Teleurstellend

De installatie van onze badkamer van 24.000 euro door Brugman Zaandam is op een grote teleurstelling uitgelopen. Bij ons eerste bezoek gaven we duidelijk aan alle leveringen en werkzaamheden in één hand te willen ‘zodat we ook één aanspreekpunt hebben’. Dat zou geen enkel probleem zijn. De verkoopadviseur: ,,De werkzaamheden worden uitgevoerd een zeer betrouwbare aannemer”. Op de keuze voor deze firma hadden we geen enkele invloed. De eerste forse barst in het vertrouwen ontstond vrij snel. Reden om op 27 januari 2022 contact op te nemen eerdergenoemde verkoopadviseur. Zij zou ‘er bouwbegeleiding door Brugman op zetten’. Helaas hebben we daar nimmer iets van gemerkt. Pas bij de oplevering op 10 februari verscheen een medewerker van Brugman. Voor de lange opsomming van de gebreken ontbreekt hier helaas de ruimte. Samengevat: gewenste hoogtes klopten niet, blijvende cementvlekken op het parket in hal en logeerkamer, beschadigd en niet vlak tegelwerk, slordig kitwerk soms in de verkeerde kleur, zeer bobbelig stucwerk, enz. Het installatiebedrijf deed ons het volgende voorstel: - Of we komen de volledige badkamer herstellen. - Of we bieden een financiële compensatie van 2000 euro, maar zullen dan volledig afzien van de herstelpunten. Omdat we inmiddels alle vertrouwen in de installateur hadden verloren, wilden we zijn medewerkers niet meer over de vloer hebben en accepteerden we zijn compensatie. Die dekt de schade helaas bij lange na niet. Door ons is meteen aangegeven dat Brugman voor het restant aansprakelijk zou worden gesteld. Immers: - Brugman heeft het werk uitbesteed aan een volstrekt incapabele partij. - Brugman heeft verzuimd bouwbegeleiding in te schakelen. - Brugman bleek slechts bereid tot een enkele relatief kleine aanpassingen door eigen monteurs. Het blijft voor ons een raadsel waarom Brugman zich niet meer inspant voor een klant die uiteindelijk € 22.000 uitgeeft aan een badkamer met te veel gebreken. Zelfs verontschuldigingen zijn nimmer aangeboden.

Blij met de aankoop van onze keuken bij Brugman Zaandam

Een schitterende keuken uitgezocht. Met de hulp van Frank Ettema van Brugman Zaandam is het gelukt om een mooie passende keuken met alles erop en eraan aan te schaffen. Na een bezoek aan de zaak is Frank daarna thuis geweest om de boel op te meten. Daarna een afspraak gemaakt om bij Brugman de tekening door te nemen, dit alles in een ongedwongen sfeer. En dat was juist fijn. We willen Frank en zijn team bedanken voor het meedenken in de aanschaf van onze keuken. Wij zijn blij, heel blij!!!

Hele fijne service achteraf

Na 4 jaar ging het pop-up sluitmechanisme van onze wasbak stuk. Bruggeman service gemaild met de vraag waar ik een nieuwe kon krijgen. Als antwoord kreek ik het onderdeel thuisbezorgd. Heel fijn.

Uitstekende keukenplanning, levering en klantenservice.

Ik ben onder de indruk van Brugman in elke fase van hun service. De verkoopster zei dat zodra de overeenkomst getekend was, alles op de afgesproken datum zou gebeuren, en dat gebeurde ook. Dit was belangrijk voor mij omdat mijn verhuizing pas kon plaatsvinden nadat de keuken was geïnstalleerd en het hele verkoop-/aankoopschema ervan afhankelijk was. De informatie over de levering en installatie was uitstekend, evenals de controle na de installatie. Sterk aanbevolen.

zeer goede uitleg met een grote kennis van zaken

Voorlopig zeer goed met bestellen en uitleg. levering zal moeten blijken

Prettig, geduldig en accuraat

Goededag, Wij hebben het proces met Chanel de Vriend en in een later stadium Alex Corbeij als erg prettig ervaren. Door wat veranderingen in de plannen (en planning) heeft de doorloop wat langer geduurd dan gebruikelijk. We zijn uiteindelijk erg tevreden. m v groet, Eduard Derijcke

Ik zou brugman iedereen aanraden. Ze zagen met monteren al dat er ergens een stukje mist en dat er een kleine beschadiging zit in het blad. Dit komen ze binnenkort nog fixen, dit ging allemaal vanzelf en werd door het bedrijf meteen opgepakt en ingepland. Heel blij met de keuken en het goede contact en de goede informatie die ze gaven van te voren.

Duidelijke uitleg van de mogelijkheden in combinatie met ons budget.

Correcte ontvangst, goed advies/uitleg ten opzichte van onze wensen en budget Diverse keuze mogelijkheden in zowel opstel mogelijkheden als apparatuur. Duidelijke tekening van zowel plattegronden als aanzichten en aansluiten van de diverse leidingen. Kort om een uitstekend advies.

