Laden reviews...
7 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Vanaf het begin was het team vriendelijk en betrokken. Het proces werd helder uitgelegd en we werden bij elke stap meegenomen. We voelden ons gesteund bij het ontwerpen en kiezen van de keuken, en de coördinatie tijdens levering en montage verliep vlot. De ervaring heeft ons vertrouwen gegeven in Brugman en in het uiteindelijke resultaat.
Alle materialen zijn tijdig geleverd en van goede kwaliteit. De aannemer is op tijd gestart. Werkt netjes en vakkundig en komt met goede oplossingen. Resultaat is zoals gewenst. Kleine uitvoeringsdetails, zoals hoogte van de vloer hadden vooraf beter besproken kunnen worden.
3 September 2026
W.
Jonkm
Beste meneer/mevrouw,
Dank je voor deze feedback, je punt van kritiek gaan wij graag intern bespreken. Geniet lekker van je nieuwe badkamer!
Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers
Werden vriendelijk ontvangen en voorbereidingen en plaatsing was zee netjes.
4 May 2026
Anna
Biddinghuizen
Beste Anna,
Tevreden over het hele traject, dat is altijd fijn om te horen. Dank voor de mooie waardering.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Wij zijn zeer uitgebreid en deskundig geholpen door Ellen. Zij nam de tijd en nam ons helemaal mee in het proces. Wij zijn tot nu toe erg tevreden en zien met spanning uit naar het moment dat onze keuken geplaatst gaat worden
29 March 2026
Fam. De Lange
Kampen
Beste Familie De Lange,
Met de juiste hulp van mijn collega een mooie keuken uit de collectie van Brugman gekocht, dat horen wij graag. Dank voor de positieve waardering.
20 February 2026
Alberts
Apeldoorn
Beste heer, mevrouw Alberts,
Dank je wel voor deze korte maar krachtige en positieve beoordeling!
Twan Dekker - Brugman Keukens & Badkamers
Vanaf het eerste bezoek met persoonlijke aandacht, zeer gastvrij en vooral professioneel ondersteund bij het ontwerpen en kopen van een nieuwe keuken. Vanzelfsprekend moet het nu allemaal nog waargemaakt worden in de levering en montage. Meer dan 20 jaar geleden hebben we daar positieve ervaringen mee bij Brugman in Zwolle.
30 December 2025
Wim
Beste Wim,
Dat zijn hele mooie complimenten voor onze hulp en ons advies bij het samenstellen van jullie nieuwe keuken, dank je wel hiervoor. En we gaan er voor zorgen dat de levering en montage op het zelfde niveau verlopen!
Twan Dekker - Brugman Keukens & Badkamers
Brugman personeel denkt met je mee. Alles wordt dubbel gecheckt en als er iets fout gaat wordt het netjes opgelost. Onze bestaande vaatwasser paste niet, interne fout bij brugman, type nr verkeerd doorgegeven, waardoor huidige vaatwasser niet paste. Nu krijgen we een nieuwe tegen een reeele bijbetaling.
3 December 2025
Richard
Kampen
Beste Richard,
Dat horen wij natuurlijk heel graag! Dank je voor de mooie complimenten en beoordeling.
Koen Klaver - Brugman Keukens & Badkamers
Ik heb ongeveer vijf jaar aangehikt tegen de beslissing om überhaupt naar een nieuwe keuken te gaan kijken, want dat vond ik allemaal erg spannend. Ik zit vier hoog zonder lift, in een wat oud appartement waar ook nog e.e.a. aan aanpassingen gedaan moesten worden voordat de keuken erin zou kunnen. Vanaf moment één ben ik goed geholpen, zowel in de winkel tijdens de gesprekken - met ruim tijd én zelfgebakken cake - als met de meerwerkmonteur en de uiteindelijke montage. Er werd telkens goed meegedacht, kleine uitdagingen in planning of montage direct opgelost. Als je, net als ik, neiging hebt tot stress en paniek raad ik je ten zeerste aan om bij Brugman te gaan kijken. Zij kunnen je van a tot z helpen en ontzorgen waar nodig.
6 November 2025
Annemiek
Beste Annemiek,
Wat een prachtig en waardevol compliment! We begrijpen volkomen dat de drempel hoog was, zeker met een appartement op vier hoog zonder lift en de nodige aanpassingen vooraf. Het is onze missie om juist in zo'n traject volledig te ontzorgen.
Super dat we telkens goed hebben meegedacht en uitdagingen in planning en montage direct hebben kunnen oplossen.
Je aanbeveling is goud waard! Geniet intens van je nieuwe keuken. Bedankt voor het vertrouwen en deze geweldige feedback!
Nicole Dijkstra - Brugman Keukens & Badkamers
niets op dringends, alle tijd en de voor en nadelen van bepaalde keuzes worden rustig besproken
9 August 2025
piet
Beste Piet,
Bedankt voor de positieve beoordeling!
