Wij gingen met een zeer goed gevoel de winkel uit..!

De ontvangst was gewoon lekker informeel waar ik van hou. Daarna volgde een gesprek over onze wensen en nou hadden wij een schaaltekening bij ons en onze verkoopadviseur begon direct te tekenen en te passen. Steeds weer een rondje lopen, past dit bad wel bij het toilet etc….rekening houden met de klant dus. Kortom, voor ons was het een mooie zondag en wij gingen met een goed gevoel de winkel uit.

heel goed en prettig geholpen

geen haast ,ontspannend alles uit kunnen leggen en uit kunnen zoeken . goed advies gegeven

Perfect geholpen door dhr J. v/d Wardt. Zeer vriendelijk. Inlevend vermogen en tot in detail alles uitgewerkt. En komt afspraken na.

Zeer professionele begeleiding

Verkoper trok zeer veel tijd voor ons uit om de juiste keuzes te maken en kwam ook met goede advieze. Enige opmerking is dat de offerte de prijs per eenheid zou moeten vermelden en niet alleen de totaalprijs.

Top advies, montage en kwaliteit!

Meedenken in oplossingen, een prima montage en een uitmuntende kwaliteit !

Prima en snelle service via garantieregeling

Er ontbrak een dopje in onze Hans Grohemengkraan. Binnen vier werkdagen werd een nieuw afdekdopje bezorgd.

Uitstekende service

Dit is de tweede keer dat ik de klantenservice heb moeten bellen en beide keren was een prettige ervaring. Je wordt goed geholpen en vriendelijk te woord gestaan. Ik ben ook zeer te spreken over de monteur die bij ons thuis kwam. Een vriendelijke man die ook nog eens met ons meedacht.

Van droom tot werkelijkheid

Vanaf het moment dat we in gesprek kwamen met de verkoper t/m de installatie via de aannemer is alles naar goedkeuren uitgevoerd. Telefonisch werden we steeds op de hoogte gesteld van ontwikkelingen alsook na installatie of het geleverde naar wens was. We hebben dit als erg klantvriendelijk ervaren. De pech om gekozen te hebben voor materialen (natuurstenen panelen, bad, douchewand) die door omstandigheden (boot Suez kanaal) niet tijdig geleverd konden worden, is op kosten van Brugman alsnog op het juiste moment geplaatst. We hebben onze PVC vloer door Brugman laten aanleggen alsook de badkamer, wc beneden en keuken.

Goede ervaring, mooie keuken

Verkoper Jaimy bij Brugman Utrecht is een vriendelijke verkoper die goed aanvoelt wat je wil. Geen gladde verkooppraatjes. Hij is goed bereikbaar voor vragen en adviezen. Ik beveel Jaimy aan. Mijn keuken is precies naar wens en prachtig geworden.

Uitmuntend

We zijn zeer positief verrast door de zeer vriendelijke jongedame in uw filiaal in Utrecht en werden vervolgens doorverwezen naar dhr Jaimy van de Wardt. Zeer vakkundig en met enige flair werd ons een keuken en badkamer verkocht. We gingen met een zeer tevreden gevoel huiswaarts. Het geduld en de kennis zijn uniek in deze hectische tijd. Het werd ons beslist niet opgedrongen en al onze wensen werden gerespecteerd.

Uitmuntend

Mijn vrouw en ik werden zeer vriendelijk ontvangen in Utrecht. We hadden een afspraak gemaakt met dhr.J van de Wardt. Hij nam werkelijk alle tijd om ons te doen besluiten om zowel een keuken en een badkamer aan te schaffen. Alle opties doorgenomen en hij luisterde aandachtig en maakte een mooie uitwerking van hoe het gaat worden. Kortom, zeer aanbevelingswaardig.

