Prachtige keuken

Zowel bestellen,bezorgen en montage gingen soepel,ook al waren er bij de montage dingen niet goed gegaan. Maar worden/werden goed opgelost,dus komt/kwam alles goed.

Eerlijk en erg klantvriendelijk

In alles werd goed en creatief meegedacht. Eerlijk advies en erg klantvriendelijk

Keurige montage keuken!

Keuken is zeer netjes gemonteerd in 1 dag. Zeer vriendelijke en bekwame man. Een klein minpuntje is dat wij niet wisten dat er op bepaalde apparaten geen stekkers zaten en dat wij zelf de wateraansluiting moesten regelen. De installateur gaf aan dat dit in de order staat aangeven maar daar lees je, omdat de keuken wel geïnstalleerd wordt overheen. Wellicht handig om bij de verkoop hier extra aandacht aan te schenken. Wij hadden er dan waarschijnlijk ervoor gekozen deze optie erbij te kopen. Hierdoor 4 sterren i.p.v 5.

Top service

Nadat wij bij een ander bedrijf niet geholpen werden op aanraden van mijn zus naar de KeukenKampioen gegaan. Een halve dag later was onze droomkeuken getekend, bij elkaar gezocht. En ook nog in ons budget! Toen mijn man aan de kleur begon te twijfelen kwam Kevin bij ons langs ( er was een lockdown) met voorbeelden. Sinds dinsdag staat de keuken en wij zijn er verliefd op! Het is nog mooier uitgevallen dan wij dachten!

Fijne winkel goed geholpen

Verkoper heeft duidelijk verstand van zaken en heeft ons bruikbare advies en meegegeven.

Vriendelijk en uitstekend geholpen

Wij zijn wederom fantastisch geholpen door Stacy Pouw. Goed mee gedacht in onze situatie. Uitstekende communicatie en altijd snel met antwoorden op vragen die wij per telefoon of e-mail stelden.

Klantvriendelijk en hulpzaam

Heel hulpzaam en goed naar je wensen luisteren

Super!

Super geholpen, niets te gek en ook binnen de prijs die we zijn overeen gekomen.

Onze droomkeuken staat er eindelijk !

Nadat we een lange tijd hebben moeten wachten tot onze woning werd opgeleverd is onze keuken vakkundig gemonteerd. Speciale dank aan de service/ planning afdeling omdat ik meerdere keren de plaatsing van de keuken heb moeten uitstellen omdat ons huis steeds niet werd opgeleverd. Top ! Dank voor het meedenken. Kom kijken!

Vanaf verkoop, top verkoper! T/m plaatsing oplevering, ondanks kras in nieuwe blad, ook dit goed en snel opgepakt en opgelost, helemaal super geregeld.

Onze beste aankopen van 2021

Mijn ervaring bij kkp is uitstekend. Goede service en super mooie keukens. Iets aan de dure kant, maar een goede investering. Geen moment spijt. Als we toch een andere idee hadden is onze verkoper altijd bereikbaar geweest en dacht met ons mee.

Prettige samenwerking

De communicatie verliep vlot, duidelijk en prettig.

Keuken is volledig naar 'aangepaste' wens geleverd

Zeer tevreden over de nieuwe keuken. Aardig wat tijd in de voorbereiding gestoken samen met de verkoper in de winkel. Er wordt ook echt de tijd voor je genomen. Bestelde apparatuur bleek niet allemaal leverbaar. Er werd direct contact opgenomen en een (goed) voorstel tot aanpassing gedaan. Een paar hobbeltjes waar keukenkampioen zelf weinig aan kan doen, maar wel door keukenkampioen werd opgelost.

Geweldig!!!

Super goede service, vriendelijke monteurs. Klachten worden goed opgelost. Als ik ooit weer een nieuwe keuken moet aanschaffen dan zeker bij De Keukenkampioen.

Top service ervaren.

