4 sterren

Het was goede uitleg wat aan te schaffen. We vonden het jammer dat de afmetingen van de vloertegels en wandtegels niet klopten op de tekening i.v.m. de voegen die aan zouden sluiten. We moesten een nieuwe berekening maken om het goed passend te krijgen.

Prima klanbediening

Alles is prima verlopen. Verkoper was prima en ook de monteur was zeer kundig en beleefd. Zijn wel 2 kastdeurtjes beschadigd maar heb er alle vertrouwen in dat dit keurig wordt opgelost. Communicatie verliep ook prima.

Goed gesprek, maar snel beslissen

We hebben een prettig gesprek gehad en het ontwerp was dan ook snel gemaakt. Daarna met de verkoper door de showroom om alle onderdelen te zien en te kiezen. Echter moet je wel meteen beslissen of je tot aankoop overgaat. Het is fijn om zo’n gesprek te laten bezinken, alvorens je handtekening te zetten. Het gaat tenslotte wel om een aankoop die de komende 20/25 jaar meegaat.

Een perfect bedrijf en een adviseur die van toeten en blazen weet

Wij zijn door Kevin perfect geholpen en is zeker een aanrader voor iedereen die een keuken koopt.

Geweldig en snel geholpen

Mail gestuurd en de volgende werkdag een reactie met de oplossing en uitgebreide uitleg hoe te vervangen.

Genieten

Brugman badkamers Tilburg een erg fijne zaak met veel modelbadkamers voor een uitstekende keuze geholpen door een zeer goed adviseur die meedenkt. Dank je wel Theo

ben blij met mijn nieuwe keuken

Heel goed geholpen door de verkoper. De oude keuken is netjes gedemonteerd . De monteur Har heeft super werk geleverd hij is een topper. de keuken staat er strak in. min punt: slechte ervaring met hoofdkantoor ivm. beoordeling plaatsen keuken. Heeft veel stress opgeleverd.

Snelle reactietijd, nette servicemonteur

Goede, snelle reactie vanuit de klantenservice. Nette servicemonteur, heeft het werk wat bij ons moest gebeuren keurig gedaan en de ruimte ook weer netjes achtergelaten.

Levering is dik in orde.

De levering is dik in orde. Wat ik echter wel mis is een beschrijving van de installatie. Om het badkamermeubel te kunnen monteren aan de muur moeten de lades tijdelijk worden verwijderd. Kunt u mij vertellen hoe de lades er uit moeten? Het betreft: 2 1 ST A2OK24514600900 Onderkast A2 vlak GL 2xla uitsp:2 140x45x60 09-denver eiken Met vriendelijke groet,

Op tijd en complete levering

Als ik dan toch een punt van verbetering mag doorgeven. Alle verpakkingsmaterialen hebben wij zelf moeten afvoeren. Dit was veel last minute geregel voor ons. Ik denk dat het belangrijk is om dit bij de aankoop van de keuken goed te melden en tegen een meerprijs eventueel de afvoer van de verpakkingsmaterialen te organiseren. Ook het tijdig doorgeven van het aansluiten van de keuken. Dat dit niet op dezelfde dag van montage was. Dat heeft mij weer een extra vrije dag van werk gekost.

Zeer goed en kundig geholpen.

Zeer goed geholpen door Theo en zeker niet opdringerig maar zeer kundig en heeft alle tijd en goed advies voor je.

klantvriendelijk en meedenkend

Prettige ervaring en de verkoper weet er veel van. Heeft ons perfect geholpen.

helder

vanaf het bezoek aan de showroom (de aankoop) tot en met de installatie van de badkamer loopt alles tot nu toe volgens plan. Ook het contact met een toegewezen contactpersoon geeft vertrouwen dat alles goed volgens afspraak verloopt (tot nu toe)

Zeer klantvriendelijk en de tijd nemend voor als onze vragen en wensen.

Door de benadering van de verkoper was onze slagingskans groot wat resulteerde in een keuken aankoop..

ik ben prima geholpen!

mmmmmmm

Super geregeld

Probleem aangegeven, medewerker wist gelijk wat ik bedoelde. Alles werd gelijk geregeld. Monteur gestuurd en opgelost. Gewoon super geregeld. Complimenten!!

Vakbekwaam en zeer goede service

Vanaf de afspraak tot aan de levering is alles uitstekend geregeld.

