Laden reviews...
3 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Vriendelijke mensen die weten waar ze het over hebben.
11 September 2026
jacob piet huizenga
leeuwarden
Beste Jacob,
Dat horen we graag over de kennis en de service van onze collega's, hartelijk bedankt hiervoor!
Twan Dekker - Brugman Keukens & Badkamers
Het aankoop-traject is prima verlopen. Met een zeer deskundig adviseur dat ons prima hielp bij het oplossen van detail-vragen en ook prima meedacht met wat wij wensten.
12 May 2026
Jeroen
Beste Jeroen,
Hartelijk dank voor het delen van jouw ervaring. Wij stellen jouw waardering enorm op prijs.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Goede uitleg en prima 3 D presentatie Als deal eenmaal is gesloten moet je verder met service afdeling zaken oplossen Terwijl je met filiaal zaken doet Berekenen van hoeveelheid tegels is beetje vaag als je drie volle pakken overhoud is dat wel erg zonde en is er geen mogelijkheid van retour Terwijl verkoper berekening maakt incl snij verlies Erg jammer omdat tegels best kostbaar zijn Zou een nette oplossing voor moeten zijn Daar het een net nieuwe tegel is
12 September 2025
Cor
Goutum
Beste Cor,
Dank je wel voor jouw feedback. Mocht je nog vragen hebben betreft de tegels neem dan gerust contact op met jouw verkoopadviseur.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Tijdig gebeld dat de levering er aan kwam. Bezorgers behulpzaam en vriendelijk. Duidelijke uitleg.
27 June 2025
Linda
Burdaard
Beste Linda,
Helemaal tevreden over onze besorgers, dat gaan zij zeker waarderen.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Wij hebben een nieuwe keuken, badkamer en toilet aangeschaft voor een nieuwbouwhuis. De verkopers luisteren goed en uitvoerig naar de wensen, begeleiden keuzes goed. Het was geen probleem om extra tijd te nemen en nog een afspraak te maken. Prettig contact. Producten zijn mooi, in verschillende prijs ranges wat te krijgen. Geen ‘budget’ materialen, lijkt degelijk. Paar kleine verbeterpuntjes: bereikbaarheid van filiaal was telefonisch soms wat minder en er werd een keer vergeten om me terug te bellen. Na afwikkelen laatste order geen bevestiging meer in de mail ontvangen ondanks dat dit zou (naast op papier).
16 May 2025
Dyane
Beste Dyane,
Hartelijk dank voor het geven van jouw feedback betreft de aankoop van een keuken, badkamer en toilet. Wij wensen jullie heel veel woonplezier in jullie nieuwe huis en geniet van al het moois wat jullie bij Brugman hebben gekocht.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Van wenskeuken tot onze droomkeuken.
25 April 2025
Auke
Gorredijk
Beste Auke,
Fijn dat wij jouw droom werkelijkheid konden maken! Dat wordt heerlijk genieten in jouw Brugman keuken.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Van bezorging van de keuken tot en met de montage was alles perfect. De monteur merkte een verschilletje in bladdikte op (waren 2 delen) en een hele kleine oneffenheid aan de zijkant van een ander keukenblad. Hij heeft hier meteen achteraan gebeld en ik kreeg de dag erna al bericht van de leverancier van de werkbladen dat ze in maart langs komen om alles te verhelpen. De monteur was verder top. Heeft de keuken keurig geplaatst. Super tevreden
24 February 2025
Janet
Tytsjerk
Beste Janet,
Wat heerlijk dat de montage van jouw keuken naar tevredenheid is uitgevoerd en dat ke tevreden bent over de verleende service. Dank je voor de top waardering.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Keuken geplaatst op 27 mei jl. zonder het koolstoffilter er bij te leveren. Vandaag 08 juni is het nog steeds niet geleverd. Brugman levert ook geen oplossing. Het registreren van de Etna apparatuur om de garantie te kunnen claimen is een drama. Absoluut beneden peil.
Beveelt niet aan
8 June 2024
A
Beste meneer/mevrouw,
Wat spijtig om te lezen dat u niet geheel tevreden bent. Graag pakken wij uw klacht intern op en komen hier via de klantenservice bij u op terug.
--------------------------------------------------------------------
11-06-2024
Beste meneer/mevrouw,
Vanuit onze klantenservice hebben we inmiddels telefonisch contact met u gehad over uw bovenstaande review. Zoals besproken is het koolstoffilter in bestelling gezet en zodra dit bij ons binnenkomt nemen we vanuit onze klantenservice contact met u op voor het maken van een afspraak. Onze excuses voor het door u ervaren ongemak.