Ik ben door Stacy geholpen in de vestiging Almere. Hij heeft ons geholpen met onze eerste keuken. Er werd goed met ons meegedacht en samen hebben wij een geweldige keuken samengesteld. Stacy is zelf bij ons langsgekomen om de keuken op te meten en na installatie klopt alles op de mm. Tijdens het installeren kwamen wij erachter dat de spoelbak een stukje beschadigd was. De nieuwe komt er met 2 weken aan. Kortom : hele goed ervaring ik kan KeukenKampioen aan een ieder adviseren en in het speciaal vestiging Almere

komen op tijd en hun afspraken na

Ik wordt altijd prettig geholpen. Dit is al de 4e keuken bij de keukenkampioen en ik heb nooit spijt gekregen van het kiezen voor de keukenkampioen.

gewoon erg goed geholpen door de verkoper

Het was een ware ontluikende ervaring voor ons. We zijn super goed geholpen.

ik zal vrieden en familie als een keuken gaan kopen dan zal ik ze naar jullie toe sturen maar ik heb wel een klein dingentje dat staat op de eeste vraag

Zeer prettig en vakkundig geadviseerd

Erg blij met het resultaat van de door mijzelf geplaatste keukenopstelling. Ook de kleine fout in uitvoering is nu naar tevredenheid opgelost

Vriendelijke verkoper met vernieuwende ideeën

Ondanks de corona-tijd hebben wij een erg leuk en goed adviesgesprek gehad met de adviseur van Keukenkampioen. Kevin was erg vriendelijk en liep 'virtueel' vele rondjes met ons door de vestiging om ons alles te laten zien en te vergelijken. Het leuke was dat hij ook vernieuwende ideeën had welke onze keuken nog mooier heeft gemaakt dan we zelf voor ogen hadden. Kevin was ook deskundig en heeft ons goed kunnen adviseren over materiaalkeuze en apparatuur.

Top geregeld ook na 15 jaar de keuken te hebben gekocht

Na 15 jaar precies weten welke keuken we hadden gekocht en direct weten welke onderdelen we nodig hadden en snel een antwoord op de kosten. De serves monteur heeft alles keurig opgelost zonder afval of rommel achter te laten. Top gedaan Thx

Professioneel en deskundig advies.

Goede ervaringen.

Zoals je verwacht

Keuken keurig geleverd. Geen beschadigingen. Ontzettend blij met de keuken. Echt prachtig. Ook de monteur zeer proffessioneel. In zijn 1tje een hele keuken gemonteerd in 1 dag. Een aantal leiding werk lag niet goed. Dit heeft de monteur zelf nog aangepast.

van eerste contact tot en met oplevering zeer goed geholpen en begeleid.

Vanaf het eerste contact met de verkoper hebben wij het gevoel gehad dat deze onze wensen begreep. Hij kon een vertaal slag maken van onze wensen in de uit eindelijke keuken. Bij twijfel belde hij voor overleg. De klanten service hield ons goed op de hoogte van de levering en de wijze waarop dit gebeurde etc. Bij installatie werd er door de 2 heren regelmatig overleg gepleegd hoe onze wensen verder vertaalt moesten worden. Alles werd minuscuul nagekeken voordat men het installeerde. ook een lolletje kon eraf wat het in de omgang erg prettig maakte. Ook hier weer werd er meegedacht met de wensen die wij hadden om zo de droom keuken als resultaat te hebben. Dus kort gezegd van begin tot eind is onze droom keuken er gekomen.

Ik heb alleen maar een zeer positieve ervaring

Zowel over de afspraak/bespreking in de showroom te Almere als de bezorging en de montage was ik zeer over te spreken.

Antennestraat 88

1322 AS Almere

Over Keuken Kampioen Almere

Ook in onze showroom in Almere heten we je van harte welkom. Kom langs en ontdek zelf welke keuken wij samen met en voor jou kunnen samenstellen. We bespreken samen jouw persoonlijke wensen en zetten deze samen om in een ontwerp op maat. Naast dat we jou graag de beste service bieden in onze showroom doen we dat ook graag bij de montage van uw keuken en bij onze klantenservice. We stellen het daarom ook zeer op prijs als je jouw ervaring met ons wilt delen en hierover een review plaatst. We zien jouw recensie graag tegemoet.

Over Keuken Kampioen

Keuken Kampioen is de nummer 1 van Nederland en dat ben je niet zomaar. Met 50 showrooms is er altijd een Keuken Kampioen bij jou in de buurt. Bij Keuken Kampioen ontwerpen én produceren wij alle keukens zelf. Doordat alle keukens in onze eigen fabriek worden gemaakt en door onze eigen monteurs worden geplaatst, bespaar je kosten en ben je verzekerd van de beste kwaliteit voor een goede prijs. Ook voor A-merk keukenapparatuur tegen de laagste internetprijs kun je bij Keuken Kampioen terecht. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten 100% tevreden zijn en geven daarom 5 jaar volledige fabrieksgarantie en levenslange service op elke nieuwe keuken.