Keurig

Netjes geholpen goed meegedacht bezorging mijn complimenten neergezet waar ik wilde samen gekeken of alles in orde was

prima service

Makkelijk een goede afspraak kunnen maken met het gewenste resultaat

Klantvriendelijk en meedenkend

Staan open om mee te denken en toekomstgericht. Duidelijke communiceren en goed bereikbaar.

Goede communicatie

Nette levering en goed communicatie!

Goede adviezen, prima kwaliteit, uitstekende realisatie.

De badkamer die wij door Brugman Zaandam geheel hebben laten renoveren is in alle opzichten geslaagd te noemen door de deskundige adviezen die wij kregen, de keurige afwikkeling, de grote vakbekwaamheid van de installateurs en de tegelzetter en tenslotte de nauwkeurige en reële facturering.

Wij hebben een nieuwe keuken aangeschaft bij Brugman Zaandam en zijn daar uitstekend geholpen. Het advies was zeer goed. Ook de verzorging tijdens ons bezoek was prima. Wij bevelen deze showroom zeker aan bij volgende klanten.

Prettig geholpen

Snel en duidelijk geholpen

Klantgerichtheid en Klantvriendelijkheid zijn ver te zoeken bij foutieve levering en plaatsing

Ik zou niemand aanraden om ooit een Brugman Keuken aan te schaffen. Op 28 September 2021 is mijn keuken geleverd. Na 7 maanden(!) en ontzettend veel frustratie, nog steeds niet afgemaakt. Als ze eenmaal je geld hebben, in mijn geval ongeveer € 18.000, moet je constant achter ze aanzitten om de te herstellen gebreken af te maken. Ga dus niet met ze in zee, mensen! In de showroom lijkt het leuk en kan van alles. In 1e instantie gekozen achterplaat niet meer leverbaar. Daarna omdat er geen keus was andere achterplaat gekozen. Deze tot 3 x toe foutief gemonteerd of hadden foutieve delen mee. Hopelijk komt het nu 5 mei 2022 wel goed. Klantgerichtheid en klantvriendelijkheid is ver te zoeken.

Prima geholpen

Kwaliteit douchewand is prima, en een zeer meedenkende monteur

Ruime keuze, goede voorlichting

Bij een andere keukenleverancier werden wij verrast met een lange levertijd. Daarom naar Brugman keukens. Zoals gezegd was er een ruime keus en kregen we goede informatie om een beslissing te nemen. Hier werden wij verrast met een veel kortere levertijd. De keuken is nu 3 jaar tot volle tevredenheid in gebruik.

Erg Prettig

Prettige verkoper, niet opdringerig en met kennis van zaken

Uitstekend geholpen

Ik was op zoek naar een onderdeel van de douchekraan. De dame aan de telefoon was bijzonder hulpvaardig zorgde dat wij weer snel lekker konden douchen.

Klantgericht advies

Ze denken na en ondersteunen bij je keuzes.

Betrokken

Wij zijn super fijn geholpen door Patrick met het 'ontwerpen' van onze nieuwe keuken. Begeleiding en informatie voorziening was goed mede door zijn ervaringen wat echt hielp met de juiste keuzes te maken. Patrick nogmaals bedankt voor de fijne service We zijn super blij met het eind resultaat.

werd goed geluisterd wat ik als eis had.

Alles na tevredenheid afgehandeld

Doen wat beloofd wordt!

Van interesse, tot aankoop, tot levering en montage zijn wij heel tevreden. Alle afspraken zijn op tijd nagekomen en wij zijn erg goed behandeld en geïnformeerd! Top keuken!

Klant vriendelijke winkel

Heel goed geholpen door de verkoper, is ook iemand die "mee denkt " met de klant

Pieter Ghijsenlaan 20

1506 PV Zaandam

Over Brugman Keukens & Badkamers Zaandam

Met het uitgebreide assortiment van Brugman Zaandam vindt je altijd dé keuken of badkamer die bij jouw past! Laat je inspireren door onze adviseurs met een vrijblijvend keuken- of badkamerontwerp op maat. Bij Brugman Purmerend helpen we jou graag van A tot Z. Mocht je een vraag of klacht hebben na jouw aankoop dan helpen we je graag bij Brugman klantenservice. Wij waarderen het als je een review plaatst om jouw ervaring te delen. Jouw ervaring zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen houden.

Over Brugman Keukens & Badkamers

Sinds 1971 is Brugman een vertrouwd adres voor keukens, badkamers en tegels. Met 35 winkels door heel Nederland vind je altijd een Brugman winkel bij jou in de buurt. Wij adviseren en inspireren je met ons brede assortiment en de laatste trends. Onze adviseurs denken met je mee en geven praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Ook toe aan een Brugman? Er zijn in die 50 jaar al zoveel keukens en badkamers gerealiseerd dat er inmiddels in elke straat wel een Brugman staat… en dat is niet voor niets! Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of tegels? Dan ben je bij Brugman aan het juiste adres. Wij helpen je van A tot Z.