Vriendelijk

Korrecte prijs, goed mee denken in de mogelijkheden.

Prima ondersteuning door het team en Christo Belaart .

van Houdt Bouwmanagement werkt als een geoliede machine

De monteurs zijn open en eerlijk over wat ze tegen komen en denken mee in oplossingen. En vervolgens komen ze die ook goed na. Super fijn!

Afspraken worden nagekomen en erg tevreden over resultaat

Ee waren meerdere bezoeken aan de showroom nodig om de badkamer te kiezen die we wilden. Dat proces verliep prettig en professioneel. Spullen werden daarna cf. afspraak zorgvuldig en netjes op tijd geleverd, kleine onvolkomenheden werden met de service-afdeling gladgestreken. De verbouwing en montage duurden iets langer dan gepland, maar alles ziet er mooi en strak uit. tijdens de verbouwing kwamen er meerdere onverwachte zaken boven die in goed overleg met de monteur werden opgelost. Samenvattend zijn we erg tevreden, je betaalt misschien iets meer dan bij sommige anderen maar de service/kwaliteit is er naar.

Goede afhandeling en begeleiding badkamer aankoop

Badkamer en toilet gekocht bij Brugman. Afhandeling hiervan is erg goed. Ik word netjes op de hoogte gehouden van de voortgang en men informeert ook naar hoe alles verloopt. Een vast aanspreekpunt zodra de badkamer is geleverd en klaar staat voor plaatsing. Aflevering van de badkamer was ook keurig. Kreeg bericht hoe laat de levering zou zijn en deze was keurig op tijd. Vriendelijke, nette en kundige medewerkers. Tot nu toe alles positief! Morgen begint de montage/plaatsing. Ik ga er van uit dat deze ook goed zal verlopen.

Keuken is op tijd en compleet bij levering. Goede ervaringen met Brugman Voor iemand die hem zelf gaat plaatsen is het handig dat er van te voren wordt verteld dat er bepaalde dingen niet bijgeleverd zijn zoals sifon spoelbak en de speciale stekker voor de Bora-afzuiging.

Een verkoopster, die geweldig met je meedenkt.

In alles, TOP, terwijl we ooit andere ervaring gehad hadden met Brugman. Deze ma heeft hetHELEMAAL goedgemaakt.

Goede ervaring is onze 2e keuken daar

Goed geholpen in winkel Man die keuken kwam zetten zeer kundig

Er is ruim tijd genomen om op prettige wijze te luisteren naar onze wensen

Er is goed geluisterd naar onze wensen, goede en duidelijke informatie verstrekt over de producten en begripvol gereageerd op onze vragen. Geen 'opdringerige' verkooppraatjes, maar echt meedenken met de klant. Ook goede adviezen inzake materiaalkeuze en benodigde apparatuur. Dat we de eigen koelkast en vaatwasser (beide slechts enkele jaren oud) wilden hergebruiken, was geen enkel probleem.

Prima service en heldere communicatie

Fijn geholpen.

Zeer kundig, geduldig en meedenkend

Zeer prettig geholpen! Adviseur was geduldig, meedenkend, en erg aardig.

super fijn geholpen!

We zijn super geholpen! direct een nette prijs, Corné nam alle tijd voor ons, direct een goeie tekening en dus indeling van onze wensen voor de keuken. Geen agressieve verkoop zoals bij de meeste keuken zaken. Ook de in meting netjes en correct. Na het tekenen van de offerte nog aanpassingen kunnen doen , niks was teveel en we werden netjes en snel teruggebeld, ook complimenten voor Saskia!

vriendelijk en goed geholpen

we vonden alles heel duidelijk.

Klantvriendelijk

Fijne vakvrouw die goed naar je luistert en meedenkt

meedenken, prima service, kortom zeer tevreden.

prettige verkoper, die waardevolle adviezen gaf. afspraken werden keurig nagekomen. op afgesproken tijd is de keuken opgeleverd. de monteur heeft alles op een professionele wijze geïnstalleerd. kortom een zeer tevreden klant.

Super team

Mooie keukens, meedenkend team.

Vriendelijk geholpen met ruim de tijd voor wensen en adviezen.

Positief, de keuken moet nog komen maar tot nu toe zijn we zeer tevreden.

Goed geholpen

Fijne service, jammer van een beetje miscommunicatie.

Van begin tot eind fijn geholpen, helaas door een stukje miscommunicatie wat verwarring over ons maatwerk blad. Maar dit breien we ook wel weer recht.

Van proffesionele hulp in de showroom Goes, tot proffesionele montage!

Gewoon keurig geholpen in Goes door Corne, montage dag uitgesteld vanwege zieke monteur echter de volgende dag kwam er een ander en was zeer proffesioneel, heeft enkele foutjes keurig opgelost. Keuken is prachtig!

we zijn goed geholpen nu afwachen hoe de oplevering is.

bij aankoop goed geholpen nu de levering afwachten.

Vriendelijk, denken mee, reageren onmiddellijk op mails e.d.

Zie boven

Heel Goed

Er wordt ondanks de drukte de tijd voor je genomen.

Goed geholpen

Snelle levering

Marconistraat 34

4461 HH Goes

Over Brugman Keukens & Badkamers Goes

Met het uitgebreide assortiment van Brugman Goes vindt je altijd dé keuken of badkamer die bij jouw past! Laat je inspireren door onze adviseurs met een vrijblijvend keuken- of badkamer ontwerp op maat. Bij Brugman Goes helpen we jou graag van A tot Z. Mocht je een vraag of klacht hebben na jouw aankoop dan helpen we je bij graag bij Brugman klantenservice. Wij waarderen het als u een review plaatst om jouw ervaring te delen. Jouw ervaring zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen houden.

Over Brugman Keukens & Badkamers

Sinds 1971 is Brugman een vertrouwd adres voor keukens, badkamers en tegels. Met 35 winkels door heel Nederland vind je altijd een Brugman winkel bij jou in de buurt. Wij adviseren en inspireren je met ons brede assortiment en de laatste trends. Onze adviseurs denken met je mee en geven praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Ook toe aan een Brugman? Er zijn in die 50 jaar al zoveel keukens en badkamers gerealiseerd dat er inmiddels in elke straat wel een Brugman staat… en dat is niet voor niets! Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of tegels? Dan ben je bij Brugman aan het juiste adres. Wij helpen je van A tot Z.