Erg prettig geholpen en doordat de offerte passend werd gemaakt binnen het budget is het meteen opdracht geworden. Ook de voorbereiding (verleggen en infrezen van (gas)leiding) is door Brugman perfect geregeld. Ook de montage was in orde. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen. Wij zijn dus zeer tevreden over alles.

Slecht verkoopadvies, gelukkig heeft aannemer er nog wat moois van kunnen maken.

Vorig jaar juli hebben we een badkamer uitgezocht bij Brugman in Arnhem, de verkoopadviseur R. heeft ons slecht voorgelicht en geadviseerd. We zouden een 3D tekening te zien krijgen voordat de badkamer zou worden gemonteerd, daar wachten we nu nog steeds op. Ook op het herhaaldelijk vragen bij hem. Hij heeft veel te veel materialen besteld, teveel kleuren kit, een verkeerd badmeubelblad (dat werd 3 weken later nageleverd, de aannemer moest daar extra voorterugkomen en extra een middag vrijnemen), we hadden een blok uitgekozen met een extra verdeling (2 vakken), bij aflevering was het 1 blok, want in de hoogte van het blok kon ineens geen verdeling worden gemaakt. Van 1 plank moest de aannemer maar 2 planchetjes zagen (dan zit je altijd met een gezaagde rand in een natte ruimte), dus daar moesten we zelf nog achteraan. Geen scharnieren besteld om 2 glaswanden aan elkaar te maken. Hij had ons een vakverdeling beloofd voor in de schuifla. Ik hoor het hem nog zeggen, daar zorg ik persoonlijk voor. Daar zitten we tot op heden nog op te wachten. Dus extra kosten gemaakt, door teveel bestelde artikelen. Op mails en telefoontjes gaf de verkoopadviseur weinig tot totaal geen reactie. Hij heeft niet 1x zijn excuses gemaakt, het lag altijd aan een ander. Dat gaf veel zorgen. We zijn daarom superblij dat we een geweldige aannemer aan ons toebedeeld kregen, Kish Installatie. Wat hij en zijn zoon voor elkaar hebben gekregen is super. Wat een prachtige badkamer, hotel waardig. Ook het montageteam van Brugman was super, maar dat kunnen we helaas niet zeggen van het voortraject, de verkoopadviseur.

Vriendelijke medewerkers en klantgericht

Badkamer ontwerp verliep beetje rommelig/gehaast, maar dat kan ook door Corona situatie komen en drukte op aannemersmarkt. Voordeel was dat wij zelf duidelijk hadden wat onze wensen waren. Badkamer is volgens afspraak geleverd, door zeer vriendelijke en behulpzame bezorgers/chauffeurs. Contact met aannemer verloopt tot nu toe ook goed: hij reageert gelijk via app en denkt ook goed mee bij onvoorziene problemen zoals bijv een gedeelte muur die niet kan worden weggebroken. Verder heel tevreden met 1 contactpersoon die aanspreekpunt is voor verloop project.

Zeer attente hulp bij het kopen van onze badkamer

2 fijne gesprekken over het zoeken van onze badkamer. Werden goed geholpen en hij dacht goed met ons mee. Zou hem zo als verkoper aannemen als ik zelf een badkamer/keuken bedrijf had.

Erg goede ervaring bij het samenstellen van badkamer

Fijn filiaal en erg prettig geholpen bij het samenstellen van onze badkamer. Zeer meedenkend en vriendelijk in omgang. Zou hier zeker vaker komen en dit aanbevelen

Ervaren en correcte afhandeling

Met deze luisterende verkoper kregen we onze droomkeuken

Dit was al mijn derde keuken die ik bij Brugman gekocht heb (verhuizingen). Elke keer weer heel tevreden dat er goed naar je wensen en je budget geluisterd wordt. Meedenken en niet zo veel en zo duur mogelijk willen verkopen. En in gebruik heb ik vastgesteld dat de kwaliteit van de kastjes en laden heel goed is, ook na 13 jaar werkte alles nog prima en geen deurtje hing scheef.

Heb prettige ervaring mede door weinig geen andere gasten

Door beide adviseurs goed geholpen en met mij meegedacht.

