Tevreden over montage, communicatie en service.

Hoewel een nieuwe badkamer een duur project is, heb ik er geen spijt van dat ik dit bij Brugman heb laten doen. Goede service, vriendelijke en heldere communicatie en goede montage.

Uitstekend voorzien van de juiste informatie en dito offerte.

Geholpen door Theo, heeft veel ervaring op het gebied van badkamers. Wat wij wilde werd door Theo omgezet in een tekening met als eindresultaat een offerte en uiteindelijk een goedkeuring van ons. Geen haast en alle tijd voor zelfs de kleinste details.

Ze denken goed mee en komen ook met alternatieven.

Prima geholpen

kwaliteit in product, service en levering; prijsstelling kan veel transparanter.

Alles goed gelopen met duidelijke informatie, begeleiding in de keuze en goede kwaliteit producten. De prijsstelling van de verschillende onderdelen en daarmee het totaal blijft een toverdoos. Hoeveel korting je ook krijgt, je houdt er geen goed gevoel aan over. Had ik eigenlijk nog meer korting moeten bedingen? Betaal ik te veel? Dat hoor ik ook steeds in de kennissenkring.

Fijne gesprekken, luisterend oor en goede adviezen

Tijdens de coronatijd zijn veel dingen niet mogelijk maar Brugman stuurde een deskundige medewerker naar ons huis om uitleg te geven en ons van goede adviezen te voorzien. Zaken die wij als kopers niet weten, zien etc werden door de verkoper uitstekend uitgelegd en gemotiveerd. Al met al een fijne manier van zaken doen!

Nette service, helaas was de keuken niet in een keer geleverd.

Service goed! Bezorging goed! Netjes geplaatst! Helaas 2 deurtjes niet geleverd, worden wel nageleverd.

Uitstekend geholpen en mooie prijs gekregen

We wisten nog niet hoe we onze badkamer precies wilden inrichten. Hierbij werd geholpen door de ervaring van de verkoper die een mooie schets voor ons gemaakt heeft. We gingen niet alles bij Brugman afnemen dus het zou nooit een super grote deal worden, maar daar heeft de service absoluut niet onder geleden. We hadden een krappe leveringstijd dus de verkoper heeft een paar keer met de leverancier gebeld om dat goed te regelen. Daar bovenop hebben we ook nog een mooie prijs gekregen. Helemaal tevreden dus!

Betrokken medewerkers

Prettige service en betrokken medewerkers

erg tevreden

van sloop tot plaatsen alles prima in orde

Service, duidelijkheid en tijd voor de klant staat hier centraal.

Denkt actief mee in wensen, ondernemerschap.

- zet in op de relatie - snel en meedenkend - ondanks moeilijke omstandigheden (corona) toch denken in oplossingen

topbedrijf

Netjes geholpen met datgene wat we wilde hebben op tijd geleverd dus afspraak netjes nagekomen chapo

mijn ervaring met brugman is goed

duidelijke afspraken

Van het eerste gesprek tot en met de oplevering alles prima geregeld en verzorgd!

De renovatie van ons sanitair (twee toiletten en een badkamer) is in alle opzichten zeer goed verlopen. Zowel het bespreken van de mogelijkheden als het uitkiezen van alle producten/materialen was prettig. Met de uitvoering van alles hebben wij enorm geboft met de aannemer (Ronald Grootenboers). Nooit eerder verliep een verbouwing bij ons zó vlekkeloos en met het eindresultaat zijn wij super blij en meer dan tevreden!

Ringbaan-Zuid 378

5022 GA Tilburg

Over Brugman Keukens & Badkamers Tilburg

Bij Brugman Tilburg vind je naast keukens in alle stijlen, ook een uitgebreid assortiment badkamers en tegels. Wij denken met je mee en even je praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Bij Brugman staat service hoog in het vaandel en we helpen jou graag. Of je nu een vraag, wens of een klacht hebt. Om iedereen van de beste service te voorzien stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring wilt delen en een recensie plaatst.

Over Brugman Keukens & Badkamers

Sinds 1971 is Brugman een vertrouwd adres voor keukens, badkamers en tegels. Met 35 winkels door heel Nederland vind je altijd een Brugman winkel bij jou in de buurt. Wij adviseren en inspireren je met ons brede assortiment en de laatste trends. Onze adviseurs denken met je mee en geven praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Ook toe aan een Brugman? Er zijn in die 50 jaar al zoveel keukens en badkamers gerealiseerd dat er inmiddels in elke straat wel een Brugman staat… en dat is niet voor niets! Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of tegels? Dan ben je bij Brugman aan het juiste adres. Wij helpen je van A tot Z.