Meedenken en behulpzaamheid
2 June 2024
Yacoubou Boukari Mahane
Beste Yacoubou,
Dit zijn woorden die wij als Brugman hoog op ons lijstje hebben staan, fijn dat jij dit ook zo hebt ervaren,.
Goed en degelijk.
1 June 2024
David
Terschelling
Beste David,
Dankjewel voor je geweldige review!
Nicole Dijkstra - Brugman Keukens & Badkamers
Ik had beter rechtstreeks contact kunnen zoeken met Brugman, de zaak in Leeuwarden heeft een metamorfose nodig.
Beveelt niet aan
8 April 2024
Dennis Comello
Ryptsjerk
Beste Dennis,
Dank je voor het delen van jouw ervaring en feedback. Wij stellen dit zeker op prijs.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Wij hebben voor de tweede keer een badkamer bij Brugman uitgezocht, nu voor onze nieuwe woning. Duidelijk verhaal toch?
28 March 2024
Wico
Drachten
Beste Wico,
Dank je voor het vertrouwen dat je wederom hebt gesteld in Brugman Keukens & Badkamers, leuk dat wij ook deze nieuwe badkamer weer mogen verzorgen!
Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers
Wij wisten qua opstelling, kleuren en materialen redelijk wat we zochten. De verkoper had dat snel door en heeft ons in ca. vier uur naar de perfecte keuken geleid. Incl. 3D-tekening en prijs! Gezien de geldende acties en kortingen hebben we de knoop doorgehakt. Als de levering en montage net zo efficient verloopt, dan kunnen we over een tijdje van onze nieuwe keuken gaan genieten.
10 March 2024
Johannes
SNEEK
Beste Johannes,
Wat fijn om te horen dat we je zo goed van dienst konden en mochten zijn. Dank je voor het delen van je positieve ervaring.
prima geregeld
19 January 2024
Jeppe Bronger
Sint-Annaparochie
Beste Jeppe,
Hartelijk dank voor deze korte en krachtige beoordeling!
Twan Dekker - Brugman Keukens & Badkamers
Prachtige keuken samengesteld met de verkoper in Leeuwarden. Keuken is netjes geplaatst, helaas waren er een aantal dingen mis gegaan met fronten en stopcontact maar is keurig opgelost door het montage team. Bedankt voor de goede service !
21 December 2023
Dennis
Sneek
Beste Dennis,
Heel graag, ontzettend fijn dat we je zo goed van dienst konden en mochten zijn. We wensen je heel veel kook plezier toe in je nieuwe keuken.
Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers
Goede en snelle oplossing na glasbreuk, uiteindelijk alles opgelost
6 December 2023
Joost
Houten
Beste Joost,
Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling.. Met onze 50 jaar ervaring helpen we je bij Brugman graag van A tot Z!
Nicole Dijkstra - Brugman Keukens & Badkamers
Vanaf het moment van de eerste afspraak(met Klaas) tot aan de levering/montage een goede ervaring gehad. De communicatie was in alle gevallen duidelijk, naar de wensen werd erg goed geluisterd, maar er werd ook heel goed(en praktisch) meegedacht met het maken van bepaalde keuzes. Na de afhandeling van de aanschaf keuken is ook alles soepeltjes verlopen. Er zijn een aantal kleine gebreken geconstateerd die de monteur gelijk heeft doorgegeven en waar nog een oplossing voor komt. Al met al een top ervaring en een erg mooie nieuwe keuken. Al met al een aanrader! Hartelijk bedankt.
4 December 2023
Theunis
Sneek
Beste Theunis,
Gefeliciteerd met jouw mooie Brugman keuken!
Het doet ons heel goed om te vernemen dat het hele traject naar wens is verlopen. Dank je wel voor het delen van jouw ervaring en super mooie waardering
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Vriendelijke verkoopster die haar vak verstaat.
28 August 2023
Marco
Jirnsum
Beste Marco,
Dank u voor de mooie complimenten dat zal mijn collega leuk vinden om te horen!
De bezorging is perfect
28 August 2023
Gerrit
Hurdegaryp
Beste Gerrit,
Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Dank u voor deze positieve 5 sterren review.
Inge Brouwer - Brugman Keukens & Badkamers
Klaas van brugman keukens en badkamers in Leeuwarden is een zeer ervaren man die met de klant mee denkt . Super blij met Klaas.
24 July 2023
Robert
Drachten
Beste Robert,
Uw complimenten en beoordeling van vijf sterren gaat mijn collega zeker waarderen.
