar. Met 50 showrooms is er altijd een Keuken Kampioen bij jou in de buurt. Bij Keuken Kampioen ontwerpen én produceren wij alle keukens zelf. Doordat alle keukens in onze eigen fabriek worden gemaakt en door onze eigen monteurs worden geplaatst, bespaar je kosten en ben je verzekerd van de beste kwaliteit voor een goede prijs. Ook voor A-merk keukenapparatuur tegen de laagste internetprijs kun je bij Keuken Kampioen terecht. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten 100% tevreden zijn en geven daarom 5 jaar volledige fabrieksgarantie en levenslange service op elke nieuwe keuken.