Topkwaliteit voor goede prijs

Doordacht ontwerp waardoor een droomkeuken mogelijk wordt

Alles uiterst correct in een prettige sfeer

Fijne manager, vriendelijk, niet opdringerig weet waar hij over praat

redelijk goed

Nette keuken en badkamer meubels geleverd. Wat tegen valt is de gigantisch rest afval wat achter blijft na plaatsing keuken en wat de klant zelf op moet ruimen. De afhandeling van klacht en het niet op tijd leveren van mijn combimagnetron duurt erg lang.

netjes ontvangen

keuken werden we netjes en vlot ontvangen door een vriendelijke jonge man die het goed aanvoelde en helaas misschien iets te goed getraind was want had het budget aan gegeven ver er boven werd niet over de prijs onderhandeld maar op apparatuur en deurtjes vond ik jammer want je wil de keuken zoals je hem uitzoekt.

Deskundig en veel tijd genomen voor advies

Top! plezierig gesprek

Super goede ervaring met Brugman keukens

Onze keuken is door Brugman geleverd en gemonteerd. Is super mooi geworden. Erg vakkundige en vriendelijke monteurs die overal een oplossing voor hebben en meedenken. Ook werken ze heel netjes. Alles is bovenverwachting. Wij zouden Brugman zeker aanbevelen.

Echt positief

Professional

Zeer behulpzaam en vriendelijk kundig

Erg behulpzaam en vriendelijk service gekregen.

Goed geregeld, kwaliteit!

Een kwaliteits levering en installatie. Ook de service is goed geregeld er is nog een traject wat ervoor zorgt dat er goed vertrouwen is.

snel en nette afwerking en montage

snel en nette afwerking en montage

Prachtig

Goede service en een prachtige badkamer

De uitvoering is naar volle tevredenheid uitgevoerd

Zeer Positief. Wij hadden van der Grift techniek. Deze mensen zijn zeer kundig en hebben ons naar volle tevredenheid geholpen met onze droombadkamer en toilet te realiseren. Zeer vriendelijk en ook werkten ze zeer schoon. Hun timing was ook werkelijk perfect.

Fantastische sfeer en klantvriendelijkheid

Nadat we een afspraak hadden ingepland werden we zeer welkom geheten door een zeer vriendelijke dame. Daarna werden we doorgestuurd naar dhr.J v/d Wardt. Fantastisch geholpen. Zeer vakkundig. En klantvriendelijk. En inlevingsvermogen van hoe we onze badkamer wensen. Prachtige indeling gemaakt. En wat ik echt een verademing vond was de tijd die hij voor je neemt. Passen, meten, vergelijken van materialen. In deze hectische tijd vond ik het een verademing. En wat ik ook merkte: de onderlinge sfeer in Utrecht is perfect. Het was gezellig. Echt top.

Professionele aanpak vraag klant

Wij zijn heel kundig en snel geholpen door de service afdeling.

Hollantlaan 14

3526 AM Utrecht

Over Brugman Keukens & Badkamers Utrecht

Met het uitgebreide assortiment van Brugman Utrecht vindt je altijd dé keuken of badkamer die bij jouw past! Laat je inspireren door onze adviseurs met een vrijblijvend keuken- of badkamerontwerp op maat. Bij Brugman Purmerend helpen we jou graag van A tot Z. Mocht je een vraag of klacht hebben na jouw aankoop dan helpen we je graag bij Brugman klantenservice. Wij waarderen het als je een review plaatst om jouw ervaring te delen. Jouw ervaring zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen houden.

Over Brugman Keukens & Badkamers

Sinds 1971 is Brugman een vertrouwd adres voor keukens, badkamers en tegels. Met 35 winkels door heel Nederland vind je altijd een Brugman winkel bij jou in de buurt. Wij adviseren en inspireren je met ons brede assortiment en de laatste trends. Onze adviseurs denken met je mee en geven praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Ook toe aan een Brugman? Er zijn in die 50 jaar al zoveel keukens en badkamers gerealiseerd dat er inmiddels in elke straat wel een Brugman staat… en dat is niet voor niets! Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of tegels? Dan ben je bij Brugman aan het juiste adres. Wij helpen je van A tot Z.