Zeer goed advies

Zeer goed geholpen, niets is teveel gevraagd. Alles wordt goed uitgelegd en indien nodig wordt het gedemonstreerd. Tevens de ontvangst en de telefonische behandeling van de gastvrouw is zeer vriendelijk. Daar kunnen ze bij de buren nog heel veel van leren.

Wij zijn meer dan prima geholpen door de heer Esmond Kuster.

Ik vind het jammer dat jullie mij dwingen om een recensie te schrijven. Ik denk dat bovenstaande voldoende is.

kwaliteit in alles

We zijn al in 1998, 2007 en nu bij Brugman geweest het is de moeite wat meer uit te geven en kwaliteit te kopen goed advies, mooie winkel, heerlijke koffie en hapjes, geen druk

Erg tegenvallend

Dit gaat enkel over de advisering/verkoop en nazorg/controle van Brugman. Vanaf het begin van de montage/sloop is er ineens niets meer mogelijk voor jou als klant. Men is slechts bezig zoveel mogelijk zijn eigen straatje schoon te vegen of te houden. Controles op de werkzaamheden worden uitsluitend uitgelegd ten eigen faveure. Mening van jou als klant doet er niet meer toe en wordt niet genoemd in verslagen laat staan op gereageerd. Hangtoilet kon ineens niet meer waardoor ik met spoed een staand toilet moest regelen buiten Brugman (die toen eerstvolgende vier dagen gesloten was en weinig op voorraad had) om geen week of weken extra zonder badkamer te zitten. Kast kon niet op beoogde plaats en men liet mij zitten met een niet werkende radiator. Schade aan muur naast liggende slaapkamer a € 1200,- was voor eigen rekening (ook al staken de stenen van die muur door de stuclaag heen) De kreet "Wij zijn pas tevreden als u dat bent" blijkt een sprookje. Na het laatste telefoontje van hun kant is er ineens een Kwaliteits Controle Rapport met daarin de mededeling dat alles 100% tot tevredenheid is uitgevoerd. Ja voor Brugman wel. Je kan beter naar je kleine plaatselijke badkamer winkel gaan dan alles uit handen geven aan Brugman. Mooie verkooppraatjes daar blijft het bij. Het montagebedrijf treft verder geen blaam daar die hun best doen om nog iets van de nachtmerrie te maken zodat er uiteindelijk nog een fatsoenlijke badkamer tevoorschijn komt. Dat is niet de verdienste van Brugman. Heb er echt spijt van in de te gladde verkooppraatjes (alles kon en niets was onder voorbehoud) van de volgens hemzelf beste verkoper van Brugman getrapt te zijn.

We hebben onze droom keuken gevonden

Lieke heeft ons uitstekend geholpen, we zaten nog met een paar vragen, en heeft ze naderhand nog een keer goed uitgelegd. Nu wachten tot het zover is, zelf aangegeven dat het bijna een jaar duurt. Maar we hebben alvast iets leuks om naar uit te kijken

Heel goed

Overzichtelijke locatie en vriendelijk personeel

Super ervaring. Alles netjes geleverd en aangesloten

Alles netjes afgeleverd en aangesloten

Top service

Droomkeuken gerealiseerd door Lieke Moerenhout binnen ons budget. Als de plaatsing van de keuken ook zo gaat, is alles perfect.

goede service en ik werd met al mijn vragen geholpen

ik werd geholpen met ontwerp en elke obstakel geholpen en zo gekeken wat mijn beste optie is de prijs is duur maar dat krijg je ook als je kwaliteit koopt

Positief

Over het materiaal + en de hulp van Lieke in Roosendaal was zeer goed bij de keuze van de materialen. Gesprek en uitleg kon niet beter. Vriendelijk en behulpzaam 100% Groeten Fonny

Klantvriendelijk, meedenkend en goed contact!

Onze keuken is net geplaatst. Heel blij met de manier waarop we geholpen zijn. De bezorging en montage was snel en top! Super tevreden dus!

