Positieve ervaring

Ik heb de aankoop van mijn keuken als zeer positief ervaren. Verkoper dacht met ons mee waardoor het samenstellen van de keuken vlot verliep. Het vervolg traject verliep vlekkeloos.

Prima geholpen, goede oplossingen bedacht voor onze vragen.

Keuken is geleverd in mijn laatste week van mijn vakantie. Had liever gehad dat hij in het begin van de week werd geplaatst maar dat werd helaas vrijdag (ook doordat het vakantietijd was). Keukenmonteur Bas was zeer ervaren bij het installeren. Hij was wel alleen en wij hebben met 2 mensen extra geholpen waardoor we het toch eind van de middag voor elkaar hadden. Keuken staat super mooi!!

Fantastisch advies

Geweldige verkoper. Niet opdringerig, meedenkend, neemt de tijd, prachtige keuken ontworpen. Montage ook goed verkopen. Alles netjes aangesloten. Toch een puntje. We moeten zelf nog kitten tussen aanrechtblad en achterwand keuken. Ik wilde in eerste instantie niet naar Keuken Kampioen, vind reclame altijd zo schreeuwerig. Maar bij binnenkomst werden wij vriendelijk ontvangen. Verkoper nam alle tijd. Hij heeft een offerte gemaakt die we thuis rustig konden bekijken. Daarna weer terug naar de winkel, alles weer doorgenomen. Alles rustig en prettig verlopen.

Goed en snel geholpen

Prima voorlichting en duidelijke afspraken

We zijn bijzonder tevreden.

Zowel de verkoop, de tussentijdse contacten als de bezorging en montage liepen soepel volledig volgens afspraak. Er staat een prachtige keuken.

Correct bedrijf

Prima ervaring

Goede service, goed meedenken!

Goede service, goede communicatie en goed meedenken en oplossingen zoeken bij “bottlenecks “. Prachtige keuken, waar we helemaal blij mee zijn!

Prima begeleiding bij aankoop

Goed geadviseerd bij keuzes. Communicatie betreft levering en plaatsing uitstekend. Plaatsing en installatie goed uitgevoerd.

Met veel kennis van de producten en prettig geholpen bij uitzoeken.

We werden vriendelijk ontvangen. De medewerker was goed op de hoogte van de mogelijkheden die men biedt. Juiste kennis van de producten. Er werd ook goed meegedacht bij het uitzoeken van de keuken. Heel prettige verkoper en het was een prettig gesprek.

De oplossing is goed uitgevoerd

Jammer is dat ze vergeten zijn de stekker van de kookplaat weer in het contact te doen. Dit gaf 's avonds even wat verwarring bij mijn vrouw. Ook nog wat extra werk om de plint weer te verwijderen en de stekker er weer in te krijgen.

Alles was in 1 keer goed!!

Wij werden ontvangen door Tibet. Hij luisterde goed naar onze wensen. De tekening was in goed. KK was niet de eerste keuken zaak waar we waren maar de wel de eerste de de tekening goed had opgezet aan de hand van de plattegrond van de begane grond. Naderhand hadden we wel wat wijzigingen die goed zijn doorgezet. Alles is goed afgeleverd. Geen enkele fouten gemaakt, zowel door Keuken Kampioen als door hun leverancier en de monteur. Top bedrijf.

Supergoeie service en aflevering

De chauffeurs waren super aardig en voorzichtig met de aflevering. Alles gecontroleerd en keurig netjes op de juiste plek neergezet. Chapeau!!!

Perfect.

Alles is goed afgehandeld. Klasse

Nette en snelle reparatie

Net als het traject van aankoop tm plaatsing is de service ook prima

Servicegericht en vriendelijk personeel

Bij de aankoop van onze keuken werd goed geluisterd naar onze wensen. Bij "onmogelijkheden" werd coöperatief gezocht naar oplossingen en alternatieven. Tijdens de corona-lockdown, was de verkoper meerdere malen bereid om op huisbezoek te komen met stalen en om adviezen te geven. De tekeningen en het leidingenschema zijn duidelijk, waardoor de voorbereidingen door loodgieter en electricien snel kunnen plaatsvinden. Wij verheugen ons op het moment dat de keuken is geplaatst!

Zeer tevreden over de service

Zeer tevreden over de service

Zeer goed service, communicatie en mooie keukens

Goed geholpen in winkel, keurig afgeleverd! Niks mis of verkeerd gegaan zoals je vaak hoort bij aflevering.

Komen hun afspraken na.

Zou deze winkel aanbevelen bij andere.

Uitstekend contact en service

Wij hebben een zeer prettig contact gehad met de verkoper André Lima, die alles zorgvuldig uitlegde, toelichtte, in kaart bracht etc. Ook door ons verzochte wijzigingen werden probleemloos verwerkt. Het contact met de planning- en service-afdelingen verliep ook duidelijk en e.e.a. werd steeds conform afspraak schriftelijk en soms telefonisch bevestigd. Prettig en duidelijk zaken doen!

Mooie keuken en goede service !

Bevredigend.

Snelle en goede sevice!

Probleem (pje ) keurig en snel goed hersteld!

Vriendelijk personeel

Heel goed

Na het afleveren en monteren van onze nieuwe keuken hebben de monteurs kleine gebreken gezien. Zou mij niet opgevallen zijn. Na een korte tijd opgelost door de servicedienst. Onze nieuwe keuken staat nu te ‘shinen’ Ben super blij en tevreden.

zeer tevreden kan niet anders zeggen

vanaf het begin tot de levering goed overleg veel van eigenwensen kenbaar gemaakt en gerealiseerd. mijn zoon heeft bij jullie ook een keuken gekocht ik heb deze en mijn eigen keuken geplaatst alles klopte zeer tevreden.

Prima behandeld

Aardige monteur die goed werk heeft verricht en alles weer netjes heeft achtergelaten.

Euroweg 93

3825 HB Amersfoort

Over Keuken Kampioen Amersfoort

Wil jij ook jouw droomkeuken voor een droomprijs, maak dan een afspraak met een van onze adviseurs in de showroom. We laten je graag de beste mogelijkheden tegen de beste prijzen voor uw keuken zien. Maar ook na de aankoop van jouw keuken gaat onze service verder. Wij leveren en monteren jouw keuken en mocht je daarna nog vragen hebben dan helpt onze klantenservice je graag verder. Hoe Keuken Kampioen scoort op deze punten kun je terugvinden; De reviews van onze klanten en hun ervaringen zeggen genoeg. Neem gerust eens een kijkje bij deze recensies.

Over Keuken Kampioen

Keuken Kampioen is de nummer 1 van Nederland en dat ben je niet zomaar. Met 50 showrooms is er altijd een Keuken Kampioen bij jou in de buurt. Bij Keuken Kampioen ontwerpen én produceren wij alle keukens zelf. Doordat alle keukens in onze eigen fabriek worden gemaakt en door onze eigen monteurs worden geplaatst, bespaar je kosten en ben je verzekerd van de beste kwaliteit voor een goede prijs. Ook voor A-merk keukenapparatuur tegen de laagste internetprijs kun je bij Keuken Kampioen terecht. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten 100% tevreden zijn en geven daarom 5 jaar volledige fabrieksgarantie en levenslange service op elke nieuwe keuken.