nagenoeg perfect uitgevoerd

er is steeds goed en creatief meegedacht (alternatieven, extra's) zonder iets op te dringen

soepel en zonder stress geholpen

Ik heb mij bij de vestiging in Breda gemeld, kreeg bericht terug, dat ik ij bij de technische dienst moest melden, prima te bereiken en geholpen.

Alles goed geregeld

In samenwerking met Brugman en de geadviseerde aannemer is mijn badkamer nu volledig klaar. Er waren wat probleem puntjes maar deze zijn onderling netjes opgelost. Het is heel mooi geworden en ik ben erg heel erg blij mee.

Bijna tevreden op tegelvloer na maar dat gaan ze nog bekijken

Van begin tot eind goed geregeld

Afspraak is afspraak

Zeer vriendelijke mensen. Netjes en beleefd. Keurig op tijd.

Een prachtige badkamer en alles volgens planning en afspraak!

In de aankoopperiode werden we met veel geduld voorzien van deskundige adviezen en ideeën. Levering was perfect en werd grondig gecontroleerd door de chauffeurs. Waar we bang voor waren was dat de montage vertraging op zou lopen. Maar nee hoor: precies op tijd, eerder klaar dan verwacht en keurig netjes gemonteerd!

Klanvriendelijk, ruime keuze en snelle levering

Wij zijn goed en eerlijk geholpen bij het uitkiezen van onze nieuwe keuken. Niets was te veel, alle mogelijkheden zijn tot in de puntjes besproken. Het is onze droom keuken geworden. Ook is de keuken snel geleverd. Er zijn wel wat wijzigingen geweest tussentijds, zoals de koelkast en de vaatwasser. Dit had met nieuwe modellen te maken maar dit is goed gecommuniceerd met ons. Wij zullen zeker Brugman aanbevelen!

Er werd goed meegedacht, Jeroen was doortastend maar niet opdringerig

Er werd goed meegedacht, Jeroen was doortastend maar niet opdringerig. We zijn blij dat wij dit nog net voor de lockdown hebben kunnen regelen. Ik ben wel teleurgesteld over de mogelijkheden die deze verkoper heeft. Op jullie online site kun je een 3d impressie maken van je badkamer, maar de verkoper kan dit niet. Hierdoor moeten wij onze kinderen en de installateur deelgenoot maken van onze keuzes middels de 3d presentatie van een concurrent van jullie. Dit lijkt me voor jullie niet wenselijk.

Goed geholpen. De badkamer is prachtig.

Vriendelijk geholpen. De installatie is heel netjes verlopen. Mooie afwerking en netjes gewerkt. Het resultaat is een prachtige badkamer.

Correcte benadering en passende adviezen

Onze adviseur voor de aanschaf van een nieuwe badkamer was Jeroen Wiegeraad. Hij heeft onze wensen goed ingeschat.

Goed geholpen, nu troste bezitters van een mooie keuken en badkamer.

Kruisvoort 32

4814 RZ Breda

076 520 2058

Over Brugman Keukens & Badkamers Breda

Met het uitgebreide assortiment van Brugman Breda vindt je altijd dé keuken of badkamer die bij jouw past! Laat je inspireren door onze adviseurs met een vrijblijvend keuken- of badkamer ontwerp op maat. Bij Brugman Breda helpen we jou graag van A tot Z. Mocht je een vraag of klacht hebben na jouw aankoop dan helpen we je bij graag bij Brugman klantenservice. Wij waarderen het als u een review plaatst om jouw ervaring te delen. Jouw ervaring zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen houden.

Over Brugman Keukens & Badkamers

Sinds 1971 is Brugman een vertrouwd adres voor keukens, badkamers en tegels. Met 35 winkels door heel Nederland vind je altijd een Brugman winkel bij jou in de buurt. Wij adviseren en inspireren je met ons brede assortiment en de laatste trends. Onze adviseurs denken met je mee en geven praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Ook toe aan een Brugman? Er zijn in die 50 jaar al zoveel keukens en badkamers gerealiseerd dat er inmiddels in elke straat wel een Brugman staat… en dat is niet voor niets! Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of tegels? Dan ben je bij Brugman aan het juiste adres. Wij helpen je van A tot Z.