Vreselijk

Koop je een ontzettend dure keuken, wordt hij geplaatst, en vervolgens mankeert er van alles aan. 31 mei geplaatst. - de oven is inmiddels al 2 keer stuk geweest, monteur kan pas 7 september - montage van front van de vaatwasser is ook erg moeilijk, sluit niet goed en is scheef gemonteerd -stelletje chagrijnige monteurs die de boel komen monteren, geen goed visite kaartje voor brugman. Klantenservice stuurt je doodleuk door naar de leverancier van de apparaten terwijl zij de retailer zijn. Ze schijnen niets op te willen lossen. Vandaar deze recensie. Koop alsjeblieft ergens anders je keuken. Zodra je het geld hebt overgemaakt, trekt brugman zich ineens terug met service verlenen.

perfecte uitvoering door Firma Jas en deskundig advies door TIm van Brugman Purmerend

Perfecte uitvoering door Firma Jas en deskundig advies door TIm van Brugman Purmerend

Heldere communicatie

Buitengewoon prettig, niet opdringerig, keuzes werden deskundig voorzien van de voors en tegens, transparante communicatie, uitstekende prijs/kwaliteit.

Goed met matige overdracht van Tim (Purmerend)

Goed met matige overdracht van Tim (Purmerend)

Fijne service

Wordt meegedacht en wanneer je tegen problemen aanloopt, komen zij met fijne en verschillende oplossingen.

Fener BV - aannemer - Prettige lui, die hard werken en vakkundig zijn, communicatie kan beter.

Aannemer Fener B.V.: De montage op zich ging goed en heeft een mooi resultaat, ik moest er wel vaak bijblijven omdat vele werkers niet de nederlandse taal goed machtig waren en dus ook wel eens verkeerd begrepen en/of uitvoerden. Met de eigenaar en de vader daarvan was wel goed te communiceren en de vader heeft dan ook de badkamer en wc geplaatst nadat de sloopwerkzaamheden gebeurd waren. Met de vader (een vakkundig man dus) heb ik gaande weg ook nog goed kunnen overleggen en aanpassen als dat naar zijn idee beter stond of technisch niet of moeilijker uitvoerbaar was of dat wij het toch iets anders wilden. Dus resumé, de badkamer en wc hebben een mooi en goed resultaat opgeleverd. Ze waren trouwens netjes en goed opgeruimd elke dag bezig. Eigenaar en de vader van de eigenaar zijn fijne vriendelijke mensen en fijn in de omgang. Brugman Purmerend: Verkoper bij Brugman Purmerend was nadat we getekend hadden vaak wat kortaf of kwam over dat hij nog maar weinig tijd voor ons had. Al was dat wellicht niet de bedoeling van hem. Brugman hoofdkantoor/opleverteam: De aftersale/begeleiding vanuit Hoofdkantoor Brugman door het opleverteam was geweldig goed, snel en accuraat handelend en vriendelijk.

Vanaf koop tot levering thuis zeer goede service.

Correcte afhandeling van alles, Prettige ervaring met de verkoopadviseur en het afleveren van de goederen door de chauffeurs/medewerkers. Keurig op tijd volgens afspraak en netjes aangeleverd.

Goed advies

Marion (Purmerend) neemt alle tijd en geeft goede adviezen. 4 jaar geleden onze badkamer bij haar besteld en nu de keuken. Denkt mee met de wensen en zijn zeer tevreden

Betrouwbaar

Verkoop en levering waren heel positief

Niks te klagen

Alles ging goed en snel..goede kwaliteit niks te klagen

Inderdaad van A tot Z geholpen

Fijn dat alles goed en vlot is verlopen. Er is goed meegedacht om onze mooie luxe badkamer te realiseren. Ga zo door !

Vakkundig en zeer klantvriendelijk

Tijdens het uitzoeken zijn we goed en vakkundig geadviseerd door Tim.

Veel tijd voor ons genomen en fijn contact

Tim Daems heeft veel tijd gestoken in het adviseren en samenstellen van onze keuken en badkamer. Het contact hebben wij als zeer prettig ervaren.

Prachtige badkamer, snel gedaan en goed afgewerkt

De montage van mijn nieuwe badkamer is zeer professioneel gedaan. De mannen waren zeer vriendelijk, discreet en netjes. Ze hebben perfect werk afgeleverd. Zij hebben duidelijk veel ervaring in het plaatsen van badkamers en helpen mee om dilemma's uit de weg te ruimen. (BV waar moet gestuit en waar moet het betegeld) Daarnaast is alles is goed overleg gedaan. Ik ben heel blij met mijn nieuwe badkamer.

Prima geholpen

Positief

prima keuken afgeleverd

Van bestellen tot en met de montage zeer tevreden. Klein puntje, er moet nog wat na geleverd worden ( energiezuiltjes ) wegens verkeerde afmeting.

Einsteinstraat 4

1446 VE Purmerend

Over Brugman Keukens & Badkamers Purmerend

Met het uitgebreide assortiment van Brugman Purmerend vindt je altijd dé keuken of badkamer die bij jouw past! Laat je inspireren door onze adviseurs met een vrijblijvend keuken- of badkamerontwerp op maat. Bij Brugman Purmerend helpen we jou graag van A tot Z. Mocht je een vraag of klacht hebben na jouw aankoop dan helpen we je graag bij Brugman klantenservice. Wij waarderen het als je een review plaatst om jouw ervaring te delen. Jouw ervaring zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen houden.

Over Brugman Keukens & Badkamers

Sinds 1971 is Brugman een vertrouwd adres voor keukens, badkamers en tegels. Met 35 winkels door heel Nederland vind je altijd een Brugman winkel bij jou in de buurt. Wij adviseren en inspireren je met ons brede assortiment en de laatste trends. Onze adviseurs denken met je mee en geven praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Ook toe aan een Brugman? Er zijn in die 50 jaar al zoveel keukens en badkamers gerealiseerd dat er inmiddels in elke straat wel een Brugman staat… en dat is niet voor niets! Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of tegels? Dan ben je bij Brugman aan het juiste adres. Wij helpen je van A tot Z.