Heeft een totaal van 106 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Positief sentiment91%
Klanten prijzen consequent vriendelijk personeel, deskundig advies en een professionele installatie. Ze melden dat er veel aandacht is voor details en een heldere planning. De service bevat persoonlijke begeleiding en telefonisch/mailcontact. De totale ervaring wordt als positief beoordeeld.
Sterke punten
Vriendelijk en behulpzaam personeel
Deskundig advies en meedenken
Installatie op tijd en heldere communicatie
Gebaseerd op 7 reviews
Netjes geholpen bij het ontwerp van de nieuwe badkamrer
Men nam uitgebreid de tijd om samen een mooi ontwerp te maken.
23 June 2026
Johan
Steenbergen
Beste Johan,
Wat fijn om te horen! We nemen altijd graag de tijd om samen tot het perfecte ontwerp te komen. Heel veel plezier met het eindresultaat!
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Zowel aankoop als montage perfect geregeld. Je wordt herkend als je in de winkel komt en men is altijd zeer behulpzaam. Montage keurig op tijd en snel uitgevoerd.
7 March 2026
Robbert-Jan Thepass
Beste Robert-Jan,
Tevreden over het gehele traject, dat is wat wij graag horen. Dank je voor de positieve feedback en mooie waardering,
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Vriendelijke, kundige mensen die graag met je meedenken!
We voelden ons sowieso heel welkom in de winkel, ontvangen met koffie en appelflap. Daarna zeer kundig te woord gestaan en 3D ontwerp gemaakt door Dennis. Hij gaf ook veel tips en tricks, dacht echt mee. We hadden 3 dagen later een afspraak en hebben de badkamer gekocht. Heel blij met de service en vriendelijkheid van het personeel!
3 January 2026
Melwin
Mijnsheerenland
Beste Melwin,
Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring en fijn dat de aankoop van jouw Brugman badkamer helemaal naar wens is verlopen.
Netjes
Gewoon netjes en volgens afspraak
31 December 2025
Ronald
Beste Ronald,
Gewoon netjes en volgens afspraak, zo doen we dat bij Brugman al mee dan 50 jaar. Bedankt voor jouw positieve review!
Twan Dekker - Brugman Keukens & Badkamers
Top ervaring zowel het verkoopgesprek met Ian en de bouw met Kevin.
We kwamen ons alleen maar even oriënteren, Ian maakte samen met ons zo'n mooie badkamer, geheel naar onze wens dat we hem gelijk hebben gekocht.
Het bouwproces was daarna ook compleet duidelijk. Maanden van tevoren wisten we wie op welke dag kwam, dat bleek ook zo te zijn. Kevin van Bouw en Bad heeft alles in een persoonlijk gesprek goed uitgelegd.
De installatie verliep heel vlot, in ruim een week de complete badkamer gesloopt en opgeleverd. Echt vakmensen!
19 November 2025
Rene Frinks
Beste Rene,
Top om te zien dat alles vanaf het advies tot en met de montage van jullie nieuwe badkamer helemaal naar wens en vlot is verlopen. Meer dat dat kunnen we ons niet wensen. Geniet lekker van jullie nieuwe badkamer en dank je wel voor het plaatsen van deze beoordeling!
Twan Dekker - Brugman Keukens & Badkamers
Geweldig goed te woord gestaan. Alle tijd gekregen. Niets was teveel! Hele fijne ervaring.
Advies op maat gekregen. Ook het vervolg na het bestellen was perfect. Voor de rest zie hierboven.
26 October 2025
Marie-Jose Schepers
Beste Marie-Jose,
Bedankt voor je fijne feedback! Wat leuk om te horen dat je tevreden bent met het advies en de verdere afhandeling. We wensen je veel plezier met je aankoop!
Heel fijn geholpen
Wij werden altijd vriendelijk verwelkomt en zijn deskundig geholpen.
28 July 2025
Nees
Beste Nees,
Dat is wat wij graag horen! Dank voor het delen van jouw ervaring.
Super!
We zijn geholpen door Kim. We zijn erg goed geholpen. Ze neemt de tijd voor je, denkt met je mee en je kan altijd contact op nemen via de mail/telefoon.
