Lekker genieten van een badkamer bij Brugman.

Wij zijn zeer tevreden met hoe de installateur, de stukadoor, de tegelzetter en de kitter hun werk hebben gedaan. Vakmensen! Hiernaast ook allen nog heel klantvriendelijk. We hebben er een mooie badkamer en toilet aan over gehouden, waar we ontzettend van genieten!

Van ontwerp tot eindresultaat perfect gedaan.

Het eerste contact met de verkoper verliep zeer prettig. Het ontwerp dat daaruit voortkwam werd in overleg met de aannemer nog iets op details aangepast. Ondanks een klein foutje bij de installatie dat perfect door zowel de aannemer als Brugman werd opgelost zijn wij zeer tevreden met onze nieuwe badkamer.

Geweldig resultaat

De begeleiding tijdens het werk aan de badkamer is top geweest .zijn zeer blij met het resultaat.

Bezorging ook top

Vakkundig geholpen

Er is ruim de tijd genomen bij het uitzoeken van een badkamer. Totaal naar onze wensen een tekening gemaakt onder het genot van koffie met appelflap en saucijzenbroodjes. We kunnen niet wachten op week 12 van 2024

Goed geholpen, meedenken, de tijd nemen

Wij zijn goed geholpen en hebben nu een mooie badkamer. Ook de montage verliep soepel en werd uitgevoerd door beleefde en vriendelijke vakmensen.

perfect geregeld allemaal

alles zoals afgesproken, en duidelijke afspraken

perfect

netjes alles geregeld

Goede service mooi spul

Onze 2 de badkamer van brugman dus ga er vanuit dat het goed is

Uitstekende service

Na plaatsing van de nieuwe keuken bleken er na 3 maanden dingen niet in orde (kraan kapot + front vaatwasser liep aan). Er werd meteen een nieuwe kraan besteld en een poosje later gemonteerd. En het probleem met het front van de vaatwasser: de monteur is net zo lang bezig geweest om het op te lossen, bijna 3 uur. En dat voor slechts 3mm verschil tussen koelkast en vaatwasser. Meer dan uitstekende service!

Goede service en vriendelijke mensen

Kranen die het binnen de garantietijd niet meer doen worden zonder probleem gerepareerd.

Professioneel

Vooral het meedenken viel al vanaf de eerste ontmoeting op. Niet de passieve "de klant is koning"-mentaliteit, maar een meer actieve "dit kan nog beter"-instelling werd door de verkopers tentoongespreid. Hierbij werd het geduld door hun verheven als doel en iedere concessie op het oorspronkelijke plan tot op de bodem met ons besproken. Het resultaat is een bijna futuristisch strakke keuken met hier en daar speelse en oogstrelende details, waar we dagelijks met volle tevredenheid van genieten.

Marion heeft ons super geholpen om alles uit te zoeken. en boob heeft de plaatsing ook met veel zorg gedaan

Er brak iets, bellen en afspraak binnen no time. Supervriendelijke monteur die alles opgelosd heeft. Top

Vriendelijk, verstand van zaken en goed advies

Super geholpen met onze badkamer. Vriendelijke mensen die je een eerlijk advies geven over wat en wel en niet te doen.

In 1 woord geweldig

Goed voorgelicht. Als er iets niet gaat wordt dat gelijk gecommuniceerd met het advies wat dan het beste te doen. Wij zijn er erg tevreden mee. Onze badkamer is een plaatje geworden.

Snel en goed geholpen!

Onze mengkraan van de douche werkte niet meer, wij konden dus niet douchen. Er is een monteur geweest die zonder extra kosten, zeg: ons geen nieuwe kraan heeft aangepraat, het ding heeft gerepareerd. Top!

Fijne dame (marion) die alles tot de puntjes heeft geregeld.

Marion is een top verkoper

Super veel geduld en heel goed advies

Uiteindelijk heel goed geholpen

Jammer dat het niet meteen duidelijk was dat wat het probleem was. Ik kreeg technische modellen toegestuurd die ingewikkeld waren. Op die manier moest ik tonen welke scharnier kapot was, terwijl ik toch een duidelijke foto had opgestuurd. Toen de monteur eenmaal kwam, ben ik super geholpen. Heel aardig en behulpzaam, goed op de afgesproken tijd.

Positief

Erg content met de keuken. Goed geholpen in de winkel, meedenkend ook diegenen die de keuken hebben gemonteerd. Het enige kritiekpunt was het administratieve deel maar dat kwam denk ik door nieuw personeel.

Mijn probleem goed verholpen.

De thermostaatkraan was defect. Er kwam geen warmwater meer uit. Dit is geen pretje als je heel lang moet wachten! De badkamer is twee jaar geleden geïnstalleerd, dus gelukkig nog garantie op de apparatuur. Brugman gebeld, die leverde een nieuwe thermostaatkraan en monteur voor montage. Alleen duurde dat wat lang(2 weken) voor die tijd had!(druk druk druk). Nu werkt alles weer goed !!

erg vriendelijk

we zijn zeer vriendelijk en goed geholpen in Purmerend.

Prettig gevoel door meedenkende adviseurs.

De adviseurs waren zeer bereidwillig om mee te denken en gaven ons een voldaan gevoel bij de aankoop van een keuken.

Einsteinstraat 4

1446 VE Purmerend

Over Brugman Keukens & Badkamers Purmerend

Met het uitgebreide assortiment van Brugman Purmerend vindt je altijd dé keuken of badkamer die bij jouw past! Laat je inspireren door onze adviseurs met een vrijblijvend keuken- of badkamerontwerp op maat. Bij Brugman Purmerend helpen we jou graag van A tot Z. Mocht je een vraag of klacht hebben na jouw aankoop dan helpen we je graag bij Brugman klantenservice. Wij waarderen het als je een review plaatst om jouw ervaring te delen. Jouw ervaring zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen houden.

Over Brugman Keukens & Badkamers

Sinds 1971 is Brugman een vertrouwd adres voor keukens, badkamers en tegels. Met 35 winkels door heel Nederland vind je altijd een Brugman winkel bij jou in de buurt. Wij adviseren en inspireren je met ons brede assortiment en de laatste trends. Onze adviseurs denken met je mee en geven praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Ook toe aan een Brugman? Er zijn in die 50 jaar al zoveel keukens en badkamers gerealiseerd dat er inmiddels in elke straat wel een Brugman staat… en dat is niet voor niets! Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of tegels? Dan ben je bij Brugman aan het juiste adres. Wij helpen je van A tot Z.