Wat fijn dat jouw winkelervaring zo positief was.
Koen Klaver - Brugman Keukens & Badkamers
Het proces van het uitzoeken, samenstellen, leveren en plaatsen van onze keuken is door Brugman uiterst zorgvuldig uitgevoerd. Niets wordt aan het toeval overgelaten en het resultaat is er dan ook naar. Perfect! Wij hebben het contact met Brugman als zeer prettig ervaren, vriendelijk, meedenkend en informatief. Precies wat je nodig hebt, want zo vaak zoek je niet een nieuwe keuken uit.
21 April 2025
Gerd
Emmen
Beste Gerd,
Tevreden over het hele proces, dat horen wij natuurlijk heel graag. Dank je voor de vele complimenten en heel veel kookplezier met jouw Brugman keuken.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Klantvriendelijk en behulpzaam Marco maar ook alle andere collega’s
15 April 2025
laurens
Heerde
Beste Laurens,
Dat is ook wat je van al mijn collega's van Brugman mag en kan verwachten. Dank je voor de waardering.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Goed geholpen, paar kleine dingetjes die verkeerd op tekening stonden, zelf opgelost maar verder dikke prima
29 March 2025
Dirk
Swiferbant
Beste Dirk,
Over het geheel gezien alles goed en een dikke prima, heel fijn om dat te horen, dank je wel hiervoor!
Twan Dekker - Brugman Keukens & Badkamers
Te beginnen een warm en klantvriendelijk welkom. Samen met jullie deskundige adviseur, zijn we tot onze mooie keuken gekomen en goede service. Vanwege onze goede ervaring met onze vorige keuken van Brugman, heeft ons besloten om hier weer naar terug te gaan. Met vriendelijke groet, Kees en Dineke
24 March 2025
Kees van der Klocht
HASSELT
Beste Kees,
Dat je weer terug bent gekomen naar ons voor een 2de Brugman keuken doet ons enorm goed. Dank je wel voor de geweldige review en het vertrouwen, wij waarderen dit enorm.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Met toch wel zenuwen ivm best wel slechte recensies van brugman kan ik nu niks anders dan concluderen dat wij alleen maar lof hebben. Het contact, monteren de chauffeurs. Top.
2 March 2025
Joyce
IJsselmuiden
Beste Joyce,
Hartelijk dank voor de lof die je ons geeft. Het is goed om te lezen dat je zo tevreden bent over het hele traject.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Niet de goedkoopste, maar wel kwaliteit zowel keuken als badkamer , besteld . Top personeel .
19 February 2025
J.koers
Lemelerveld
Beste meneer, mevrouw Koers,
Dankjewel voor je mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Ik wil je veel plezier wensen met je nieuwe badkamer en keuken.
Nicole Dijkstra - Brugman Keukens & Badkamers
Geweldig geholpen, meegedacht en advies gekregen , al onze wensen samengevoegd in een mooie 3d samenvatting ,zodat je direct het idee heb zoals het er uit komt te zien, zowel keuken als badkamer. Top!!!!
3 January 2025
Fam Koers
Lemelerveld
Beste Familie Koers,
Hartelijk dank voor het delen van jullie ervaring betreft de aankoop van een keuken en badkamer. Dank jullie voor de Top review en beoordeling.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Tevreden met de levering. Nu de plaatsing nog. We zijn benieuwd.
18 August 2024
Norma
Beste Norma,
Dit horen wij graag. Uiteraard gaan wij zorgen dat het vervolgtraject ook naar wens verloopt.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Werd correct geholpen en uit zichzelf zei de verkoper: ik ga kijken of ik nog iets aan de prijs kan doen. En dat lukte. Grote korting gekregen zonder 1 opmerking van mij in die richting. Super !
15 June 2024
Margot
Beste Margot,
Wat fijn om te horen dat alles naar wens is geweest! Bedankt voor het delen van je ervaring.
