prima service

proactief, duidelijk en klantgericht

uitstekende begeleiding

zeer betrokken niets was te veel

Prettige samenwerking

Onze ervaring was een vriendelijke en prettige samenwerking met filiaal Hulst. Met Brugman(hoofdbureel) zelf was een andere ervaring(badkamer). Klant wordt in de badkamerafdeling helemaal niet gesteund. Hoe kan er in hetzelfde bedrijf zoveel verschil zijn in service, tussen twee verschillende afdelingen. Spijtig.

Super tevreden met mijn Brugmanbadkamers !

De projecten om 2 badkamers aan te passen waren gewoonweg super. Binnen enkele weken was de volledige vernieuwing rond, … Tegels, electriciteit, verwarming, sanitair, plafond. Kortom gebruiksklaar door dezelfde aannemer in dienst van Brugmanbadkamers. Sterk aan te bevelen !

Zeer goede ervaring, 100% tevreden

Zeer tevreden over service en kwaliteit, een aanrader, zonde twijfel

Superfijn geholpen met oog voor onze wensen

We hadden een heel fijn contact met oog op voor al onze wensen

We hebben een heel mooie badkamer en wc

vanaf t begin waardeloos, mensen op kosten jagen enz.

t Enige positieve was de levering vd keuken en zeker t plaatsen hiervan door Dhr. Paul Bogers, n VAKMAN in Hart en Nieren. Als mij iemand vraagt over Brugman Hulst zal t zeker Negatief zijn.

Heel tevreden

Het is zeer mooi geworden. Er was een goede communicatie met de aannemer. We zijn heel tevreden.

Prima communicatie met Brugman

TOP!

Vlot geholpen, ruime keuze. Hebben heel wat kunnen realiseren binnen ons budget!

top,chapeau

netjes en adduquat de te vervangen onderdelen uitgewisseld.

goede service en prijs/kwaliteit

wij hebben terug voor Brugman gekozen omdat ons eerste keuken voor onze eigen woonst hiervan kwam en wij waren tevreden over de service en de prijs/kwaliteit

Deskundig advies en top service, aanrader!

Professioneel advies en uitvoering van a tot z. Uitstekende service en communicatie.

Hier is klant nog koning!

Hier wordt je nog behandeld zoals het zou moeten zijn met het echte gevoel een koning te zijn als je de winkel binnen komt. Het personeel is heel vriendelijk maar ook zeer vakbekwaam. Voor mij is er in de toekomst nog maar 1 winkel voor mijn benodigdheden.

In september 2020 was ik hoogzwanger en we hadden ondertussen ook nog een huis gekocht. Heel druk hadden we het! Voor een nieuwe keuken zijn we langs Brugman keukens in Hulst (Zeeland) geweest. De medewerker die ons heeft geholpen heet Yentl. Ze had beloofd dat ons nieuwe keuken op tijd zou worden geleverd. Dit is ook zo gebeurd! Het monteren van de keuken heeft ook niet een hele dag geduurd, heel snel dus! Nu mogen we genieten van ons nieuw huis en nieuw keuken. Bedankt filiaal Hulst!

Correct en meedenkend in het advies geven en verkoop.

Bij het zoeken naar een nieuwe keuken een goed advies gekregen voor de aankoop van een keuken. De afhandeling van de transactie en het plaatsen van de keuken volgens planning verlopen.

Goed product keurig uitgeleverd

Product conform leertijd keurig verpakt uitgeleverd

Prima verkoper. Denk met de klanten mee

De badkamer moet nog geplaatst worden. Maar goeie verkoper alles goed geregeld

Showroom hulp was perfect

De inzet van locatiemanager Hulst Ramon was perfect. Luisterend oor en onuitputtelijke inzet wat heeft geleid tot onze “droomkeuken”

Netjes afgehandeld

Aangezien onze badkamer bijna 4 jaar oud is en de radiator kosteloos is vervangen,vinden wij de service van Brugman top!

Snelle en vlotte service

Onze douchekraan was stuk en viel nog onder garantie. Zonder al te veel discussie werd het nieuwe stuk onmiddellijk verstuurd vanuit Nederland. Snelle en vlotte service! Wij zijn vanaf het eerste contact enorm tevreden over de opvolging, de communicatie, de service na verkoop.... Wij zijn fan! Proficiat Brugman Hulst en Nationaal!

SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

kraan lekte, gebeld, werd meteen een nieuw onderdeel besteld. super service echt top

een vakman die weet waarover hij praat.

een vriendelijke verkoper dringt zich niet op en geeft advies daar waar nodig maar laat ook ruimte om zelf met ideeen te komen.

goede service

heel tevreden met de medewerking

Industrieweg 4 B

4561 GH Hulst

Over Brugman Keukens & Badkamers Hulst

Met het uitgebreide assortiment van Brugman Hulst vindt je altijd dé keuken of badkamer die bij jouw past! Laat je inspireren door onze adviseurs met een vrijblijvend keuken- of badkamer ontwerp op maat. Bij Brugman Hulst helpen we jou graag van A tot Z. Mocht je een vraag of klacht hebben na jouw aankoop dan helpen we je bij graag bij Brugman klantenservice. Wij waarderen het als u een review plaatst om jouw ervaring te delen. Jouw ervaring zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen houden.

Over Brugman Keukens & Badkamers

Sinds 1971 is Brugman een vertrouwd adres voor keukens, badkamers en tegels. Met 35 winkels door heel Nederland vind je altijd een Brugman winkel bij jou in de buurt. Wij adviseren en inspireren je met ons brede assortiment en de laatste trends. Onze adviseurs denken met je mee en geven praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Ook toe aan een Brugman? Er zijn in die 50 jaar al zoveel keukens en badkamers gerealiseerd dat er inmiddels in elke straat wel een Brugman staat… en dat is niet voor niets! Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of tegels? Dan ben je bij Brugman aan het juiste adres. Wij helpen je van A tot Z.