Top Garantie

Goede producten en goede garantie. Vriendelijk en betrouwbaar.

zo mooi meedenken

eigen keus , niets opgedrongen , bouwtekening naar wens

Zeer aanbevelingswaardig.

Badkamer plus toiletruimte door vakmensen betegeld en geïnstalleerd. Professionele aanpak, goede communicatie, weinig overlast omdat er erg schoon gewerkt werd.

vriendelijk en kundig advies

vriendelijk en kundig geholpen met het samenstellen van onze badkamer.

Goed ontvangen en heel netjes geholpen

Wij zijn door de vestigingsmanager heel netjes ontvangen en ook heel goed geholpen. Geen opdringerige verkoop praatjes, gewoon praktisch en meedenkend zoals het hoort en mag verwachten.

Goede ervaringen.

We hebben goede ervaringen opgedaan. Afspraken zijn goed nagekomen.

professioneel

Goed advies gekregen Op een prettige manier informatie ontvangen

Ervaring tot nu toe prima

Tot nu toe bij verkoop heel goed geholpen, hopelijk gaat het bij het plaatsen ook zo.

Goede en fijne communicatie

Goede en fijne communicatie. Duidelijk en zonder omweg vertellen wat je krijgt. Het idee was een keuken die rust uitstraalt en tijdloos is, maar toch voorzien van de nieuwste technologie. Dit is perfect gelukt. Complimenten aan Dhr Boone en team!!

goed, vakkundig advies.

We hebben goede begeleiding en advies gekregen bij de aankoop van onze badkamer. Zeer mooie tegels, sanitair en kranen, thermostaat kraan enz... Prijs, kwaliteit een goede keuze.

Betrouwbaar en klant vriendelijk.

Al ruim 15 jaar een prettige relatie met Brugman Goes, van uitzoeken, bestellen, plaatsen tot nazorg en extra advies.

alles vloeiend geregeld.

Zoals gewend van Brugman. de service is uitstekend.

Mooi,netjes en correct

Goed geslaagd,voor een acceptabele prijs en door de installateur netjes alles afgehandeld

Alles naar wens behalve plaatsing

Helaas is de plaatsing minder goed verlopen. Wij hebben een gapend gat tussen de kopkast en de muur omdat de muur niet haaks is. Mij lijkt dat je dit bij het inmeten ook constateerde en dat dan even oplost met een afwerklijst of iets dergelijks. Daarnaast is de afwerklijst aan de andere kant beschadigd geraakt bij montage en tot slot hebben wij bij het uitzoeken gekozen voor een binnenlade. Deze kon volgens de monteur niet geplaatst worden en staat nu nog ingepakt naast de keuken. Heel erg jammer van zo’n mooie keuken. Wij hopen dan ook binnenkort reactie te mogen ontvangen op onze mail zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken. De service in de winkel en het contact met de medewerkers is allemaal super goed en we zijn ook nog steeds heel erg blij met de keuken zelf. Ook de levering is super verlopen. Ik zou jullie alleen aanbevelen wanneer de laatste puntjes ook worden opgepakt.

Lekkende kraan

Ben zeer tevreden over de geboden hulp, bij het repareren van mijn lekkende kraan. Snelle vakkundige prima service.

Heel erg klantvriendelijk

Brugman Goes is een prettige winkel waar je in alle rust een mooie badkamer kan uitzoeken, goed bereikbaar via mail en telefoon. Wij hebben geen spijt van onze keus.

snelle en goede reactie op vraag aankoop

Op vraag van mij tav mogelijke aankoop van een sunshower is adequaat gereageerd en is mij een goede aanbieding gedaan, waarna ik tot aankoop ben overgegaan

nette vriendelijke snelle service

nette vriendelijke snelle service

Mooie gerenoveerde badkamer en toilet ruimte

Zeer ervaren en kundige plaatsing van onze toiletruimte en badkamer. Fijne aannemer om mee te werken. Brugman min puntje. Ze volgen te veel op afstand, zodat als er iets is, jij naar Brugman moet communiceren en zij niet naar jou.

Prima installatie

De installatie heeft met verwijderen tegels en apparatuur, tegelen en installeren drie weken geduurd. Op een kleinigheid na is alles perfect gedaan.

Burgman keukens top maar burgman service kan beter.

Plaatsing keuken goed geregeld. Maar Burgman service kan veel beter . Wij hadden namelijk geen filter van de Bora kooklaat er werd heel simpel gezegd dit gaat 5 weken duren ? Naar veel mail verkeer zelf om het filter gereden . Volgens kan dit veel eerder geregeld worden.

super

Op alle punten zijn wij tevreden. Het meedenken en adviseren en de vriendelijkheid van de verkoper. De aflevering verliep prima en op tijd. De keukenmonteur, klusbedrijf Richard uit Moerdijk, heeft heel goed werk geleverd. Hij is een topinstallateur en zeker van harte aan te bevelen.

Marconistraat 34

4461 HH Goes

Over Brugman Keukens & Badkamers Goes

Met het uitgebreide assortiment van Brugman Goes vindt je altijd dé keuken of badkamer die bij jouw past! Laat je inspireren door onze adviseurs met een vrijblijvend keuken- of badkamer ontwerp op maat. Bij Brugman Goes helpen we jou graag van A tot Z. Mocht je een vraag of klacht hebben na jouw aankoop dan helpen we je bij graag bij Brugman klantenservice. Wij waarderen het als u een review plaatst om jouw ervaring te delen. Jouw ervaring zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen houden.

Over Brugman Keukens & Badkamers

Sinds 1971 is Brugman een vertrouwd adres voor keukens, badkamers en tegels. Met 35 winkels door heel Nederland vind je altijd een Brugman winkel bij jou in de buurt. Wij adviseren en inspireren je met ons brede assortiment en de laatste trends. Onze adviseurs denken met je mee en geven praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Ook toe aan een Brugman? Er zijn in die 50 jaar al zoveel keukens en badkamers gerealiseerd dat er inmiddels in elke straat wel een Brugman staat… en dat is niet voor niets! Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of tegels? Dan ben je bij Brugman aan het juiste adres. Wij helpen je van A tot Z.