Superfijne samenwerking met een mooi resultaat!

Het overleg ging zorgvuldig en constructief. Helaas viel de keukenmonteur ziek uit, maar KeukenKampioen had binnen 24 uur een prima vervanger! Hulde!

Goede ervaring

Een hele goede service en feedback!

Zeer vriendelijk en vakkundig geholpen

Uitstekende ontvangst in de showroom in Amersfoort, personeel denkt mee en is niet opdringerig en creëren een goede sfeer om op je gemak rond te kijken en inspiratie op te doen. Je voelt je er op je gemak en de showroom is veelzijdig om een goede keuze te maken. Er word je niets opgedrongen. Het hele proces van met elkaar een ontwerp maken tot en met de definitieve opdracht verliep heel prettig. De uiteindelijke controle op het hoofdkantoor heeft 2 aanpassingen aan het licht gebracht en zijn in overleg met elkaar uitstekend opgelost. De levering en montage verliepen ook uitstekend. Het service bezoek van de monteur voor de puntjes op de i was ook zeer goed. Heel goed om te weten dat je gedurende 5 jaar een keer per jaar de servicemonteur kan vragen langs te komen om de afstelling te checken. Het contact met de klantenservice was zeer goed: vriendelijk en deskundig en ter wille om afspraken aan te passen. Kortom aan te bevelen!

Klant staat niet centraal

Vorige maand hebben wij een keuken door Keuken Kampioen laten plaatsen. En de afspraak was dat we een combi oven+magnetron zouden krijgen. Echter kregen we een grill+magnetron. Brood en cake bakken kan je vergeten. Omdat wij een totaalprijs hebben afgesproken heeft de verkoper het meest basis apparatuur aangevinkt. Nu hebben wij een keuken t.w.v. 17 duizend euro die niet eens een brood/cake kan bakken. Op onze mail werd er niet gereageerd en toen we met Service belden werd er ons vriendelijk verteld dat we het appratuur beste op marktplaats kunnen zetten en een nieuwe voor in plaats kunnen aanschaffen. Al met al wordt hier vooral aan de omzet gedacht en de klant mag stikken.

Zeer tevreden!

Wij zijn zeer tevreden. Logistiek tevreden. Monteur uitermate tevreden. Helaas bij de aflevering 2 beschadigingen.

Prima advies

Prettige samenwerking en prima advies

Erg fijn gesprek.

Aardige verkoper, veel ruimte voor dialoog. Totaal niet opdringerig, goeie prijs, kwaliteit verhouding.

alles was prima geregeld

alles was prima geregeld, snel en uitstekend geplaatst, in 1 dag, monteur werkte door tot het af was Alles klopte. Alleen jammer dat de oven stuk was, maar ook deze werd keurig opnieuw besteld en geplaatst. ook uitstekend geholpen in de winkel

plaatsing is prima verlopen

Mooie keukens en perfecte montage

Simpelweg heel blij met onze keuken!

Geweldig!!

Geweldig!! Vanaf de eerste keer dat we binnen stapte tot de installatie van de nieuwe keuken! Iedereen, helpt en denkt mee, vriendelijk, geduldig en begripvol. Prachtige keuken, top geadviseerd, fijne service! GEWELDIG!!!

Alles verlopen zoals gepland

Alles verlopen zoals gepland

Service ontvangen die perfect is

Iedereen die bij mij is geweest was zeer vriendelijk en behulpzaam. Alles is keurig geleverd gemonteerd en aangesloten. Ik ben zeer tevreden.

Fijne winkel, fijne verkoper

Wij willen graag laten weten dat we zeer goed geslaagd zijn bij n keuken uitzoeken bij keuken kampioen. Waren zeer tevreden dat Brent de tijd en uitleg heeft gegeven bij onze keuze. We hebben vertrouwen in de plaatsing.

Enorm goed geholpen en een mooie keuken

Wij zijn enorm goed geholpen door André (kon alles goed uitleggen, was open, dacht mee en nam de tijd) en krijgen binnenkort onze droomkeuken geleverd, heel veel zin in.

Volgens afspraaak

Alles netjes volgens afspraak.

tevreden

Alles is prima verlopen,we zijn blij en tevreden

Prima geregeld

Hele proces vanaf aankoop tot montage is uitstekend verlopen.

Prachtige keuken, prettige en probleemloze levering en plaatsing

De koop (goede adviezen), het proces (regelmatige updates, werd over alles keurig gebeld, plaatsing zelfs twee dagen eerder) en de plaatsing (door zeer vakkundige mensen): allemaal TOP! Keukenkampioen heeft mij aangenaam verrast met deze kwaliteit. Dank!

Vriendelijk personeel die de moeilijke keuze makkelijk maakte voor mij

We werden vriendelijk ontvangen ,kregen heldere uitleg en goede adviezen ! Zeer tevreden!!

geweldig

vooral Brent is diegene die ik zou adviseren legt alles goed uit in verstaanbaar Nederlands , vragen staat hij open voor , en heeft overal een oplossing voor , hij was in Amersfoort maar komt uit Ede daar zal hij zeker met even veel inzet werken goeie gast

buitengewoon goed geadviseerd, uiterst zorgvuldige aflevering en voor het inbouwen 100% tevreden.

Wij zijn dik tevreden en blij met ons besluit om met de Keuken Kampioen in zee te zijn gegaan.

keurig en netjes

de montage was uitgesteld i.v.m ziekte van de monteur maar na de teleurstelling was het de moeite waard geweest deze monteur heeft netjes en correct gewerkt .

Helder en klantvriendelijk

Meedenkende medewerker, erg vriendelijk enen niet opdringerig, heel prettig!!

Euroweg 93

3825 HB Amersfoort

Over Keuken Kampioen Amersfoort

Wil jij ook jouw droomkeuken voor een droomprijs, maak dan een afspraak met een van onze adviseurs in de showroom. We laten je graag de beste mogelijkheden tegen de beste prijzen voor uw keuken zien. Maar ook na de aankoop van jouw keuken gaat onze service verder. Wij leveren en monteren jouw keuken en mocht je daarna nog vragen hebben dan helpt onze klantenservice je graag verder. Hoe Keuken Kampioen scoort op deze punten kun je terugvinden; De reviews van onze klanten en hun ervaringen zeggen genoeg. Neem gerust eens een kijkje bij deze recensies.

Over Keuken Kampioen

Keuken Kampioen is de nummer 1 van Nederland en dat ben je niet zomaar. Met 50 showrooms is er altijd een Keuken Kampioen bij jou in de buurt. Bij Keuken Kampioen ontwerpen én produceren wij alle keukens zelf. Doordat alle keukens in onze eigen fabriek worden gemaakt en door onze eigen monteurs worden geplaatst, bespaar je kosten en ben je verzekerd van de beste kwaliteit voor een goede prijs. Ook voor A-merk keukenapparatuur tegen de laagste internetprijs kun je bij Keuken Kampioen terecht. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten 100% tevreden zijn en geven daarom 5 jaar volledige fabrieksgarantie en levenslange service op elke nieuwe keuken.