Dank u hiervoor en fijn dat u tevreden bent over Brugman Keukens & Badkamers.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Je wordt fantastisch geholpen in de showroom, zowel voor de badkamer als voor de keuken. Er wordt proactief meegedacht waardoor je uiteindelijk je droombadkamer en droomkeuken kan realiseren, ook in praktische zaken wordt meegedacht. Het meedenken van het personeel, de aandacht die ze voor je hebben en hun deskundigheid hebben gemaakt dat ik de keuken en al het sanitair bij hen heb aangeschaft (in Leeuwarden). Ik zou het iedereen aanraden.
20 June 2023
A.M.
Joure
Beste heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor de mooie review die u heeft geschreven! Wij waarderen het enorm dat u uw keuken en sanitair bij ons hebt aabgekocht.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Goed en vakkundig geadviseerd.
25 May 2023
Piebe
St. Annaparochie
Beste Piebe,
Fijn om te horen dat u naar tevredenheid bent geadviseerd bij Brugman Leeuwarden. Dank u wel voor de positieve review.
Margo de Bakker - Brugman Keukens & Badkamers
Netjes ontvangen en goede eerste indruk. Mooie balans tussen commercieel en eerlijk advies. Ze weten ons wens om te zetten in tekening, producten en wijzen ons op zaken waar niet aan gedacht is.
4 May 2023
Rene
Beste Rene,
Het doet ons enorm goed dat u tevreden bent over hoe wij u hebben voorzien van het juiste advies. Dank u wel voor de mooie review en beoordeling.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens & Badkamers
Wij hebben bij brugman een nieuwe keuken besteld door Klaas Land uitstekend geholpen had alle tijd voor ons met een zeer uitgebreide kennis van zaken. Keuken wordt in maart geplaatst en hopelijk wordt ie zo mooi als door Klaas belooft.
26 January 2023
Johan Jager
Burdaard
Beste heer Jager,
Het doet ons enorm goed dat u zo tevreden bent over het advies van mijn collega. Dank u wel voor d emooei waardering die hij van u krijgt.
Uiteraard gaan wij er alles aan doen om de plaatsing geheel naar wens te laten verlopen.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens en Badkamers
In februari'22 de badkamer uitgezocht, waar vervolgens vanaf half november wed gestart met de werkzaamheden. Uitgezonderd het sloopwerk, alles door de toegewezen installateur verder laten regelen. Hij regelt dat de stukadoor op tijd komt, de tegelzetter ingepland wordt, maar dat bij afloop ook de badkamer mooi wordt afgekit. Tevreden met het eindresultaat. Netjes tegelwerk, met visgraatmotief erin verwerkt. Service van Brugman ook prima. Ze hebben regelmatig contact met je als klant. Sturen ook onverwacht een medewerker langs om de verbouw te checken. En het dossier wordt pas afgerond als alles naar tevredenheid is. Prima geregeld. Waar ik nog wel aandacht voor zou willen vragen bij Brugman: - Materialen worden besteld en geleverd door hun bedrijf. Dit moet je zelf allemaal controleren op juistheid en of het eventueel beschadigingen heeft. Moet binnen 5 dagen, anders vervalt het recht op kosteloos vervanging. Ik vindt eigenlijk dat je deze verantwoordelijkheid niet bij de klant moet neerleggen. Is ook de verantwoordelijkheid van het bedrijf zelf. ‐ Tegels, lijm en andere zware materialen worden niet naar de gewenste verdieping geleverd. ‐ Stucloper in gang/trap zou ook door het bedrijf kunnen worden geleverd. In mijn optiek stukje service.
12 January 2023
PM
Akkrum
Beste heer/mevrouw,
Dank u wel voor de mooie review waarin u uw ervaring met ons deelt. Het doet ons goed om te vernemen dat de bouw van uw badkamer naar wens is verlopen. Uiteraard stellen wij uw feedback ook op prijs.
Thea Verhoeven - Brugman Keukens en Badkamers
Wat je ook zoekt; Een badkamer, keuken of toilet. Bij Brugman Leeuwarden kunnen we jou hierbij met ons uitgebreide assortiment zeker helpen. Tijdens jouw bezoek kijken we graag samen met jou naar jouw wensen en naar de mogelijkheden. Ook na de aankoop kun je blijven rekenen op onze service bij vragen of eventuele klachten. Mocht je jouw ervaring met ons willen delen dan vernemen we dat graag van jou door het plaatsen van een recensie of review. Hiermee help je anderen bij het maken van een goede keuze en ons met het op peil houden van onze service.
De Centrale 13
8924 CZ Leeuwarden