4 July 2025
Lotte
Beste Lotte,
Helemaal tevreden over het advies en communicatie met mijn collega Kim. Zij gaat dat zeker waarderen.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
fijn ontvangst en konden vrijblijvend rondkijken
Wij zijn geholpen door Lieke was erg fijn dacht goed met ons mee en nam alle tijd om ons te helpen een aanrader,.
3 March 2025
P.J Zundert
Beste heer Zundert,
Dat is wat wij graag horen. Dank voor het delen van jouw ervaring en de complimenten die je Lieke geeft.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Heel tevreden met mijn nieuwe badkamer
Ik was aangenaam verrast door de goede begleiding van Brugman van de planning tot de uitvoering van de badkamer. Natuurlijk verschijnen er altijd kleine probleemen tijdens zo een traject maar ik wordt altijd heel goed een vriendelijke geholpen. Heel blij met mijn keuze.
21 February 2025
Karin
Scherpenisse
Beste Karin,
Dat klinkt als een fijne ervaring! Kleine problemen zijn bijna onvermijdelijk bij zo'n groot project, maar het is geweldig om te horen dat je steeds goed en vriendelijk geholpen werd. Dat horen wij graag. Ik wil je vel plezier wensen met je nieuwe badkamer!
Kundig en meedenkend
Wij zijn door Kim geweldig begeleid, en ze heeft allles voor ons in het werk gesteld dat de levering week 31 plaats zou vinden en week 32 de montage zou starten.
We zijn heel goed op de hoogte gehouden over de levering en tijdblok.
De mannen die de levering hebben verzorgd vakmannen top
4 August 2024
Christa
Kapelle
Beste Christa,
Het doet ons goed dat je tevreden bent over de levering en communicatie hierover. Nu op naar een goede installatie zodat je straks heerlijk kunt genieten.
Heel goed geholpen
Vriendelijke gastvrouw, verkoper
We zijn prima geholpen met onze keukenwens
3 March 2024
Jac
Sint Willebrord
Betse Jac,
Gefeliciteerd met jouw nieuwe Brugman keuken! Fijn dat je zo tevreden bent over de ontvangst en advies van mijn collega's.
Teleustelling
We hebben een badkamer gekocht en geplaatst. Tot twee keer toe met een klacht naar Brugman Roosendaal terug geweest. Er werd niet op gereageerd met: Wat vervelend voor jullie dat….enz. We hadden meer empathisch vermogen verwacht. Jammer.
Beveelt niet aan
7 February 2024
Ad
Beste Ad,
Wat spijtig om te vernemen dat u niet geheel tevreden bent, dat is natuurlijk nooit onze intentie. Indien wij u nog ergens mee van dienst kunnen zijn kunt u altijd contact opnemen met onze afdeling klantenservice.
Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers
Wij zijn zeer prettig en kundig geholpen door John Visser.
John Visser is een prettige gesprekspartner en ook zeer kundig. Komt met goede tips en adviezen en zorgt ervoor dat je op een fijne manier tot de aankoop van in dit geval een badkamer over kunt gaan.
21 January 2024
Gunther
Breda
Beste Gunther,
Gefeliciteerd met jouw nieuwe badkamer en fijn dat je hiervoor naar Brugman bent gekomen. Dank je voor de waardering en mooie review.
Prima geregeld.
Op tijd via de mail ingelicht wat en wanneer iets zou gebeuren.
11 December 2023
Winnie
Beste Winnie,
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent, daar doen we het allemaal voor.
goed bedrijf
goed advies en zakelijke insteek precies wat wij wilde vriendelijk en goede service
16 November 2023
Huibert Groeneveld
Sommelsdijk
Beste meneer Groeneveld,
Wat fijn dat we je zo goed en geheel naar wen van dienst konden en mochten zijn. Dank je voor het delen van je positieve ervaring.
Goede en deskundige service
Wij kwamen ons eigenlijk alleen maar oriënteren, maar er is al een mooi ontwerp van onze nieuwe badkamer gemaakt.
Zijn erg goed geholpen door Lieke, zij dacht heel goed mee en luisterde goed naar onze wensen.