Alles is perfect afgeleverd en gemonteerd

Alles was gewoon goed. Duidelijke communicatie, aflevering volgens afspraak en erg mooi geplaatst. Verkoper Wesley heeft alle moeite gedaan om ons goed en volledig te adviseren. We zijn erg tevreden met het hele verkoop-traject en met de keuken zelf.

De keuken is geweldig mooi en zeer goed afgewerkt door (Jan een ZZP-er)

Alleen wat vervelend was dat ze de keuken op een Dinsdag kwamen brengen op Woensdag plaatsen. Toen was het op Donderdag Hemelvaart en de monteur had een lang weekend vrij. Dus de keuken heeft toen 4 dagen stil gelegen dat was erg jammer. Het is misschien handig om dat beter te plannen.

Onze klachten zijn zeer snel opgelost dank hiervoor.

prettige, nauwkeurige bezorgers

Bezorging van bestelling voor nieuwe badkamer was precies volgens afspraak, alles werd nauwgezet gecontroleerd en alles klopte. Wat wil een mens nog meer?

Prima geholpen.

Prima en vlot geholpen.

prettig geholpen

prettig geholpen

Eerlijke communicatie, duidelijke afspraken en een prachtige keuken en badkamer.

De heren in Arnhem hebben ons echt fantastisch geholpen. Allereerst, namen beide mannen uitgebreid de tijd voor ons. Bij het uitzoeken van een nieuwe badkamer hebben wij samen met Rick een moodboard gemaakt om te achterhalen wat er nou precies bij ons past hebben. Rick heeft ons hier deskundig en vriendelijk bij geholpen. Bij het uitzoeken van de keuken heeft Tom ons geholpen.

Een vlotte en goede afhandeling

Na een telefoontje over de storing is het gelijk behandeld door het servicepunt en heeft een monteur het keurig opgelost. Zeer tevreden.

Verstand van zaken en veel keuze

Wij zijn geholpen door verkoper Tom. Grootste verschil met overige gesprekken bij concurrenten was de kennis. Hij wist veel te vertellen over materialen en apparatuur. We hebben niet de makkelijkste vorm keuken, maar dit was geen probleem. Begreep onze wensen en de keuken is boven verwachting ontworpen.

Reparatie douchekraan

Vraag was snel beantwoord vervanging was nodig. Planning liet wat langer op zich wachten. Eindresultaat zeer tevreden

Proces van kiezen en begeleiden op afstand ging goed

Uiteindelijk goed geholpen

Ik had direct naar uw winkel op de meubelboulevard in Arnhem moeten gaan want daarna was de service uitstekend. Ik had het wel graag van tevoren willen weten want dat had mij een hoop gezoek, tijd e.d. gescheeld. Toen ik uiteindelijk het juiste telefoonnummer had, was een nieuwe lamp snel geregeld en die is netjes thuis afgeleverd. Jammer is wel dat de oude verlichting niet mee gegeven kan worden.

Mooie Keukens

Zeer prettig en vakkundig geholpen door Tom Saaltink. Dank hier voor.

Heerlenstraat 3

6845 AD Arnhem

Over Brugman Keukens & Badkamers Arnhem

Met het uitgebreide assortiment van Brugman Arnhem vindt je altijd dé keuken of badkamer die bij jouw past! Laat je inspireren door onze adviseurs met een vrijblijvend keuken- of badkamer ontwerp op maat. Bij Brugman Arnhem helpen we jou graag van A tot Z. Mocht je een vraag of klacht hebben na jouw aankoop dan helpen we je bij graag bij Brugman klantenservice. Wij waarderen het als u een review plaatst om jouw ervaring te delen. Jouw ervaring zorgt ervoor dat we onze service op een hoog niveau kunnen houden.

Over Brugman Keukens & Badkamers

Sinds 1971 is Brugman een vertrouwd adres voor keukens, badkamers en tegels. Met 35 winkels door heel Nederland vind je altijd een Brugman winkel bij jou in de buurt. Wij adviseren en inspireren je met ons brede assortiment en de laatste trends. Onze adviseurs denken met je mee en geven praktische tips en ideeën waar je zelf misschien niet aan zou denken. Ook toe aan een Brugman? Er zijn in die 50 jaar al zoveel keukens en badkamers gerealiseerd dat er inmiddels in elke straat wel een Brugman staat… en dat is niet voor niets! Ben je op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of tegels? Dan ben je bij Brugman aan het juiste adres. Wij helpen je van A tot Z.