Super support

Super support

Wat een warm welkom en fijn ontvangst bij Brugman Roosendaal. Wij hadden een afspraak met adviseur Lieke voor onze badkamer verbouwing. Eerst kreeg we de ruimte om zelf even rond te kijken en inspiratie op te doen waarna wij ontzetten goed geholpen werden door Lieke. Ze had een goed luisterend oor naar onze wensen en gaf ons ruim de tijd om alle opties te bekijken, bespreken en een juiste een mooie beslissing te kunnen nemen voor onze badkamer. Lieke heeft ons op een hele spontane en aangename manier het ene en ander uitgelegd/geadviseerd en daardoor konden wij ook sneller de beslissing nemen om ons aankoop hier te doen. Het is zeker de moeite waard om Brugman Roosendaal te bezoeken en uw keuze hier te maken. Na een goede aantal uurtjes, lekkere appelflap, worstenbroodje, koffie en frisdrank en niet te vergeten de aangename gesprek/advies/aanbevelingen met/van Lieke zijn wij met een scherpe prijs, goed gevoel en blije gezichten de deur uit gelopen. Zeg het voort!  * Brugman van harte gefeliciteerd met 50 jaar bestaan!!! *

Fijne zaak

Zowel de verkoop als levering en montage, geweldig team, vriendelijk en zeer kundig, als er een vraag was of een probleempje ontstond, fantastisch opgelost. Een dikke 10 voor dit team.

Een keuken uitzoeken en een prettige gezellige sfeer

We zijn heel leuk geholpen door Lieke Moerenhout bij het uitzoeken van onze nieuwe keuken In de coronatijd als enige stel op de afdeling keukens Genoeg tijd en aandacht dus Gezellige sfeer We bevelen Brugman keukens zeker aan bij onze familie en vrienden

Zeer vriendelijk personeel en zeer beleefd

Tot hiertoe 100% tevreden

Men heeft ons zeer goed begeleid bij het aankopen van onze badkamer, verkopers hebben zeer veel kennis van zaken en hebben ons ook hun ideeën laten horen wat wij zeer interessant vonden (en wat ons ook geholpen heeft).Mensen zijn heel vriendelijk en correct.Alles word in goede banen geleid van aankoop tot levering.Wij zijn zeer tevreden.

Alles goed verlopen

ik heb er een goed gevoel bij. En ben blij dat ik de keus heb gemaakt

super service

mijn ervaring met brugman is deze keer super geweest we hebben veel tegenslag gehad maar alles is snel en adequaat opgelost

Hartstikke goede service

Fijn geholpen door Arko. Hij deed er alles aan om het ons naar ons zin te maken.

Prima.

Vlotte verkoopster. Een beetje drammerig.

Super tevreden klant erbij in België

correcte afspraken, mooie afwerking prijs kwaliteit.

Goed behandeld ,vriendelijke verkoper denkt mee

Goed advies gehad

Rucphensebaan 1

4706 PH Roosendaal

Over Brugman Keukens & Badkamers Roosendaal

Bij Brugman Roosendaal vind je naast keukens in alle stijlen, ook een uitgebreid assortiment badkamers en tegels. Wij denken met je mee en even je praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Bij Brugman staat service hoog in het vaandel en we helpen jou graag. Of je nu een vraag, wens of een klacht hebt. Om iedereen van de beste service te voorzien stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring wilt delen en een recensie plaatst.

Over Brugman Keukens & Badkamers

Sinds 1971 is Brugman een vertrouwd adres voor keukens, badkamers en tegels. Met 35 winkels door heel Nederland vind je altijd een Brugman winkel bij jou in de buurt. Wij adviseren en inspireren je met ons brede assortiment en de laatste trends. Onze adviseurs denken met je mee en geven praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Ook toe aan een Brugman? Er zijn in die 50 jaar al zoveel keukens en badkamers gerealiseerd dat er inmiddels in elke straat wel een Brugman staat… en dat is niet voor niets! Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of tegels? Dan ben je bij Brugman aan het juiste adres. Wij helpen je van A tot Z.