Babs de Jong - Brugman Keukens & Badkamers
Ik had gehoopt dat ik zeker wel 10 jaar van onze keuken kom genieten, maar vanaf dag 1 is het ellende. De gene die ons een keuken verkocht stond normaliter op de badkamer afdeling. Je wordt na het tekenen van het ontwerp onder druk gezet met een prijs aanbieding en je moet binnen een uur beslissen anders vervalt de (achteraf dure) aanbieding. Vervolgens had ik gekozen voor knoppen op de frontjes. De keuken werd geleverd met overal 2 gaten in de frontjes voor handvatten van 16 cm. Ik baalde hiervan, maar de frontjes werden niet meer terug genomen. Daarvoor in de plaats mocht ik handgrepen uitkiezen. Nu 3 jaar later is al het zwarte verf al afgebladderd. De kookkraan verliest steeds onderdelen. Er zat al schade vanaf het begin aan het blad. Er is hoogte verschil tussen eiland en aanrecht. Het werd gemonteerd door huisjesmelker en schoonvader die met pensioen was die heel veel keukens hadden afgenomen en zelf hadden geïnstalleerd, dus brugman huurde hen in. Ovens pasten niet gelijk. Daar heeft de monteur zelf mee geknutseld en geplakt. Er zitten al meerdere beschadigingen in het blad terwijl we de keuken normaal gebruiken en er niet op staan te dansen oid. Je ziet al vale plekken op het blad waar regelmatig gewerkt wordt (uiteraard met snijplank, afwasrek e.d.) Het stootbord is al 2x aangepast, maar blijft zo nu en dan spontaan omvallen En zo kan ik nog wel doorgaan. De kwaliteit is echt prut! De service is minimaal. Ik baal er echt zo ontzettend van. Wat voel ik mij belazerd! Meer als 15000 euro verspild. Je hebt een betere keuken van de IKEA voor de helft van de prijs!
Beveelt niet aan
10 June 2024
Eva Buis
Steenwijk
Beste mevrouw Buis,
Het spijt ons dat u niet tevreden bent met uw keuken. Op de door u opgegeven mailadres kan ik een order vinden maar helaas kan ik hier niet alle meldingen, die u in uw review aangeeft, terugvinden. Ik zal uw review intern doorsturen en een van mijn collega's vragen om u hierover deze week te benaderen.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Marco is eerlijk en oprecht. Ben goed geholpen. Nu nog plaatsten dan ben ik helemaal blij.
22 May 2024
Ida
Epe
Beste Ida,
Wij gaan zorgen dat je straks lekker kunt gaan genieten van je nieuwe badkamer, leuk dat wij deze voor je mogen verzorgen! Dank je voor het delen van je positieve ervaring.
Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers
Goed advies, meedenken met oplossingen voor de indeling van de badkamers, veel keus in materialen. Vriendelijke medewerkers. Goede communicatie.
24 April 2024
Helma van den Berg
Elburg
Beste Helma,
Wat een mooie complimenten geef je ons, dank je wel namens het hele Brugman team.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Bij de aankoop van de badkamer werden wij op een fijne, plezierige en deskundige wijze geholpen.
7 April 2024
F.W. van Nimwegen
ZWOLLE
Beste heer/mevrouw Van Nimwegen,
Het doet ons goed dat je zo tevreden bent over het aankoopproces van jouw Brugman badkamer. Dank je voor de positieve woorden en beoordeling.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Er werd goed geluisterd naar onze wensen: zonder dat we het zelf beseften was onze droomkeuken een moderne! Zeer tevreden met de aankoop
21 March 2024
Rob
Zelhem
Beste Rob,
Wat fijn dat je straks lekker kunt genieten van je nieuwe keuken, wij wensen je heel veel kook plezier toe!
Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers
de aanschaf en besprekingen over de badkamer waren zeer goed en uiterst gezellig
7 March 2024
albert
kampen
Beste Albert,
Heel erg fijn om deze ervaringen van jouw te horen. Bij Brugman staan we graag, met een grote glimlach voor je klaar!
Twan Dekker - Brugman Keukens & Badkamers
Fijne ervaring. Er werd voldoende tijd genomen om alles uit te kiezen. Goed meegedacht en een mooi ontwerp gemaakt.
16 January 2024
E.
De Wijk
Beste heer/mevrouw,
Dank u voor het delen van jouw ervaring die je bij Brugman hebt opgedaan. Fijn dat je naar tevredenheid bent geadviseerd.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Dennis Burgman en zijn collega Rob Vitters hebben ons vanuit de vestiging in Zwolle voortreffelijk geholpen voor respectievelijk de aankoop en het ontwerp van onze nieuwe keuken en badkamer. Vanuit hun ruime ervaring kwamen ze snel tot een mooi en betaalbaar ontwerp waarvan we de komende jaren veel plezier gaan beleven.
14 November 2023
Steef van Leeuwen
Nijverdal
Beste Steef,
Hartelijk dank voor de mooie review die je over ons hebt geschreven.
Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over het advies van mijn collega's.
Dat wordt straks heerlijk genieten van een keuken en badkamer van Brugman.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Met het uitgebreide assortiment van Brugman Zwolle vindt je altijd dé keuken of badkamer die bij jouw past! Laat je inspireren door onze adviseurs met een vrijblijvend keuken- of badkamerontwerp op maat. Bij Brugman Purmerend helpen we jou graag van A tot Z. Mocht je een vraag of klacht hebben na jouw aankoop dan helpen we je graag bij Brugman klantenservice.
Wij waarderen het als je een review plaatst om jouw ervaring te delen. Jouw ervaring zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen houden.
George Stephensonstraat 4
8013 NK Zwolle