Goede after markteting

Zoals Johan zei: je moet geen badkamer kopen bij een keukenboer

Wij kochten in mei een badkamer en keuken in Tilburg bij topverkoper Kevin van der Lee. We werden warm ontvangen en omdat we relatief wat tijdsdruk hadden bij de verbouwing hebben we alles snel geregeld en uitgekozen. Blij met onze keuzes en zoals deze topverkoper ons meermaals verzekerde zou het allemaal voor ons geregeld worden dat het op tijd bij ons zou zijn. Ga er even lekker voor zitten zou ik zeggen want daar gaan we. Levering toiletten: deze zou eerder komen want badkamer ging niet lukken. Afijn. We nemen genoegen met douchen op een andere locatie maar naar de wc kunnen met twee kleine kinderen is wel zo fijn. De levering van de toiletten komt bij ons aan en er worden letterlijk alleen toiletpotten geleverd. We bellen weet met onze topverkoper. Die denkt dat toiletten alleen bestaan uit potten. Lekker bezig ;) Dus wij gaan gewoon op eigen kosten naar de camping want in een huis trekken zonder toilet is natuurlijk geen doen. Dan die keuken. Prachtig ontwerp gemaakt. Als je een man/vriendje zoekt die je als vrouw overal gelijk in geeft dan moet je vooral bij Kevin zijn maar voor je keuken zou ik hem niet aanraden. De keuken werd namelijk in juni geleverd en gemonteerd. Voor 80% af want de monteur had er geen zin in, miste materiaal en was het niet eens met het ontwerp. Prima. Bellen met de klantenservice kosten me welgeteld 3 uur. Om uiteindelijk geholpen te worden met een simpele. "Sorry we kunnen niets doen ivm de cyberaanval". En waar is Kevin? Die is op vakantie. Pas na een officiële klacht en ingebreke stelling komt de Brugman weer in actie. Stuurt een monteur langs maar die kan niets. In november is er weer een plekje voor ons en komen ze met twee man de keuken afmaken. De keuken waar we inmiddels een graftakke hekel aan hebben gekregen en liever bewerk met een sloopkogel. Wat een teleurstellende klote service was dit. Een half jaar gedoe om zo iets simpels en hetgeen wat jullie dagelijks doen. Schandalig. PS van de klantenservice nooit meer gehoord.

Duidelijk en professioneel

Heldere toelichting, goed geluisterd en praktische adviezen.

Na een tip kwamen wij bij Brugman in Tilburg terecht voor de vernieuwing van ons toilet en later onze badkamer. We zijn daar super geholpen door Johan de Jong. Zijn geduld, tijd , ideeën en de geweldige 3d tekeningen die hij had gemaakt gaven voor ons de doorslag voor onze aankoop.

Prettig en kundig ervaren

We hadden Kevin als verkoper. Hij was erg vriendelijk en sociaal! Hij nam netjes de tijd voor ons en adviseerde erg goed in wat wel de moeite waard is en wat niet. Ook had hij snel door wat onze smaken waren, zodat hij dingen die we niet besproken hadden goed zelf inschatten. Kortom een goede verkoper die goed kijkt naar je wensen en hier goed werk van maakt!

Goed geholpen en goed advies gekregen

Alles goed geregeld en top keuken afgeleverd en geplaatst. Vriendelijk personeel.

Zeer positief

Behulpzaam, goed bereikbaar voor advies en ondersteuning. Mooie productvorring

Van verkoop tot levering gewoon top!

Een erg fijne ervaring in de winkel met de verkoper, welke mee denkt, creatief is en ons heeft verrast met de lay-out van onze kleine badkamer met schuin dak. Dankzij hem hebben we nu een inloop douche, wc, bad, dubbele wasbak én nog steeds veel ruimte om te bewegen, en dat in een badkamer van 2,6m bij 2m. De planners hebben rekening gehouden met onze gewenste lever dag en we zijn goed op de hoogte gehouden van de datum en tijd. De manen welke de badkamer kwamen leveren waren erg vriendelijk en hebben alles op de 1e verdieping neergezet. Helaas was de spiegel een klein beetje beschadigd maar deze werd zonder enige twijfel mee terug genomen en wordt binnen 1,5 week een nieuwe geleverd. We zijn nu druk bezig om de badkamer op te bouwen, maar kunnen niet wachten om onze droom badkamer te kunnen gaan gebruiken! Van ons krijgen jullie een dikke 10!

Ringbaan-Zuid 378

5022 GA Tilburg

Over Brugman Keukens & Badkamers Tilburg

Bij Brugman Tilburg vind je naast keukens in alle stijlen, ook een uitgebreid assortiment badkamers en tegels. Wij denken met je mee en even je praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Bij Brugman staat service hoog in het vaandel en we helpen jou graag. Of je nu een vraag, wens of een klacht hebt. Om iedereen van de beste service te voorzien stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring wilt delen en een recensie plaatst.

Over Brugman Keukens & Badkamers

Sinds 1971 is Brugman een vertrouwd adres voor keukens, badkamers en tegels. Met 35 winkels door heel Nederland vind je altijd een Brugman winkel bij jou in de buurt. Wij adviseren en inspireren je met ons brede assortiment en de laatste trends. Onze adviseurs denken met je mee en geven praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Ook toe aan een Brugman? Er zijn in die 50 jaar al zoveel keukens en badkamers gerealiseerd dat er inmiddels in elke straat wel een Brugman staat… en dat is niet voor niets! Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of tegels? Dan ben je bij Brugman aan het juiste adres. Wij helpen je van A tot Z.