15 November 2023
Harry
Dinteloord
Beste Harry,
Wat leuk dat mijn collega direct een ontwerp voor je mocht maken! Fijn dat we je zo goed van dienst kon en mocht zijn.
Ervaren monteur.
Ervaren monteur die goed weet waar hij over praat en veel verstand van keukens.
14 November 2023
Kevin
Sint Willebrord
Beste Kevin,
Zo fijn om te vernemen dat je tevreden bent over onze monteur. Hij gaat jouw complimenten zeker waarderen, dank je wel.
Fantastisch
Van begin tot eind een prettig traject. Goed geholpen in Roosendaal door Jon Vissers, vriendelijke keuken-inmeter, behulpzame aflevering, fantastische monteurs, een keuken die in één keer perfect is zonder maar 1 foutje of beschadiging, simpelweg top!
Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken
29 September 2023
tom
Beste Tom,
Dank u wel voor uw prachtige beoordeling! Wat ontzettend fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het gehele proces. Ik wil u veel kookplezier toewensen met uw prachtige keuken!
Vriendelijk
Meedenken en behulpzaam
17 September 2023
Fons
Beste Fons,
Dit is altijd goed om te horen! Dank je wel voor de waardering.
klantvriendelijke deskundige adviezen
ruim de tijd genomen om onze wensen in kaart te brengen
15 September 2023
Albert
Beste Albert,
Fijn dat wij aan jouw wensen konden voldoen. Dank je voor de waardering die je ons geeft.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
een zeer goede communicatie gedurende het gehele proces van bezichtigen tot uitvoering.
Zeer behulpzaam en mee denkend in alle opzichten.
een zeer goede service.
25 August 2023
johan deelen
Nispen
Beste heer Deelen,
Zeer goede service, daar doen wij het natuurlijk voor!
Margo de Bakker - Brugman Keukens & Badkamers
Prima advies en erg behulpzaam.
31 July 2023
Mark
Steenbergen
Beste Mark,
Hartelijk dank voor de top beoordeling en uw complimenten.
Gewoon goed
Brugman Roosendaal denkt mee. De communicatie en service gaan vlot en helder.
10 February 2023
Sander Groot
Beste heer Groot,
Tevreden over de communocate en verleende service, dit is altijd goed om te vernemen. Dank u voor de mooie waardering.
Zeer slechte service
In de winkel zelf werden we goed geholpen; een enthousiaste medewerker ontving ons, waarna we met een verkoper het plan en de tekeningen hadden gemaakt. Ten opzichte van de andere Badkamers was deze bij Brugman 5000! euro duurder, maar we besloten het te doen vanwege de (zo vertelde ze ons) goede service en kwaliteit van producten. Daar zou het verschil in prijs vandaan komen.
Na het bezoek aan de winkel (en de mooie maar niet complete producten) en het voltooien van de betaling, zijn we echt enorm teleurgesteld!
Lange levertijden (daar zullen ze vast niet de enige in zijn:)), maar ook incomplete leveringen, leveringen die niet kloppen met de factuur, tegels die volledig verkeerd berekend zijn, van het kastje naar de muur gestuurd worden en daarbij ook geen enkel begrip van de mensen die we aan de lijn kregen.
We hebben mooie producten ontvangen, maar raden Brugman zeker niet aan.
Beveelt niet aan
23 November 2022
Anne
Willemstad
Beste Anne,
Wat ontzettend spijtig om te vernemen dat u niet geheel tevreden bent, dat is natuurlijk nooit onze intentie. Indien gewenst ontvangen wij graag uw (order) gegevens zodat we contact met u op kunnen nemen.
Review overzicht
Positief sentiment91%
Heeft een totaal van 106 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Over Brugman Keukens & Badkamers Roosendaal
Bij Brugman Roosendaal vind je naast keukens in alle stijlen, ook een uitgebreid assortiment badkamers en tegels. Wij denken met je mee en even je praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Bij Brugman staat service hoog in het vaandel en we helpen jou graag. Of je nu een vraag, wens of een klacht hebt. Om iedereen van de beste service te voorzien stellen wij het zeer op prijs als je jouw ervaring wilt delen en een recensie plaatst.